arkadaşlar ben de sultandağında kalıyorum.çamözü şoklama tesisinde çalışıyorum.beklerim.şimdi kiraz yok ama vişne var.kaç ton istersenizgelince uğrayın zaten sultandağı çamözü arası 10 dakiki.görüşmek üzere
arkadaşlar ben de sultandağında kalıyorum.çamözü şoklama tesisinde çalışıyorum.beklerim.şimdi kiraz yok ama vişne var.kaç ton istersenizgelince uğrayın zaten sultandağı çamözü arası 10 dakiki.görüşmek üzere
miilet ben geldim ama motor yok yalan oldu neyse şu anda çaydayım bi gün ayarlayalım afyon merkezde buluşalım ne dersiniz ?????
İnşallah tanışırız İrfan kardeş,irfanaltınay adlı üyeden alıntı
Bugünlerde de şu düğünlerden başımızı alamadık ki... Kendimize zaman ayıramıyoruz
Neyse kendinize iyi bakın, Hayırlı işler bol kazançlar...
Hayat
Üç buçukla dört arasındadır.
Ya üç buçuk atarsın,ya da dört dörtlük yaşarsın.
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldım motorumu afyonda veya yakınında olmanız sevindirdi beni ne yalan söyliim.
tanışmak isterim ben şuhut tayım tanışmak isterim sizlerle birkaç da sorum olacak eğer teknik bilgileriniz var ve benimle paylaşırsanız şimdiden teşekkürler
neden olmasın afyon merekze bi takılalım ama bende henüz ehliyet ve plaka yok
plakayı ankaradan almam lazım çünkü özel plaka no su yok
hayırlı olsun kazasız belasız kullan teknik konulardada bildigimiz kadar yardımcıvada330ci adlı üyeden alıntı
olalım tabiki
Hayırlı olsun kazasız kullan.vada330ci adlı üyeden alıntı
[SIZE="2"][I]SSSsshadoooowwwww[/I][/SIZE]
Allah razı olsun cümlemiz kazasız belasız kullanalım.
Allah razı olsun.
Arkadaslar Hafta Sonu Tanismak Isterim Mt Afyon Cularla Ne Dersiniz Bir Fikri Olan Varmi
alooooooooooooooo arkadaşlar herkez uyuyomu bişeyler yazın afyonda ehliyetsiz yakalanmak nasıl olur diyorum polislar anlayışlımı bu konuda yoksa affetmezlermi
[CENTER][COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][I][B]Motorun varsa farklı olmanın hazzını yaşa...[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [COLOR="Red"][FONT="Arial"]Ramzey QM 250cc[/FONT][/COLOR]
arkadaşlar öldünüzmü kaldınızmı nerelerdesiniz.
[CENTER][COLOR="DarkSlateGray"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][I][B]Motorun varsa farklı olmanın hazzını yaşa...[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [COLOR="Red"][FONT="Arial"]Ramzey QM 250cc[/FONT][/COLOR]
2 hafta sonra tekrar ordayım
topigi açan arkadaş standart bi yer belirlese yada millet tlf no sunu falan yazsa irtibat için lazım olur ne dersiniz
göksel... 0535 819 32 86
ama şu an istanbuldayım
ama memleketim afyon\sultandagı
valla arkadaşlar ben sürekli buralardayım ama sizler yoksunuz. hafta sonu buluşulunabilinir.
Selam Afyon Mt Liler Ben Ankara Mt Den Alper Yaklasik Pazartesi Ye Kadar Ikbal Otelde Kalicam Is Geregi Bir Egitimden Dolayi Buralardayim. Ruzgar Almaya Cikiyosaniz Benide Alin Kaskim Yok Ama ))
Arkadaşlar ankara yolundaki yeni çevreyolunda işyerindeyim beklerim ne zaman isterseniz..
Altınay Şekerleme.
"online" Afyon;lu var mı? bişey sormam lazııııım..
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
evet ben burdayım
Var bende buradayım sorunuzu alalım
slm arkadaşlar bende afyondanım
adım seyit
kontrolsüz güç güç değildir
slm bende afyondayım ogrencıyım ama motorum ıstanbulda suan sezon kapandı havalar sogumaya basladı dıe getırmedım yaza dogru getırecegım bundan oncede ıstanbulda mt ıle gezılere katılıodum haftalık bulusma yerı belırlensın bence her hafta orada bulusulsun bence gusel olur benım ıstanbulda takıldıgım topık oyleydı her cuma toplanılıp karar verılırdı gezılırdı byby
Siyah motorlu prens... 34 VIV 17
selam arkadaşlar 10 günlük tatildeydim yeni döndüm.
nereyemi gittim.
valla motosikletimle ankaraya gittim. sabah 8 de şuhuttan hareket ettim öğlen 12,45 de ankaraya girdim.
tabi mola verdim her bir saatte bir. bana göre keyifliydi ama birde bunu gören ve duyanlara sorun. sen manyakmısın olum ne işin var motorla dediler uzun yolda. gittim işte ama dönemedim motorla.çünkü tatilin son 3. günü şifayı kaptık(motsiklete binmemle alakası yok tabi) neyse tekrar merhaba arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)