afiyet olsun ben gece nöbetten çıktım bu akşam tekrar gideceğim size afiyet olsun salim aga ya selam
afiyet olsun ben gece nöbetten çıktım bu akşam tekrar gideceğim size afiyet olsun salim aga ya selam
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
len oğlum adam kask takıyor işte artık kafa da durur veya durmaz o herkezin kendi bileceği bi durum fazla takılma toprağamm
hani sakarya gençlik bu hafta rota varmı varsa neden yazmıyorsunuzz
Erenler 'de yunus markete gelmeden sağda yeni maraş dondurmacısı açılmış. Kızartma dondurma falan yapılıyormuş. Gurupça gitsek güzel olur. Salonu falan da güzel , akşam 21:00 ' den sonra tenha olur hem. Ne dersiniz ?
140 + 140 = 280 , yuvarlarsak yaklaşık 300 km. bir depoyla çıkartır mıyım acaba bu geziyi bir hesap yapayım :D
çıkarmazsan seni çamaşır ipi ile çekeriz. Ne olacak hiç sorun olmaz.
Şuan 3 kişi ybr 125, cbf 150 ve xtreme 150 aramızda gider geliriz diyoruz.
fazer 600 oğuz da gelir diye düşünüyorum. haberi var mı acaba ?
Apachi olur. Gereksiz vatandaş olur. Kaskı takmış takmamış umrumda olmaz. Biz sevdiğimize önem verip, saygı duyuyoruz. Onun iyiliğini düşünüyoruz.
Hayat senin hayatın. Biz uyarıyı yaptık. Sadece sonrasında acını paylaşmayız o kadar .
Karadeniz Ereğli Gezimizi kazasız belasız tamamladık. Başka bir serüvende yeni arkadaşlarla yeni yollarda buluşmak dileğiyle.
https://www.facebook.com/media/set/?...4633773&type=1
beyler güzel gezmişsiniz tekerinize sağlık
haftaya pazar hava iyi olursa bi yerlere kaçalım beni de en başa yazın
Len yürü git, sen hanımdan izin alamazsın...
Arkadaşlar bu haftasonu yuvacık gezisine gitmeyi düşünüyorum gidecek olan varmı Adapazarında buluşup gidebiliriz.
Bu haftasonu bir yere kaçma girişiminde bulunabiliriz. Ancak tüm detaylar ve güzergahlar cuma gününden belli oluyor.
Büyük organizatör sezonu kapadığından burda aramızda anlaşırsak yola çıkıyoruz. 12 mayıs pazar 11:00 de karasudan geçtik. Online olsaydın bilgi verirdik.
Karadeniz Ereğli yapıp geldik. Bir de karasuda aile yerinde semaver çay keyfi yaptık.
evet tolga gördüm planınızı ama müsait değildim yoksa katılırdım size,
yuvacık veya başka biryer de olabilir bu haftasonu için
Bizde normalde 9 motor gidecektik ama bazı arkadaşların son dk işi çıktı ve sayı 5 e düştü. Biz yine de çok eğlendik. Güzel bir gündü.
Dediğim gibi ortak karara göre haraket ediyoruz. Cumadan belli olur. yine sen burdan takip et.
arkadaşlar selam, cmt günü kocaeli'den 6-7 motor kandıra - şile veya iznik yapacağız. Gelir misiniz?
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)