Merkezde:
Jet Motor - Ömer Çolak
Eskişehirli Motor - Ali Osman Emiroğlu
İletişim kurmak isterseni numara ve adreslerinizde verebilirim...
Merkezde:
Jet Motor - Ömer Çolak
Eskişehirli Motor - Ali Osman Emiroğlu
İletişim kurmak isterseni numara ve adreslerinizde verebilirim...
AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03
Var hemde az bi sayıda değil... Buluşma yapsak ben bizim ekibi toplarım ama internetten bu kadar kimse yok diyen arkadaşların kaçı gelecek acaba ?
Geçen Sene yaptığımız Kütahya Hacıkebir Gediz Uşak Gezisinin Videosu...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=384131617286
bende konservatuvar son sınıftayım afyonda. honda xlr 125 var bitane toplanalım kaçalım bi yerlere havalar ısındı
Ben Okul nedeni ile kocaeli ye döndüm mayısın 10 - 20 si gibi bir buluşma ayarlamaya çalışırım ben...
Arkadaşlar 15 Mayıs Cumartesi Tarihine Buluşma Organize Ettim... Şu an itibari ile En az bi 10 kişilik katılım olacaktır... Daha fazla olur... Sizleride Bekliyoruz...
Facebook Etkinlik linki: http://www.facebook.com/event.php?eid=115724578454612
afyooonnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------
tühh yaa kaçırdım bulusmayı :( ANS nin içinde baya bi motorlu grup vardı siz miydiniz o grup???
ANS deki grup bizdik... Bu cumartesi Yine buluşma var... 1. Küçük Sanayi Sitesi Karnıbüyük oto lastik (Lastikçi Mehmet Abi) nin dükkanın önünde saat 20:00 da buluşulacak... 21:00 eşrefpaşa Askeri Fabrika girişi karşısı Hasan Arkadaşımızın kıraathanesinde gidilecek...... Motosikleti olup olmayan tüm arkadaşlar buyursun gelsin...
arkadaşlar ben neden hiç rast gelmedim sizlere..en azından okulda bi buluşma ayarlasak hiç fena olmaz..bi haftasonu gezisi de çok güzel olur..
Arkadaşlar organizasyon yapılmıyor diyorsunuz... Buluşma düzenlenmiyor diyorsunuz... Düzenliyoruz bizim her zaman toplandığımız ekip haricinde kimse gelmiyor... 22 Mayıs Saat 20:00 1. Küçük Sanayi Sitesi Karnıbüyük Oto Lastik... Burada buluşulacak... Saat 21.00 Eşrefpaşa Hasan Arkadaşımızın Kahvehanesine gidilecek... Motosikletli Motosikletsiz 2 tekere gönül vermiş arkadaşları bekliyoruz... Bu vakitten sonra kimse organizasyon yapılmıyor demesin...
Walla bende kocaeli de okuyorum finallerim var pazar sabahı gidiyorum 12 gün sonra falan gelicem... tarihi tam hatırlamıyorum 6 haziran ayazin şenlikleri var... haftaya ayrıntıları eklerim...
Arkadaşlar 4 haziran cuma toplantı yapılacak kesin değil ama büyük bir ihtimalle 5-6 sında ayazin şenliklerine gidillecek.... Kulüp yetkililerimiz 2 gün içerisinde ayazin belediye başkanı ile görüşecekler... Ayrıntıları burayada yazmaya çalışırım facebook'tan da takip edebilirsiniz...
Link: http://www.facebook.com/home.php?#!/...axpipe=1&__a=7
slm afyon motor grubu toplu halde bi gezi mümkün mü acaba
Afyon - MT:
çok pasif bir başlık ama belki giren olur, bir arkadaşın motosikleti çalındı bi göz atar mısınız başlığa?
http://www.motosiklet.net/forum/cali...008-model.html
KANUNİ WINDYS -2008- -KIRMIZI- 03 EF 407
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
MRB arkadaşlar uzun zamandır motosiklet kullanıyorum afyon merkezdeyim geçtiğimiz yaz birden bire motokros merakı oluştu acemiliğimi atmak için kmx 125 aldım ama yanıma arkadaş bulamıyorum kros yada enduro tarzı motoru olan arkadaşlar arıyorum. görüşmek üzere
Şükrü Abi Ben Enduroya Geçersem Dağ Taş Dolanırız Beraber
+1 sandıklı
I Like My Stylee BodyBuilding !!
4 Ever Yamaha
Ben İl Dışındayım Fakat Kulüpün Yapılandırılması İle İlgileniyorlar Şu Anda Pek Gezi Olmaz Şu Sıra...
19-22 mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. eğirdir motosiklet şenliğine 3 motor olarak gitmeyi planlıyoruz... Ben Şu Anda Kocaeli'de bulunmam ve okul durumlarım kesinleşmediği için gitme ihtimalim %75 gitmeyi düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir... programın ayrıntıları önümüzdeki hafta içinde kesinleşir... İletişim:
Hamdi TELEK
0506 440 12 82
msn: hamdi@karanci.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)