biz 12:30 gibi yola çıksak daha iyi olmazmı nede olsa ev sahibiyiz erkenden gideriz...
buluşma yeride yine LEMAR olabilir
biz 12:30 gibi yola çıksak daha iyi olmazmı nede olsa ev sahibiyiz erkenden gideriz...
buluşma yeride yine LEMAR olabilir
[COLOR="Red"][B]54 EZ 866[/B][/COLOR]
[url]
ewet 12,30 mantıklı lemar önunden..selasemmm senı ewden mı alayım
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
sakaryadan 12.30 gibi çıksanız yavaş yavaş 13.00den önce sapancada olursunuz. sapancada sağ taraftan sapanca şehir merkezine girmeyip düz devam ederseniz ( kırkpınara doğru ) sağ kolda petrol ofisi benzin istasyonu var ben sizi orada beklerim oradan da birlikte mekana gideriz.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
nurguldemırbay sen merak etme ben hergun o yollardayım
evet şimdiden güzel bir toplantı olacağı belli .umarım kaTILABİLİRİM.ŞİMDİLİK BELLİ DEĞİL
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14433
Dostlar , şu olaya bi el atın...
acil arkadaşa bi yardım edermisiniz gerekli ayrıntılar aşagıdaki link te
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14433
evet mt sakaryaa uyumaaaaaaaaaa.. nooldu bu arkadaşın durumuuu..
Viper_1 kusura bakma bende yer yok..
şimdiye kadar yapılan gezilerde hep birde araba oluyordu herhalde bu seferde olur,sen buluşma noktasına gel mutlaka birileri bulunur en azından arabalı olan biri çıkar..yada en kötü ihtimalle seni sapanca otobüsüne kadar bırakırız
[COLOR="Red"][B]54 EZ 866[/B][/COLOR]
[url]
Tamam abi , mutlaka haber salalım tüm ekibe...GILDOR adlı üyeden alıntı
Araç çıkmazsa , ben haber verecem , siteden bi arkadaşa... (cuk_o)
lubiyama54 sen o zaman sakarya grubuna önderlik edersin yolu en iyi sen biliyorsun sanırım. 12.30da Lemar önünde buluşup sapancaya gelirsiniz. dediğim gibi ben sizi yol üzerindeki petrol ofisinde bekleyeceğim eşimle birlikte.
yalnız arkadaşlar viper_1 arkadaşımız birinizde artçı olsun madur olmasın arkadaş hiç kimse de yer yoksa o zaman viper_1 arkadaşımız sapanca-yanık arabasına biner adapazarı bellonanın önünden kırkpınara kadar gelir oradan onu alırız artık.
bu arada victor54 mutlaka bekliyoruz gelmemezlik yapma
muhbir,ODUNCU,adacıktan ses seda yok...
womanrider sanırım sen de haftasonları adapazarındasın buluşmaya sen de katılırsan seviniriz.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Dostlar , ben zaten kaskımı yanıma almıştım...
Yine de getiririm.Belki artçı olacak motor çıkar.
Ama olmazsa sizin yönteminizi uygulayacaz.
Ben minibüse binerim.Oradan beni alırsınız...
Bu arada , o gün grup kaptanı arkadaş kim olacaksa bana özelden mesaj atsın.
Cep telefon numaramı göndereyim...
Hocam ben bu hafta sonu call on nöbetciyim. Yani bi sürpriz olmadıkça gelemem. Ama şartları zorlayıp kısa süreliginede olsa gelmeye çalışırım.
Viper hocam yardımcı olamıyorum kusura bakma ama oldu kötü birşey olursa numaram sende var ara iki elimiz kanda olsa geliriz.
Nurgul hocam unuttuk yüzünü hiçbi ekşında yoksun?
Yaşa ve Yaşat
saolasın abi...Viper hocam yardımcı olamıyorum kusura bakma ama oldu kötü birşey olursa numaram sende var ara iki elimiz kanda olsa geliriz.
ben buralardayım.ok
Sakaryanın en küçük ve Tarih kokan bir ilçesi olan Taraklıdaki 19-21 mayısta Türkiyenin dört bir yanından gelerek bizleri yanlız bırakmayan dostlarımızı her zaman minnetle anacağız.ve her türlü organizasyonlarında iyi günlerinde ve kötü günlerinde yanlarında olacağımızı buradan bildiririm.özellikle bizi maddi ve manevi olarak yanlız bırakmayan sevgili serpil ve ismini sayamadığım katılımcı sakaryalı sevgili dostlarıma minnet duygularımı ifade etmekte zorluk çekmekteyim.gerçekten güzel bir kamp oldu ve 630 adet motor katılımı oldu.yanlız şunu belirteyimki sakaryadan hiçde umduğum kadar motorcu gelmedi beni üzen ve kahreden asıl bu.bu forumlarda motorcuyuz diye atıp tutan beyler ve bayanlar.nerede kaldı Sakarya birlik ve beraberliği.
selamlar saygılar.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Sakarya kökenli bir motosikletsever olarak ben de katılırım gruba, hele Ağustos ola A2 ve Motosiklet alına o zaman çocukluğumda sık sık gittiğim Sapanca Gölü kıyısına, Akyazı'nın alabalık çiftliklerine alabalık yemeye, pikniğe gelmek çok zevkli olacaktır eminim... Hatta o zaman özellikle Akyazı çevresine rehberlik bile yapabilirim...
Keşke motorum olsaydı da şu Sapanca gezisine gelebilseydim bir Sakaryalı olarak...Ne yapalım artık yaz sonu gezilerini kolluycaz mecburen...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
öyleyse biz sakarya grubu olarak saat 12:30'da lemarın önünde buluşuyoruz..
şimdiden güzel bi gün olacağına eminim.düzenleyen arkadaşların ellerine,kollarına,ayaklarına sğlık
Sakaryaspora Super ligle başarılar dilerim arkadaslar biz yine A katagorisine devam belki obur sene super ligde karsılasırız yada A katagorisinde
==============================
==============================
tesekkur ederiz richy.bizim tek amacımız artık superlig te kalıcı olmak..sizide bekleriz
Nightmare Returned SAKARYASPOR
bu sene bu pankartla numaralıdayım.tabi yazıda ufak değişiklikler yapabilirim
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)