rüyadan uyandığı gibi "bırakın atomu parçalıycam" demek gibi bişey oldu bu..
rüyadan uyandığı gibi "bırakın atomu parçalıycam" demek gibi bişey oldu bu..
vay arkadaş , adama nazar değdirdik yav.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Utku sen mi lan.. benim iki tane can kardeşim var. Utku ve Okan..
kanka gideceğimiz yerde çam ormanları var yakacaz mangalı açacaz rakı yı verecez çoşkuyu
gelemeyen klavye motorcuları da burda ona buna bok atsın
gelemeyecekleri için çatlıyorlar
kedi uzanamadığı çiğere mındar der misali
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
bu hafta büyük cc ler geziye gideceler abi o yüzden buraya yazmıyorlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
F54 Fatih
bu hafta büyük cc ler geziye gideceler abi o yüzden buraya yazmıyorlar[/QUOTE]
Büyük cc derken (Yani biz her yola uyarız 150 cc den 650 cc ye kadar uyar hani)
arkadaşlar sakarya grubuna sonsuz saygılar izmitten adamsınız len.
eşme toplanması güzeldi az sohbet şansı bulduk ama hoştu ilk ben kaçtım ama aklım orda kaldı biz izmitte TOPLANAMIYORUZ sabit sebebi yok
Ruhani bir sebep bence(ayrıca bazı yeni yetmeler marka model takıntısı yapıp kendi aralarında gruplaşma yapıyorlar)bence motorcu motorcudur.Mobiletle bile bir buluşmaya gelse insan onun varlığı insanlığı yeter.Kişinin gelmesi önemlidir.Motorunun modeli rengi hızı markası vs.önem arzetmez.Ama ben çok görüyorum toplanmalarda bazı ukala insanlar motorunu ön plana çıkartmayı çok seviyor.Kişiliğini gizliyor yada ikinci plana atıyor.Hiç sevmem öyle kişileri.
İşte onlar gerçek motorcu değil çoğu apaçi ruhlu zaten bir kısmıda gösteriş budalası.Şimdi bir insanın en iyi motora sahip olması onun ulaşılamaz olmasına vesile değildir.Hayabusayada binebilirsiniz ama insan olarak mütevazi iseniz.Sizin kişiliğiniz ön plandadır.Motorunuz ikinci planda kalır.İnsanlar sizi sevdiği için bir araya gelir.Motorunuzu sevdiği için değil.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)