Ağalar bizde aynı dertten muzdaripiz 3 kişi döndürüyoz koca Kütahya MT sayfasını birbirimize gezek yapalım bari bi pazar siz bize gelin bi pazarda bizde size
Ağalar bizde aynı dertten muzdaripiz 3 kişi döndürüyoz koca Kütahya MT sayfasını birbirimize gezek yapalım bari bi pazar siz bize gelin bi pazarda bizde size
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Katılıyorum,yapalım.sizin ulu cami bizim,ulu cami gezeriz tarihi turistik beraber oluruz hem.
Tamam o zaman ilk kim kime gelsin konuşalım kararlaştıralım bi ara
Bu arada bakarız güzel bi kaynaşma olur sınırları aşar Afyon-Kütahya beraber gezeriz
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Evet Başkan,evet arkadaşlar katılımı görelim sonra gün belirleriz,Murat dağınada gidelim.
Fkir telakkisini açtım Kötaya sayfasına gelişmeleri takip ederiz birlikte
yeni haber:afyonda eski devlet hastanesi karşısında japon motor açıldı ilgili bayide sıfır honda'larda,mevcut sanırım tali bayii.afyona ve çevreye hayırlı olsun.yakında serviside açılacakmış.
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Başkan ben sanmok'a üye olmaya karar verdim sen ne dersin afmok'un adı var tadı yok
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Selamun Aleykum afyon merkezdenim. Bi ara haftasonu sizlerde müsait olursanız buluşup afyon turu yapabilme şansımız varmı ?
arkadaşlar öncelikle merhaba. afyona iş dolayısıyla yeni geldim. scooterım memlekette kaldı. yeni bir motor almak istiyorum fakat afyonun kışının çok sert geçtiğini söylediler. kış aylarında motor kullanımı nasıl oluyor kullanabiliyormusunuz, yol şartları ve hava durumu nasıldır. bilgi verebilecek olan var mı?. ben motoru ağustos gibi alabilecem. eğer kışın kullanılamıyorsa ertelemeyi planlıyorum.
kemboo. afyon kış inanılmaz çok sert geçiyor geçen sene hatırlıyorumda burnumuzdaki sümükler donuyordu. yani afyonda en fazla 3 bilemedin taş çatlasın 4 ay binersin senede.
offf ya yandık desenize işe girmiş olmanın hiç bir anlamı kalmadı şunu duyunca
Kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem. Şu anda temmuzun ortalarındayız ve dışarıda yağmur yagıyor ve soguk. demek istedigim afyonun havasına güven olmaz. Bir günde 4 mevsim yaşanılabilir.
ya doğru diyosun güven olmaz da havaya göre motor düşünmek istemiyorum. Benim havaya göre düşünmem yoktur kar buz benim için sıkıntı motoru yola çıkaramazsam diye yoksa giyinir kuşanır yardırırız
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
metci bide afyonun neresindesin biz yeni geldik buralara sende 250r da varmış yardımcı ol biraz bize :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)