Arkadaşlar merhaba bende Karasu dayım benide gruba eklerseniz sevinirim,
etkinlikler gezilere mümkün olduğunca katılmak isterim varmı yakınlarda bir etkinlik falan acaba
Arkadaşlar merhaba bende Karasu dayım benide gruba eklerseniz sevinirim,
etkinlikler gezilere mümkün olduğunca katılmak isterim varmı yakınlarda bir etkinlik falan acaba
Hoşgeldin Salim.. Eklenecek belli bir grup yok. Daha doğrusu teşkilat tarzı bi kayıt sistemi olmuyor. Gezi ve buluşmalarda ortaya bir laf atılıyor ve müsait olanlar katılıyor. Sitede aktif olur ve konuyu takip edersen haberin olacağını düşünüyorum
Hoşbulduk Cihan teşekkür ederim,takipçiyim artık
Karasuda Jandarma uzman Ali Rıza diye bir arkadaşım var. Kendisinde Regal raptor 250 var. Sürekli gezecek adam arıyor. Seni ona yönlendirmek lazım.
Ben karasuda merkez karakolun yanında büyüdüm. Karasulu sayılırız. Bu haftasonu zonguldak yapacağız. Geçerken seni de alabiliriz. Tabii bir aksilik olmaz ise
Burdan takip edersin. F54 haftasonu nörüyon, hatta sen yaşıyon mu önce ses ver
sağol tolga haftasonu hangi gün gideceksiniz zonguldak a eğer uyarsa gelebilirim misafir gelme ihtimali varda
Salim merhaba,
Özel msj attım sanırım görmedin. Yakın arkadaşım da aprilia pegaso 650 ie var seninle tanışmak istiyor. Ulaşırsan bana tanıştırırım sizi.
0506 346 44 23
Hoşçakal.
Yapalim biseyler hem belki yeni nc700 ü gormek nasip olur :D
Bolu mt den iyi günler
Adapazarı Karasuda çadırlı bir gece kamp yapmak istiyoruz . Bolu mt den arkadaşlarla .Müsait çadır kamp alanı varmıdır acaba. Karasu daki arkadaşlardan ricamız olacak . telefonum 0 542 517 47 54 hoşcakalın.
Çadır kamp yerleri mevcut, Hatta karasu merkez sahilde ağaçların arasına çadır atabilirsiniz. Sorun olmaz.
tolga karasu merkez de nerde çadır kurulacak yer var adamlar kaymakamlık binası önünde mi kamp yaptıracan kurnaz seni
sen şu gezi işini anlat bakalım bende gelebilirim eğer bana uyarsa sen köfteleri cihan çayları emre de benzini koyarsa bi düşüneyim
heyt be toprağama bak helal olsun sana
tolga da düşünüyor bi porsiyon köfte ısmarlasam acaba kaç paradır diye
Benim ki sadece fikir amcamınoğlu, Zonguldak da mağara var. Hem bir de zonguldakı hep merak etmişimdir. Sizlere uyar ise pazar günü kaçıp geliriz.
Birde sahil dedim. Şehrin merkezinde Anıtın altına çadır kurun demedim
Maden deresine girip de haybeye para vermeye gerek yok, ha suyundan havasından bir gün yararlanmak ve dönmek için olabilir.
Bom boş ve kocaman yeşil alanı var. Kapıda sorarlar uygun fiyat yada ikram olursa olur. Yoksa ben onların yerinde olsam direk sahile çadırı atarım.
Mis gibi olur.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Fatih Salim abi cbf150 si ile geldi. Sen hala gelemedin. Hadi gel. Öğlen yemeğine bekliyorum ;)
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)