aga bu gün yarın lt ayram içtim
her gün de ayran içilmez değil mi
beyler bu akşamki etkinlik için herkeze tşk..
he bu arada klavye motorcularına da selam olsun siz bilgisayarda takılın biz verdik gazı aman motorlarınız pislenirr
sıteye hergun bakamıyorum numaramızıda bırakmıstık ama haber veren yok bı gruba katılamadık anasını satayım :D
birde tulumba tatlısı(çikolatalı karamelli cevizlivs) yedik yeni motor alan bi arkadaş sağ olsun bana da saat 19 50 de haber ettiler kızımla beraber gittim
ee abi bizde herkez aile dostu gibi muhabbet samimiyet ileri derecede yani.
klavye motorcuları diye dil uzattığın kimdi?
İnsanlar hakkında ithamda bulunurken ne durumda olduklarını bil... Belki o zaman söylediklerinde doğruluk payı olabilir bakarsın.
benkimseye atıfta veya ithamda bulunmadım
Ulan keko, 10 gezmeden 1 tanesine katılıyorsun. Mangal, pasta olduğu zaman hiç eksik olmuyorsun. Masa başı motorcusu seni....
Millete de ithamda bulunma, kırarım boynuzunu. Pazar günü mangalcı başı sen olacaksın. Şimdi bizi dere olan bir yere götür bakalım
Bence tüm motorcular aileyiz diyolar kimin nereye gittiği ne ..ok yediği belli değil.Arkadaşlar biraz organize olalım.Birbirimizin ne yapacağını nereye gideceğini bilelim.Katılıp katılmamak bence önemli değil.Çünkü şartlara bağlı.Ama haberimiz olsun.Bu işin organizasyonunuda bir arkadaşımız üstlensin artık.(mesela Tolga neden olmasın Karizmatik nede olsa)
sabahtan çıkıp bi eskişehir turu mu yapsak
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
var mı gelen ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)