ok b
yarın bakarız
Beyler hava pek iç acıcı değil inşallah akşama kadar düzelir yoksa mangal işi sıkıntı olucak
Yok yok havada sıkıntı olmayacak. Ama şu mangal muhabbetine bi çözüm bulalım. Biz yiyinti yapacak mıyız. Yoksa maksat ziyaret mi yapıcaz. Şu an 10 görünüyoruz.
Mangala katılmayacaksak o kadar erken gitmeyelim bence. Adamlar yemek yerken oturup izleyecek miyiz Ben motorla gelmedim işe servis 18:25 kalkıyor eve gitmem giyinmem motoru çıkarmam ucu ucuna 19:15 olur yemeğe zaman kalmaz ya bizde orda yiyeceğiz yada biraz daha geç çıkalım ?
Hava bulutlu yağmur yağmaz. Cihan millet seni beslemeye mi toplanıyor. Kendi yiyinti , çıkıntını getir. Bu arada ben orayı bulana kadar sabah olur.
O yüzden başka zaman toplu gidişte katılırım. Evde oturup pembe dizi emmanuelle yı izleyeceğim.
Tolga başlatma şarap çanağına.. gelceksin sen de..
Başkan ben o konuya bişey diyemem mangal olayı bugün için teferruatlı iş. O zaman kocaeli ekibiyle anlaşalım. Onlar mangal olayını bitirince katılırız onlara. Saati ona göre geçe alırız tamam..
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
arkadaşlar öyle ayrı gayrı olacaksa biz hiç gelmeyelim... biz zaten her halükarda mangalı yapacaktık.. sizinlede görüşelim diye mekanı değiştirdik.. hayır bizim motorlarda geri vites yok.. sizinkilerde var mı bilmiyorum
Zamandan dolayı uymuyorsa, başka zaman geliriz ... bizde kocaeli 'de bir yerde mangal işini hallederiz.
Şunu geç saatte yapacağımıza haftasonu erken bir saatte doya doya yapsak daha güzel olmaz mı ? Sadece fikir veriyorum.
He haftasonu işi olanlar varsa o zaman biz yine mangala geliriz. Çay yoksa gazoz getiririz orda içeriz
Yav plan değişmesin veya aksamasın. Biz baştan beri mangala dahil değiliz zaten. Siz mangalınızı yapın beyler. Biz maksat ziyaret-tanışma olsun diyoruz. Mangalı uygun bir pazar günü yaparız beraber artık. Akşam siz kaçta gelirsiniz, mangal işini kaçta tamamlarsınız. Biz de o saate göre gelelim..
Tolga çomak sokma...
biz 19:15 gibi orada oluruz sanırım. illa mangal yapacağız diye bir şartımız yok.. çay bahçesi gibi birşey varsa orada da oturabiliriz. maksat muhabbet. benim dediğim yerde çay bahçesi falan yok. sadece çayır ve çimen var
Tamamdır hocam telefonda konuştuğumuz gibi yapalım.
Arkadaşlar plan değişmiyor. Yalnızca mangal faslı daha sonra müsait bir pazar gününe yapılacak inşallah.
Sakarya grubu için tekrar hatırlatalım:
Buluşma: 19:00 Electroworld
Hareket: 19:15-19:20 gibi olacak.
Geç kalanın lastiğini indiriyoruz
Asıl sen çomak soktun. Ben ne güzel yarım ekmek kanat yiyecektim.
Madem çay içeceğiz bari sapancada göl kenarında içelim. Tecavüzcülerin, şarapçıların mekanında ne işimiz var. Cihan Amacın ne len senin
Şu kampüsün hizasında sahilde bi cafeden bahsediliyodu. Var mıdır öyle bi mekan orada. Bilgisi olan var mı arkadaşlar..
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)