İş yerinden arkadaşıma.. Köyde oturuyo da. Sabah ve akşam servise baya bi yol yürüyomuş, Bisiklet almayı düşünüyodu. Benim ki de senelerdir bodrumda yatıyo. dedim bi işe yarasın bari eski düldül.
Allah razı olsun kardeşim. Gözüm gibi bakacam bisikletine
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:29 ----------
Bugün iş yerine arkadaş geldi. ST Kanuni - Hyosung 250 Scooter. Şöyle bi inceledim. Hoşumada gitti. Sizce yakışmış mı arkadaşlar.
Kısa bir test yaptım. Gidişide güzel. Şehir içi 20 krş yakıyor. Hız 150 km görüyor. Tır sollamak için birebir.Şehir dışında biraz daha düşer.
Keşke takas etse hemen alırdım. Benimkini satarsamda alabilirim. Huyunu suyunu bilen varsa bilgi almak isterim.
Olm bunda bile ufak kalmışsın lan Bu arada bu motoru ibo'ya sormak lazım. Hık demiş asya armadanın burnundan düşmüş
len tolga nerde tutulmayan motor var gidip buluyorsun sana helal olsun
bak mondialin son sahibi oldun bu motoru da al onunda son sahib olursun deme di deme
Birinin kafası kanıyo ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Kawasakinin bisikletide var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
Skuter dan uzak dur.Mondiali çok ararsın sonra.
Sakın sakın bunlarda da varyatör sorunu var, en son sende 9 ayda satarsın hemde yarı fiyatına
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Arkadaşım, seni zaten tokatladım ben Sapanca dönüşü ama aradan geçen RR dan sonra hızımı 40 km'ye düşürdüm
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
Duydun mu Utku.. Ne insanlar var yarebbim
tolga reis , scooter ' e gireceksen , satılık Yamaha Majesty 400 varmış doğan abinin arkadaşında. haberiniz ola.
Benim NC700 motorum olacak fazeri teker yaparak sollarım. Gerçi bizim fazercilerde naylon motorcu ama neyse
Varyatör sorunu derken ibram makaleye açıklık getir. Tüm scooterları toplayıp yakalım mı ?
Bu motor taş gibi adamıda tanıyorum. Adam 6 aydır git gel her yere kullanıyor. Fiyat da uygun 3.500 TL ? ? ?
İbram bana gerçekleri söyle scooterı mı özledin. bu neyin sitemi
Nc700 0-100 km-h hiza 6-7 saniyede anca cikiyor fazeri ruyasinda belki sollar :Dd
YOK UTKU OKADAR DEĞİLDİR TAM BİLMİYORUMDA 1 . VİTESTE 100 RAHAT GÖRÜR NC 700 DİYE DÜŞÜNÜYORUM 5 - 5.5 CIKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YANILIYO OLABİLİRİM [COLOR="Silver"]
ÇARŞI OLDUĞUZ İÇİN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMUYORUZ
HAKSIZLAKLARA KARŞI DURDUĞUMUZ İÇİN ÇARŞIYIZ.....
K@R@ K@RT@L
kocaeli ve sakarya daki sevgili dostlar. ramazanda güzel bi iftara ne dersiniz. Müslümana ve Türke yakışır gibi bir ve beraber.
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
Aslına bakarsan yanılıyosun başkan ncx'in devir aralığı çok düşük, yani 100'e çıkabilmesi için bikaç vites atması lazım. Aksine, Fazer 1. vitesle 100'ü görüyo. nc'nin 0-100'ünü bilmiyorum ama Fazer 3.2 saniye...
Tabiiki bi iftar tertiplemek lazım
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)