1-2 kişi olursa ben varım eskişehire
ben varım varsa gelen gidelim ama sabah erken çıkalım
Haraket olsa Cuma ve C.tesi den buraya yazılır. Demek ki herkesin bir işi var.
Benim motorcuda işim var. Yeni parça taktırıyorum. O yüzden haftaya nereye gitmek istenirse gelirim.
Gerçi kamp yapacaz denmişti. Kamp atarız artık
Oh oh ne guzel kamp iyi olur. Finaller de bitti nasilsa. Saygideger abilerim şu gariban kardesinize cadirda bir kislik yer acarsiniz herhalde degil mi :D
Ben çadırıma erkek almıyorum. Alana da karışmıyorum. Özgür dünya diyorum
Koskoca Ada-MT açıkta bırakmaz herhalde beni. Çıkar elbet sahiplenecek birileri. Son çare evde bir yerlerde uyku tulumu tarzı bir şey vardı. Belki çadır bile olabilir. Ya nasip diyelim :D
Benim çadırı alabilirsin kardeşim... Çadır köpeğin olsun senin
Allah razı olsun abi sen de olmasan halimiz duman :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
İş lazım iş abileeer ! Son çare dominosa moto kurye gireceğim. her türlü tavsiyeye açığım.
Benimde sabah yataktan kalktığımda çadır elime geçiyor,ama öğleye doğru nereye koyduğumu unutuyorum.
Herkesten özürr, Facebook'tan haber eyledim emme görmeyen arkadaşlar olmuş. Asıl organizasyonu mambo düzenliyordu, ben başlık açarım E.R'ye dedi fakat E.R kapanmış, ben E.R facebook hesabından da duyuru yaptım, kendi hesabımdan da yaptım, Adem abi de kendi hesabından yaptı, herkesi arayamadım yoğundum, ama yinede güzel geçti. Şu organizasyon işini de Face'de falan yapalım SakaMoto'dan etkinlik oluşturalım. Buraya her zaman giremiyoruz ama, face artık herkesin hayatının önemli bir parçası olduğundan (face yokken biz napıyoduk yahu) herkes facesine wc den bile girio, artık organizasyon duyurularını ordan yapak
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
Bizim fabrikaya seni amele yapalım. Gel hemen form doldur....!!!
Arkadaş sizin burda kendi grubunuz var. Gidiyorsunuz taa istanbuldaki bir avuç adamın grubuna katılmaya çalışıyorsunuz. Onlar bize katılsın.
Facebook benim 7-24 açık ama hiç davet almadık. Bende zaten bundan sonra gezilere katılmıyorum. Protesto ediyorum. Kendime yeni hobiler edineceğim.
Motor muhabbetinin tadı tuzu kaçtı. :(
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Konuşma len senin daha motorun bile yok. Muhattap almıyorum seni
len tolga ben hep öyle mangala pasta ya böreğe çöreğe denk gelirim kaynanam beni seviyor
boş muhabbetler de işim olmaZ koç
yemek varsa fatih orda yoksa yogg
Arkadaşlar selam. çarşamba akşamı (küçük bir ihtimal gün değişebilir) saat 19:00 gibi Kocaeli tayfası buluşup mangal yapacağız. Sizinlede görüşmek isteriz, sizede uyarsa mangal işini eşme (adını tam hatırlayamadım yerin çeşme restorant falan var) tarafında yapabiliriz.
Gelen olur mu?
yarın akşam saat 7 de eşme de olursa ben gelirim
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Kredi kartım yetişirse gelirim ben üstadım.. siz yeri zamanı kesinleştirin ben duruma uymaya çalışırım.. ama söz vermiyim yani..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)