Hala o kahramanı ve süper insanı bulamadım..Selase hoşgeldinnn
Hala o kahramanı ve süper insanı bulamadım..Selase hoşgeldinnn
.........
muhbir;gazetede acayip döktürmüşsün okadar gazetede çıktı ama olayın eğitim yanına en iyi sen değinmişsin.
bizimde amacımız oydu zaten reklam yapmak istesek gazeteye ilan verirdik zaten.................
GERÇİ DİĞER HABERLERİN ALTINA İMZA ATANLARIN HEPSİ EN AZ 6-7 YILLIK ARKADAŞIM AMA HİÇBİRİ MOTOSİKLET KULLANICISI DEĞİL FARK BURADA HERHALDE
öncelikle selasearamıza hoşgeldin.
ya arkadaşlar p.tesi finallerim başlıyor ve sınavlar birbirinden zor o yüzden bu aralar evde manastır hayatı yaşıyorum.aslında geziye katılıp kafa dağıtmak en iyisi ama sonra vicdan azabı duyacağımı bildiğim için yine ders çalışmayı seçiyorum.şu finaller bir bitsin bol bol geziceğiz inşallah
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
valla nurgül bu güne kadar hiç bir gezimize katılmadı..hala nurgulü sakarya grubu olarak anarken tereddüt yaşıyorum...çünkü grubun hiç bir gezisine katılmayan tek üye..
alllahtan çark mesireye gelmişti bir gün de tanışmıştık, yoksa nurgul hep sanalda kalacaktı...
dışarıda harika bir hava var arkadaşlar....görüşmek üzere...
aaa nurgülcüm unutmadan, ilk mesajında benim msn adresimi yazmışsın...onu silmeni rica ediyorum canım...malum sanal ortam, rahatsız oldum....
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN........
A (+)
Grubun hiçbir gezisine katılmayan ikinci üye de hala benim muhbir :( dünkü geziye misafirlerim olduğu için katılamadım.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
evet arkadaşlar poyrazlar gezisi çok güzeldi,gelemeyenler üzülmesin bidahaki sefere daha kalabalık olur inşallah.
poyrazlardan dönüştede selahiyeye kenan sofuoğlunun antremanını izleme şansımız oldu oda süperdi..
poyrazlar:
http://img110.imageshack.us/img110/4646/resim1785tm.jpg
kenan:
http://img127.imageshack.us/img127/3069/resim1931xh.jpg
http://img102.imageshack.us/img102/3773/resim1956pi.jpg
bende fazla resim yoktu,muhbir resimleri senden bekliyoruz...
[COLOR="Red"][B]54 EZ 866[/B][/COLOR]
[url]
hoşbulduk arkadaşlar.hepiniz saolun.aslında doğru zaten sizden biriydimde artık siteden biride olmuş oldum
poyrazlarda gerçekten çok güzeldi.daha nice gezilere inş.bu arada bendee poyrazlar gezisiyle ilgili fotolar var ama nasıl atacağımı bilmiyorum biri bana yardımcı olursa sevinirim
benimde kafamda bi abant gezisi var tabi kendi çapımızda yapılcak bişi büyük ihtimal 4 haziranda olacak.neyse daha sonra konuşulur..
sevgili sakaryalı motorsikletsever dostlar.öncelikle sizlere bir şeyi hatırlatmak istiyorum.Maalesef 19-21 mayıs tarihlerinde Sakarya ilimiz Taraklı ilçesinde Türkiyenin dört bir yanından kartılımcıların olacağı belkide senelerdir yapılan kampların en büyüğü olacak olan bu Büyükbuluşma için bütün sitelerde gerekli Topicler açıldı ve duyurular yapılamasına rağmen ne yazıkki Tüm sakaryanın sesini duyurabilecek ve sayın valimizinde bizzat desteklediği ve ulusal ve yerel basınında izlediği bu Büyükbuluşma hakkında bir kaç motorcu dost dışında topğin canlı kalması ve bu buluşmanın desteklenmesi konusunda sevgili serpil ve bir kaç arkadaş dışında hiç bir desteğe maruz kalmadık.özellikle sizlere sesleniyorum sevgili sakaryalı arkadaşlar.bu organizasyona destek olmazsanız sakaryalılar olarak kim bize destek olacak.yapmayın lütfen bir uucundanda siz tutn.en azından destek için topiğin ana sayfada olması açısından bir mesaj atınki gündemden düşmesin.şimdiden destekleriniz için teşekkür eder saygılarımı sunarım
Belki duyuruyu görememişinizdir.aşağıdaki topicten okuyabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=9741
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
GILDOR resimleri muhbirden beklediğini sölemişsin ama bikaçtane ben atayım istersen
bu motorsikletlerin bi kısmı arkadaşlar aslında dahasısa vardıda aramızdan erken ayrılanlar oldu..
aslında bende motorsiklet kullanabiliyorum tabii lubimaya54'ün desteği ile
bunlarıda serpilden aldım.bu arada serpil buraya foto atmıyo özgür haberin olsun artık benimle yetineceksiniz..
ee bayağı acıkmışız baksanıza
biz gitmedik ama serdivan tepesindeki fotolarıda ekleyim dedim..
vee muhbirimizz atağa kalkıyorr.. tebriklerr..
umarım fotoları beğenirsiniz şimdilik bukadar.birlikte daha nice fotolara..
tesekkurler sewgilim fotolar için
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
fotoğraflardan anladığım kadarıyla bu son gezi sakarya mt nin yaptığı en güzel gezi olmuş.fotoğraflar harika çok imrendim doğrusu.ama ne yapayım ki final dönemindeyim ve vizedeki bazı zayıfları düzeltmek için bu son şansım .yaz okuluna falan gidemem.şu 28 mayıs sapanca buluşması bitsin sakarya mt nin yaptığı organizasyonlara katılacağım inşallah. bu arada 93 kişi olduk sapanca buluşması için.
bazı haftasonları da istanbula gidiyorum ne yapayım memleket özlemi anne baba özlemi işte...
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
sakarya mt' nin değilde, sakaryalı arkadaşların katıldığı güzel bir gezi idi...nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
bu bir mt gezisi değil sakaryalı motosiklet severlerin gezisi idi
yanlış analamalara zemin hazırlamayalın nurgülcüm
AKIN VAR
GÜNEŞE AKIN
GÜNEŞ ZAPPPPDEDİLECEK
GÜNEŞİN ZAPTI YAKIN........
A (+)
tek kelimeyle süper 40yıl düşünsem sakaryada böyle bişey olacaı aklıma gelmezdii bu kadar motorcu birarada çok iyi
...............
womanrider
bu daha başlangıç her geçen gün sayımız artıyo,bana oyle geliyoki yaz sonuna doğru düzenlenen gezilerde yollar kapanır
[COLOR="Red"][B]54 EZ 866[/B][/COLOR]
[url]
muhbir dil sürçmesi olmuş pardon.
bu arada arkadaşlar 28 mayıs gezisinde yer değişikliği oldu dedemanın diğer yanındaki teras restoranda yapılacak. bunun nedeni bacce cafenin 100 kişiyi ağırlayacak durumunun olmadığını belirtmesidir. teras restoran bu konuda çok yapıcı davrandı burada daha rahat olacağımıza inanırım üstümüzdeki ağaçlar güneşin altında kalmamızı engelliyecek. güzel bir haftasonu geçireceğimize inanıyorum.ben de eşim ve bir arkadaşımla birlikte katılacağım.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
evet neyazıkki taraklıya gidemiyorum....sebep..iş iş iş iş iş iş iş iş
gidebilen arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler.kazasız belasız dönün...
GILDOR!! oralardamısın ?sana özelden msj attım henüz cvp vermedin? senden haber bekliyorum... ?
sevgili sakaryalı arkadaşlarım sapanca buluşmasına 5 gün kaldı istanbuldan 110 civarında bir arkadaş tahmini 13.00-13.30 gibi sapancada olacaklar biz ev sahibi olarak 13.00 gibi sapancada buluşup mekana birlikte gidelim sonra bir kaç arkadaş otoban gişelerinden istanbul grubunu karşılarız. ( ilk giden biz olduğumuz için güzel bir masa ayarlarız )
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)