Merhaba arkadaşlar. benim motor gelsin inşallah bende aranıza katılıp tanışmak isterim. İyi geceler.
Sağolasın. Normalde Nisan sonu teslim edeceklerdi. Yan yatmış çamura batmış sorun çıkmış mayıs 20 veya sonuna kaldı dediler. Dün birisi gümrüğe gelmiş motorlar mayısın 15 ine kadar teslim edecekler dedi. Bakalım ben kendimi mayıs sonu gibi gelecek diye ayarlıyorum erken gelirse süpriz olacak :D
Facebook dan arkadaş ekleyen sendin galiba abi toplantı zamanı büyük ihtimalle senin motorun geleceği tarihlerde olur sana haber veririm
Dün afyondaydim uşakdan geldim baya bi gezdim ne guzel memleketiniz var cok sevdim valla afyonu
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın. Tamer bey teşekkürler bir gün toplanirsak bekleriz. M.keskin bey iyi günlerde kullanın inşallah aramıza hoşgeldiniz. Bu arada afyonda birkaç motorcu toplanmış hakan kumartasli falan vardi. Haberiniz var mi 6 kişilerdi ve de afmok diye facebook a koymuşlar biz de yine de kuralım ama daha çok kişi olalım ve motorcu ruhu olduktan sonra mobiletli birini bile alalım (serseri falan değil tabi). kıskançlık olarak algilanmasin bu ama biz 2 aydır ugrasiyoruz bunun için. Adamlarda full pahalı motorlar var.
Hakan kardeşim afmok grubu nerden baksan 8 senedir var ve tamamen resmi Türkiye de tanınan bilinen bir gruP. Yanlıca 2 senedir falan aktif değildi nasip olursa bu sezon tekrar aktif ediyorz. Hakan abi yani hakan kumartaşlı başkan oldu. Grubun bazı düzenleri yasaları vardır bu tmf den onaylıdır. Herkez üye olabilir 1000 cc 600 ccymiş yok pahalı yok ucuz diye bi kavram yok sonuçta hepimiz bu hevese gönül vermiş kişileriz sakın o motorları görüp bunlar bizi tınlamaz diye düşünme
İyi Dilekleriniz için teşekkür ederim. Kulüp hakkında benimde bilgim yok. Motor geldiğinde arkadaşlar da tekrar toplandığında buluşur tanışırız artık. Sizin motor ne bilmiyorum ama kulüpteki arkadaşlar hep racing takılıyorlar. Belki onlarla gazlayamayız ama :d motor hakkında sohbetlerde tecrübelerinden faydalanırız diye düşünüyorum.
Mehmet abi grup da hep racing motorlar yok naked de var commuter de var scooter de var gezi olacağı zaman hızlar hep sabittir sadece arada 1000 cc lik motorlar basar ileride bekler sonuçta onlar devamlı 80 100 gidemiyolar benim numara sayfam da yazıyor veya da facebook dan konuşa biliriz abi yazın grup iyice hareketli geçicek sizi de aramızda görmek ten hoşnut oluruz abi
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
Gezi falan olursa siz önden gidersiniz. Ben sizi izlerim artık çünkü ben ailemden gizlice motora başladım motoruda kendim aldım tamirini de ben karsiladim vs. Böyle olunca bütçe düşük oluyor. Eczanede çıraklık yaptım oradan da az para aldim. Motorum 100cc mondial
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:28 ----------
Şimdi ben, afyonlu 003, m.keskin, merci, blueway (metci ve bir kişi daha benle iletişime geçti ama nick ini unuttum) 5 kişi forumdan bir de forum dışından gelecekler vardı mesela 5 diyelim 10 kişiyiz çok süper bence daha da artar. Faceden sayfa kurdum afyon motosiklet kulübü diye orayı begenin kapak fotoğrafı yok oradan tanirsiniz ben öylesine kurdum sayfayı isterseniz isim degistiririz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:36 ----------
Şimdi ben, afyonlu 003, m.keskin, merci, blueway (metci ve bir kişi daha benle iletişime geçti ama nick ini unuttum) 5 kişi forumdan bir de forum dışından gelecekler vardı mesela 5 diyelim 10 kişiyiz çok süper bence daha da artar. Faceden sayfa kurdum afyon motosiklet kulübü diye orayı begenin kapak fotoğrafı yok oradan tanirsiniz ben öylesine kurdum sayfayı isterseniz isim degistiririz.
Hakan senin kurduğun facebook sayfasını göremedim link atarsan orada toplanalım. Bir kaç tane afyon motor kulübü var. Senin kulübün ismini Afyon MT gibi farklı bişey yapalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Demek istediğim çoğunluk racing. onlar şimdi gazlamak ister rahat durmazlar. Kimi zaman biz onlara ayak uydurmaya çalışırız kimi zaman onlar bize. Gezilerde de dediğin gibi olur en yavaşımıza uyarız gazlayan gazlar ileride bekler. Gezilere falanda katılmayı çok isterim ama özel sektörde çalıştığım için sadece pazarları müsaitim. Onuda 1 pazar motor, 1 pazar aileye ayırarak olur. Her pazar motor dersem hanımla kavga ederim. Motoru aldığım bayi ile görüştü dün. 25-30 mayıs arası gönderecek benim motoru inşallah.
Herkese merhabalar.
Ben ilçedeyim ve motor almak istiyorum bugünlerde. Honda PCX, YBR 125 ve düşük bir ihtimal İnazuma bakıyorum. Afyon'da hangi bayiler var acaba hiç bilmiyorum. Bir de fiyatlar nasıl acaba? Alım satım sırasında neye dikkat etmek lazım.
Normalde İstanbul'da yaşıyorum ve orada bayi bolluğu var, fiyatlar daha rekabetçidir. Afyon'da durumlar nasıl, tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)