afyonda toplu gezi yapan yokmu küçük motor gurubundan ?
afyonda toplu gezi yapan yokmu küçük motor gurubundan ?
Kardeşim alacağın motor vitesli olsun gucun yetiyorsa cbf yada ybr al karda her turlu gider
Tvs afyonda yok sanirim sandiklida var keşke tvs servisi merkezde olsaydi ve tvs bilinmis olsaydi ben altakcim ama bu sıkintilardan dolayi almadim ilerde satamam diye birde
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
Bide arkadaşlar ben ybri sifir aldim ama ilk 200 km 80 le gittim sonra zorlamadan bastim. Bi kac. Seber bastim hic redline yapmadim motorda sıkinti olurmu şuan 700 km de basmiyom 80 de gidiyom surekli
slm,lar hayırlı olsun motorun nasıl memnunmusun?
Merhaba arkadaşlar aktif kullanıcıları görelim bii
arkadaşlar uzun zamandır bir kulüp kurmayı düşünüyordum ama nasıl toplanacağımı bulamadım burada sizi gördüm aktif misiniz diye baktım ve cesaretlendim. bulduğum herkese arkadaşlık isteği göndereceğim
Sizin altınızda bez varken bizim altımızda MZ vardı
Kesinlikle bende katılıyorum.
Merhabalar yaz hafiften yüzünü göstermeye başladı motorlar piyasaya çıktıı ama burası baya ölü nerede bu millet )
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
aynı şekilde düşünüyorum kask bile takmıyor çoğu. motorcu değil motor sürücüsü onlar.
Sizin altınızda bez varken bizim altımızda MZ vardı
Cumartesi buluşalım tanışalım turlayalım ne dersiniz.
ben de motorumu sattım şu anda motor arıyorum. yaz tam olarak gelince toplanacağız inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
buluşma ayarlarsak getirebileceğiniz kaç kişi var ?
Pazartesi günü saat 9 gibi toplanmayı düşünüyoruz şimdiden 6 7 motor var gelmek isteyen varsa özelden mesaj atabilir veya da sayfamda numaram yazıyor arayabilirsiniz
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)