Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Sakarya - MT]

REKLAM ALANI
    S.Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Simsiyah CBF 150
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orhan abi bence çanta vs alma nasıl olsa motoru satacan yeni alacağın bmw ye çanta alırsın boşuna masraf etme yani
    Cemille bugün biraz konuyu tartıştık.Fatih galiba ben bu sevdadan vaz geçecem.Abi diyor bmw işi bir hastalıktır.2 nci eli bir kumardır.Ya çok şansın yaver gider iyi birşey denk gelir,yada seni çok üzer çok uğraşırsın pişman olursun.Bütçen kaldırmaz.Motorculuktanda soğutur seni diyor.Bak diyor kız gibi CBF in var komple ana avrat bakım yapsan bmw nin 4 te 1 fiyatını geçmez diyor.Bmw nin bir marş rublesini değişmeye kalksan diyor.1000 Tl.Kaldıki bunların kronik sorunuymuş.Ayak marşıda yokmuş.vs vs. soğumaya başladım.Kumar oynamak istemiyorum.Ki her seferinde parti bende kalacak.
    Tolga Can bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    abi biz o zaman parti yapmayalım çayları sen ısmarla

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı S.Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen doğa adamı Tolga sana geçmişten bir konu hatırlatayım.Temmuz 2012 de yan çanta muhabbetlerin var forumda.Nasıl yaptın ne yaptın çantalar konusunda başarılı olabildinmi.
    Bu konuyu gündeme taşımamın nedeni şimdi bende cibifime K21 çantalardan taktırmak istiyorum.Yola giderken kullanmayı amaçlıyorum.Nasıl tavsiye edermisin.Demirlerini nasıl yaptırdın.Çantalar tek harekette topcase gibi çıkabiliyormu.Çantalar sadece hava atmak içinmi takılıyor yoksa bir işe yarıyormu.Haybeden uğraşmayayım.Çantalarda bi dünya para bi sitede buldum şu an en ucuz güncel fiyatı kargo hariç sanırım 240 TL.Sence değermi sürüşte bir güvenlik zaafı yaratıyormu. Amma çok soru sordum haaa.
    CBF 150 göre çanta demiri hazır piyasada vardır. Ben özel yaptırdım. 300 TL ye mal oldu. Uzun yola çıkacak ve kamp yapacak insanların çok işini yarıyor benim yaradı.
    A noktasından B noktasına malzeme götürüp getirmek içinde çok idealler. Benimkiler tak çıkar çanta - Kappa K21 ve Kappa 35 Topcase sen alma.
    Sen benim motoru komple al. CBF150 yi bana ver. Çanta derdin olmasın

Bu arada bende bmw 650 hastasıyım. Parayı bulunca almayı düşünüyorum. şimdi alırsak masrafını kesinlikle karşılayamayız. Uzak dur Salim abi, kaç kaç
    S.Orhan bunu beğendi.

salim 47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xtz1200 ST
    bende bmw 650 hastasıydım uzun uzun araştırdım hakikaten bmw nin parçaları ve bakımı çok pahalı en sonunda pegaso 650 de karar verdim tarz olarak aynı kullandığı motor aynı 1998 model bmw parasına 2003 model pegaso aldım 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum dezavantajı ise parçaları biraz zor bulunuyor ve anlayan usta bulmak zor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

bu yan çanta olayını araştırıyorum bende, fiyatlar acayip uçuk ucuza halletmenin bir yolu yokmu acaba? metal takım çantası alıp monte etmeyi düşünüyorum

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Metal çantalar hem pahalı hemde gösterişten başka bir şey değil. Kappa yada givi çanta alabilirsin. Çok kaliteli çantalar.
    internet üzerinden motosiklet mağazalarından almaya kalkarsan demirler pahalı, özel olarak yaptırabilirsin. Bizim arkadaş yaptırdı.
    Öğrenip sana maliyetini ve nerde yaptırdığını yazarım.

Motosikleti
    Yamaha Xtz1200 ST
    benim motorda demirler mevcut Tolga Kappa ve Givi çantalar hakikaten güzel ama çok pahalı o kadar para vermek istemiyorum çantaya

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    O zaman soft çanta kullanacaksın. Bende aprilla sahibi olmayı çok isterdim ama bizden geçti artık. Halbuki çok da yakışıyor
    Boyu boyuma, huyu huyuma bir motosiklet.

MBHoro, F54 ve S.Orhan bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Xtz1200 ST
    oo yakışmış hakikaten daha geçmemiş yav ben 32 yaşında kavuştum anca güzel motormuş forumdan birininmi

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Arkadaş üye midir bilmiyorum. Aynı iş yerinden arkadaşımın. Oda yeni aldı. tadını çıkarıyor.
    ilk motorunu benden aldı. boynuz kulağa geçti. Hatta beni de geçti. Yolların kralı oldu çıktı

MBHoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom DL 650
    olmuş olmuş alırsın sen bir tane
    Tolga Can bunu beğendi.

Alıntı S.Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cemille bugün biraz konuyu tartıştık.Fatih galiba ben bu sevdadan vaz geçecem.Abi diyor bmw işi bir hastalıktır.2 nci eli bir kumardır.Ya çok şansın yaver gider iyi birşey denk gelir,yada seni çok üzer çok uğraşırsın pişman olursun.Bütçen kaldırmaz.Motorculuktanda soğutur seni diyor.Bak diyor kız gibi CBF in var komple ana avrat bakım yapsan bmw nin 4 te 1 fiyatını geçmez diyor.Bmw nin bir marş rublesini değişmeye kalksan diyor.1000 Tl.Kaldıki bunların kronik sorunuymuş.Ayak marşıda yokmuş.vs vs. soğumaya başladım.Kumar oynamak istemiyorum.Ki her seferinde parti bende kalacak.
    sana 2 çift lafım olacak...Motorda senin keyifte senin salim efendi..satıp satmamak sana kalmış,bu konuda kimse laf diyemez...Fakat pazarlık yapmışız,son noktayı koymuşuz... zararına altın satıp parayı denklemişiz,yeğen işten izin almış kalkmış gelmiş istanbuldan,ben işten izin almışım vakit zaman ayırmışım.
    Seni telden aradığımda yüzüme karşı adam gibi diyemiyorsun ''ben satımaktan vageçtim kardeşim,kusura bakma''diye...Hala bana bahane öne sürüp lafı eveleyip geveleyip haklılığını ispatlamaya çalışıyorsun birde ben sizi sonra arayacağım diyerek bizi dahada oyalıyorsun,yazıktır günahtır vakit senin için değerli olmayabilir ama bizim için çok değerli....Direk vazgeçtiğini söylesen bu kadar ağrımıza gitmezdi,ki arada tanıdık arkadaş var diye sana karşı edebimizide bozmamaya gayret ettik.Yahu kardeşim deseydin ya BMW işi yattı motorsuz kalmak zor geliyor satmıyorum diye..Bizde ona göre eyvallah eder yolumuza giderdik.
    Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman soft çanta kullanacaksın. Bende aprilla sahibi olmayı çok isterdim ama bizden geçti artık. Halbuki çok da yakışıyor
    Boyu boyuma, huyu huyuma bir motosiklet.

http://o1305.hizliresim.com/19/k/n4pw8.jpg
    Motor yüksek mi kalmış sanki, düşme de üzerinden. Yakışmış ama.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

erdem_cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f 5i
    18 Mayıs 2013 Cumartesi Kocaeli Çıkışlı ŞİLE gezisi
    toplanma yeri=perşembe pazarı otopark girişi
    gezi lideri=MBHoro

1-MBHoro
    2-mrt89
    3-erdem_cengiz+
    4-erkanozgur (klarnet erkan)
    5-blooower
    6-KutlayGül (ist'den katılcak)

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor yüksek mi kalmış sanki, düşme de üzerinden. Yakışmış ama.
    Bir ayağım yere tam basıyor. Bu motoru bana hediye alsana müdür
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Beyler pazar günü bi rota var mı
    Varsa eşi veya kız arkadaşı ile gelecek olan varsa buraya yazsın

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler pazar günü bi rota var mı
    Varsa eşi veya kız arkadaşı ile gelecek olan varsa buraya yazsın
    Bana kız ayarlarsan ben gelirim
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

petra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Tolga reis , ebaydan alınacaklar var abi. tahmini olarak kaç günde elimize ulaşır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

http://www.ebay.co.uk/itm/Tail-Turn-Light-for-HONDA-CBR250R-CBR-250R-MC41-2010-2011-2012-/271114341453?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3f1fa c8c4d
    lazım olan mal bu .

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    mutlu bana da birkaç bişey alalım hepsi aynı anda gelir sana ücreti öderim gelince

petra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Abi toptan almasina aliriz da gumrukten gecer mi. Tolga abi konuya vakif.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hay tolga abini......

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler