evet evet eğirdire biz de 4 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz motor şenliğine..Konaklamalı zaten..Afyondan gidecek arkadaşlar olursa buradan hepberaber yola koyulabiliriz..
evet evet eğirdire biz de 4 arkadaş gitmeyi düşünüyoruz motor şenliğine..Konaklamalı zaten..Afyondan gidecek arkadaşlar olursa buradan hepberaber yola koyulabiliriz..
Ben Artçılı Gidiyorum... Gitmesem Seve Seve Arçı Olarak Alırdım... Bir İhtimal Arabayla Gitme İhtimalimiz Var... Son Durumlara Göre Haber Veririm...
AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03
sevgili dostlar şuan tatil için afyondayım(araba ile) endurocu arkadaşlar varsa
gezilesi,görülesi(tercihen dağlar,enduro yollar) rotalar hakkında bilgi almak isterim.
şuan oruçoğlu tesislerinde konaklamaktayım,tel.verirseniz arayablirim.
birde motosiklet malzemesi satan veya motul zincir yağı satan yer varsa...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Selamın aleyküm hemşerilerim yok mu afyonlu arkadaşlar ? Neredesnz?
katılıyorum
SLM ARKADAŞLAR YAZIN AFYONDAYIM EŞLİK EDEBİLECEK VARDIR UMARIM
Ben de Afyon'dayım arkadaşlar. Başlık azcık hareketlense iyi olur tabi. Elimde şimdilik cbf 150 var. öyle pek geziye fln gelcek bişey değil. pek katılamam ama nasipse yakında değiştircem.
Saygılar
Olurmu hocam cbf her yere gider.cbf dostu olalim degistirme sakin beraber gezeriz
mc x var bende de uzun yola varım gezi etkinlik uyar bana da afyon EMIRDAĞ
AFYON GRUBU NEREYE GİTTİNİZ.HER TÜRLÜ CROSS ETKİNLİKLİĞİNE GELİRİM...
slm.. ben uşakta öğrenciyim fakat etkinlik olursa katılırım uşakta tık yok burdada öyle sanki
Geleneksel hale getirdiğimiz "Eskişehir Sonbahar Motosiklet Festivali" bu yıl 30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Eskişehir Odunpazarı Şehr-i Derya Parkında yapılacaktır.
Etkinlik boyunca ;
Gösteri ve Konserler
Şehir Turları
Extrem Enduro Parkuru'nda Yarış
Sürpriz Hediyeler
sizleri bekliyor.
Sadece motosikletiniz, kamp malzemeleriniz ve fotoğraf makinanızı alın gelin.
Tüm Motosikletli ve motosiklet sevdası olanlar misafirimizdir.
Ayrıca etkinlik süresince Sınırsız Çay, Kahvaltı ve Akşam Yemeği ODUNPAZARI BELEDİYESİ'nin ikramıdır.
Festivale katılım tabiki ÜCRETSİZDİR.
FESTİVAL PROGRAMI
1.Gün Perşembe (30 Ağustos 2012)
Karşılama
Kayıt Masası İşlemleri
Kamp Alanına Yerleşim
Araçların Park Edilmesi
Çay İkramı (Gün Boyu)
Enduro&Cross Parkuru Gösterileri(Gün Boyu)
Akşam Yemeği
Festival Ateşinin Yakılması
Halk Dansları Gösterileri
30 Ağustos Havai Fişek Gösterisi
2.Gün Cuma (31 Ağustos 2012)
Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Yarışmalar
Serbest Zaman (Şehrimizi Gezmek İsteyenler İçin)
Akşam Yemeği
Akşam Konserleri (Yerel Sanatçılar)
3. Gün Cumartesi (01 Eylül 2012)
Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Motosikletler İle Şehir Turu
Şelale Park Çay İkramı
Tarihi Odunpazarı Evleri Arasında Mehteran Gösterisi
Tarihi Kurşunlu Külliyesinde Cam Sanatları Gösterisi
Şehrin En Güzel Mekanları Arasından Festival Alanına Dönüş
Yarışmalar
Akşam Yemeği
Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödüllerinin Verilmesi
Katılımcılara Kura İle Sürpriz Hediyelerin Verilmesi
Akşam Konserleri (Ulusal Sanatçılar)
Muhteşem Havai Fişek Gösterisi
4. Gün Pazar (02 Eylül 2012)
Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Uğurlama
Bu festival eskişehirenduro ve Odunpazarı Belediyesi katkıları ile düzenlenmektedir
arkadaşlar geçen sene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/
son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...
Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.
Festival Programı:
6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik
7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER
8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER
9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış
Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Eskişehirdekine gittim ben bek güzeldi.
Burada da hiç ses yok
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
afyonlular bu topic e bakma zahmetinde bulunmuyorlar herhalde.
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
bi sanmok kadar olamadık yani adamlar sandıklı gibi ufak yerde buluşup geziler yapıyor biz şehirde yapamıyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)