Akşamları uğur çalışıyor bildiğim kadarıyla, pazar o saatlerde benimde dersim var abi.
Akşamları uğur çalışıyor bildiğim kadarıyla, pazar o saatlerde benimde dersim var abi.
Pazar günü ne zaman musaitsiniz
Abi sen bizden daha tecrübelisin bu konularda, sen bize şu saat şu yer de ben geleyim oldu mu
Iyi aksamlar arkadaslar benim icin cumartesi daha uygun ama pazar gunu olursa da gelmeye calisirim. Saat yer belli olsun da =)
Şöyle yapalım mı, whatsapp üzerinden konuşalım. Numaramin olduğu arkadaşlar bana yazsin, ötekiler de ozelden numarasını yazsın.
Cumartesi, yani yarin öğlen sonu 2-3 gibi toplasalim.
Kesin yeri ozelden karşılaştıralım
Sayımız artınca tekrar bi buluşma düzenlemeliyiz.
estafurullah..
evet biraz oyurduk çay filan içtik.
sonra ben ofise dondum
bizimkiler beraber teker cevirdi..
yine yapacağız inş.
buradan aramıza katılmak isteyen herkes özelden cebini yazarsa mt whatsapp gruba dahil edilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
duyuru..
Bilindiği üzre, Mersin MT whatsapp grubu kurulmuştur.
sürekli iletişim içindeyiz.
grubumuza katılım için özelden tarafıma ulaşılmasını rica ederim.
diğer arkadaşların da onayıyla talep eden kişi gruba dahil edilecektir.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Mersinden fazla kimse yok herhalde grup pek bi sakin
Az olsun öz olsun
Mersin MT'ye özel Facebook sayfamıza katılmak isteyenler buyursunlar;
https://www.facebook.com/groups/1374870839199385/
emeğinize sağlık..
güzel günler mersini bekliyor
Mersin Motosiklet Grubu
18 Aralık 2016 - Fındıkpınarı Yolu.
müsait bir zamanda görüşelim o zaman
Yardımınız lazım.Mersinden ikinci el bir motor almayı planlıyorum.Öğrenci olduğumu da göz önüne alarak ''şurada şu usta vardır motordan iyi anlar kontrol eder sıkıntısı var mı bakar'' diyebileceğiniz bir usta var mıdır.Ücret olarak da beni sıkıntıya sokmazsa çok sevinirim.Ucu ucuna denkleştirebiliyorum parayı o yüzden şu sıralar 10 tl bile çok önemli bir para benim için.Fiyatı uygun olursa da çok sevinirim fakat ucuz etin yahnisi durumu da olsun istemem.Eğer bir de telefon numarası verebilirseniz usta için çok sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler tekeriniz düz bassın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)