Valla bana uyar. Diğer arkadaşlardan cazip teklif gelmezse
Valla bana uyar. Diğer arkadaşlardan cazip teklif gelmezse
ben de katılabilirim. pazar günü bir plan yapmazsınız umarım kaçırmak istemiyorum. pazar günü istanbula gideceğim mecburiyetten. cumartesi müsaitim ama
Cmt sabah 10 da izmit persembe pazarinda bulusacagiz(realin arkasi ) tolga sen sakarya ekibini organize edermisin
tolganın motor öyle uzak yerlere gelemez
mıllet bende geldım :D pazar günü plan olursa yazın beni her türlü..
Evet haklısın O yüzden bu pazar K. Ereğliye 300 km yol yaptı. Üzüldüğüm tek şey senin japonu tokatlama şansımın olmayışı idi. Neyse kısmet bu pazar olsun
Benimde C.tesi işim var. C.tesi işi olmayanlar bu gruba katılabilir. Pazar günü için ise gidecek bir yerler buluruz. Cumaya kadar yer tespiti yapılır.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
sizden birşey rica edeceğim. lastiklerimi değiştirdim. ön iç lastik değişti ama arka değişmemişti hava kaçırıp inmeye başladı kocaeli 'de bulamadım. netteki birkaç siteye sordum elimizde yok diyorlar. sakarya 'da sorabileceğiniz bir yer varsa ya da verebileceğiniz bir tel no. xt 600 arka lastik için iç lastik lazım 120-90-17 ölçüleri.. orada bulabilirsem gelip alacağım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
18 katlanacağı için kesin sorun olur ama sanırım 16 olabiliyor tekrar sordum taktıklarını söyledi sonuçta iç lastik şişince boyut değişiyor bulamazsan tercih edersin. Kolay gelsin. Saygılar
Hoşgeldiniz o zaman tanışmak dileği ile. NC700X yeni mi..
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)