Bende depremde verilen tulum var. 14 sene oldu. hala ilk günkü gibi yaw, çok kalitelisini almışım
Birde tek kişilik çadır alcaklar almasın. Benim elimde hiç kullanılmamış taklidi yapan çadır var. Onu vereyim. Bende çift kişilik alayım diyorum.
Bende depremde verilen tulum var. 14 sene oldu. hala ilk günkü gibi yaw, çok kalitelisini almışım
Birde tek kişilik çadır alcaklar almasın. Benim elimde hiç kullanılmamış taklidi yapan çadır var. Onu vereyim. Bende çift kişilik alayım diyorum.
tolgacım en küçük çadır bile iki kişilik oluyor ama japonlara göre yaptıkları için bizim Türklere küçük gelmekte sen 4 kişilik al anca 2 kişi sığar....
Benim çadır tam benlikte biraz daha geniş olursa iyi olur. Mutfağı, yatak odası, salonu olsun istiyorum.
Cihanı o salonda koşturmak istiyorum
Bende de var iki kişilik çadır da kurulum neyse ama kaldırması tam bir işkence. Bim'deki kolay kurulummuş, böyle günübirlik rahat olabilir diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar da var da test ederiz bakalım.
Fatih ne olacak senin bu halin hep kazıklanıyorsun
hiç sorma ya vallahi tek tesellim kampta bu malzemeleri kullanmak kamp a gidemeyenler de işte ne yapsın bizim kamp resimlerine bakıp ağzının suyunu siliyorlar
Nedir bu kamp işi, yapıyor muyuz? Ve ne zaman bu haftasonu mu? Ona göre ben de malzeme bakınayım...
Bazı vatandaşlar bi sonraki hafta diyor. 1-2 hazirana tekabül ediyor. Bizde bu haftasonu mangal yaparız.
1 Haziran'da gideceğim bir düğün var, ben de ona gelemem. Neyse artık bu hafta sonu için bir plan yapılırsa beni de sayın ;)
Born to live, live to ride...
Okey dostum. Senin Gsm bende yok galiba, Faceboktan sana sms atarık artık
Giderler illaki bir yerlere hocam.. Pek planlı programlı değildir de bizim grup. son dakikaya bırakırlar işlerini. Hele ki bu Tolga'ya kalırsa
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Ben dağda şarap içmem o insan ı ısıtmaz vodka dan şaşmam kış kamplarında
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)