Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

[Afyon - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Modumuz yani forrap Afyon ordu evinde arkadaşkar, ismi Tuncer, umarım onu yanlız bırakmazsınız Saygılar

benim bir tarafım Afyonlu, oraya gittigimde mutlaka tuncerin yanına ugrarım.

Bu arada afyon da kimse kalmadımı yahu, gecen Ankara ve izmirden arkadaslar o tarafta kamp yaptılar Afyondan giden olmamıs. Yakında Ankaradan bir grup Afyon Hayat termalde hamam sefası yapmayı dusunuyoruz. Afyonlu arkadasları terlemeye bekleriz.
    [B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bu hafta sonu Afyondaydım Tunceri alıp çarşıya çıktım.Birsürü motorsikletli arkadaş vardı...ama bakıyorum da hiç biri burada değil.Daha acısı neredeyse tamamı kuralsız sürüyordu kasksız dikkatsiz ve hatta ne üzücü ki sadece gösteriş merakıyla yazık çok yazık.......
    :salut:o şimdi asker:salut:
    bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:

motorsikletprensi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx6R - Tvs Apache
    walla afyon ezelden beri böyle afyonkarahisar motosiklet kulübü olarka biz bunu değiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ama insanlar motosikleti hava atma aracı olacak algılmaya devam ettiği sürece kimseye kask taktaktıramazsınız... Bunun için bir önerisi olan varsa söylesin...
    AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
    Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
    www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03

Motosikleti
    CBR 600 F
    Arkadaslar gectigimiz hafta 2 gün afyondaydım. Polis kontrolune girdim ordu evinin onunde. durdum memur bey soyle baktı, sen devam et senin butun evrakların tamamdır baksana kaskın, montun, eldivenin vs.. hepsi var demekki senin tum evrakların tamam deyip beni yolladı demekki afyon polisi boyle suruculere pek alıskın degil
    [B][I][COLOR="blue"][LEFT]DERYA[/LEFT][/COLOR][/I][/B]

motorsikletprensi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx6R - Tvs Apache
    Motosiklete ilk bindiğim zamanlar kask ile görünce uzaylı görmüş gibi bakıyorlardı... Şimdi yavaş yavaş alışmaya başladı halk... Ama yinede mantık değişmediği sürece polis istediği kadar kontrol yapsın kask takmamanın cezası bu kadar az olduğu sürece yine kask takmaz bu tipler...
    AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
    Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
    www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03

Motosikleti
    Motoyoko
    Afyon'dea mobilet sesinden bıktık artık şöyle adam gibi bir ses duysak kulaklarımızın pası silinecek arkadaş yapın birşeyler şu Afyon'da rezalet oldu artık

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    iyi bayramlar arkadaşlar şuanda antalyaya gitmekte olan mterayes26 üye isimli arkadaşım arabayla seyrederken 03 SD 091 (ya da 691-plakası bükmeli oldugu için okunmuyormuş) plakalı kırmızı bir kanuni racer tipi motosiklet aşırı derecede trafiği tehlikeye atarcasına kullanıyorumuş artçısı da varmış saat 16.15 sularında üstelik 2 kez eray'a makas atarak hayati tehlike atlattığını söylüyor. eğer tanıyanınız varsa kask takmasını ve daha sakin kullanmasını söylerseniz sevinirim teşekkürler.

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Tüm Afyon MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Afyon MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..
    __________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ

.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi bayramlar arkadaşlar şuanda antalyaya gitmekte olan mterayes26 üye isimli arkadaşım arabayla seyrederken 03 SD 091 (ya da 691-plakası bükmeli oldugu için okunmuyormuş) plakalı kırmızı bir kanuni racer tipi motosiklet aşırı derecede trafiği tehlikeye atarcasına kullanıyorumuş artçısı da varmış saat 16.15 sularında üstelik 2 kez eray'a makas atarak hayati tehlike atlattığını söylüyor. eğer tanıyanınız varsa kask takmasını ve daha sakin kullanmasını söylerseniz sevinirim teşekkürler.
    olayı yaşayan benim yine otobüs te motorcular serserı de oldu hersey oldu o arkadasın sayesınde ama bu sefer ınsanlara motorcular serserı degıldır dıyemedım cunku haklılardı
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    Moto Guzzi Stelvio
    afyonMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
    Adana Mt

Motosikleti
    zealsun Zs150 19
    selam ben afyon sandılıdan motorumu yeni aldım zealsun zs 150 19... bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım....

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Afyon Mt'nin Yeni Yılını En Içten Dileklerimle Kutlarım.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    Antalya Mt sevgili Afyonlu motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz
    [B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
    MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]

Motosikleti
    zealsun Zs150 19
    yeni yılınızı 2 tekerli şeytanlarınızla geçirmeniz dileğiyle mutlu yıllar...........
    :queen:___ressamlar bir gün Türk'ün silüyetini unutursa yıldırımı çizsinler K.ATATÜRK___:queen:

Motosikleti
    yokki
    ben bi kac yıldır bu forumu takip ediom gerci baya gec üye oldumda olsun afyon mt yi daha yeni gördümbende afyon sultandagindanim....afyonlulara ve forumdaki tüm herkese sevgiler saygilar
    ..::cavit::..

Motosikleti
    zealsun Zs150 19
    hosgeldin cavit ben sandıklıdan deniz
    :queen:___ressamlar bir gün Türk'ün silüyetini unutursa yıldırımı çizsinler K.ATATÜRK___:queen:

Motosikleti
    yokki
    Alıntı ec45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hosgeldin cavit ben sandıklıdan deniz
    hosbulduk hemserim,,insallah bende yaza bi motor alsam gezi filande yapariz,,daha cok tanişiriz ama simdilik ben öss modundayim tanişma kaynasma parti marti vs vb etc kısıtlıorum kendimi
    ..::cavit::..

Motosikleti
    zealsun Zs150 19
    ben motoru bayram arfesinde aldım zs 150 güzel bi moor tavsiye ederim

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler