Merhabalar.. Şehrimizin konusuna canlılık gelsin
Merhabalar.. Şehrimizin konusuna canlılık gelsin
Slm mersin mt grubu belki cok dogru deil ama bn motorumun hemserime gitmesi taraftari oldugum icin buraya yazmayi uygun buldum bndr 2013 crf 250 l var servis bkmli daha grnti var cross hard endure yapmamis cok temiz km 7000 ilan no 193380046 dir ilgilenen 5387102316 dan ulasabilir.saygilar
merhaba mersin tayfa. memleketin kıymetini bilin Silifke de 4 mevsim motorla gezerken, üniversite ayağına geldiğim lanet Ankara da soğuktan binemiyorum motora.
Bir arkadaş grubun başkanının olmadığını söylemiş bence de haklıdır.içimizden lider seçmeliyiz ve örgütlenmeliyiz.bu sorumluluğu birileri almalı.
biz Ankara da şeytankara tayfası olarak örgütlenmeyi her zaman amaç edindik.tüm mersinli dostlarımla birlikte hareket edip maçlara gerektiğinde otobüs kaldırdık. sticker ve polar bastırdık pankart yaptık.aynı şeyleri motosiklet grubumuz içinde yapmalıyız , bunlar olmadan birlik ve beraberlik olmaz düşüncesindeyim.
Zamanımız olmuyor, çalışan aile babaları olarak motora bile zaman zor ayırabiliyorum, yoksa bende isterim mersin mt nin canlanmasını, aktivite olabilmesini.
İyi forumlat mersin mt silifke deki honda yetkili servisin ustalik yada temiz işçilik hakkinda bilginiz varmi 250 lik cbr im var bi ses geliyor makinadan ama usta nu konuda bilgili tecrubelimi guvenebilirmiyim bilmiyorum ???? Orda bakim onarim yaptirmis arkadaslardan bilgi rica ediyorum sgln.
selam arkadaşlar silifkede motorla dolanan arkadaş arıyorum
merhaba mersin grubu. yeni etkinlik ne zaman?
bi toplansak mı acaba tüm mersin şöyle sahilde turlasak?!?
Cumartesi veya Pazar Mersin veya Tarsus çıkış gezmek isteyen kimse var mı? Yolları bilen biri olursa iyi olur ben esasen İstanbulluyum. Lütfen laf olsun diye yazmayın. Müsaitseniz ve istiyorsanız yazın.
HAVALAR ISINDI HA MERSİN??
Arkadaslar selam.. mersinden kimler var bi görelim..
Merhaba arkadaşlar,
11 Haziran sabah Kıbrıstan gelip motorun muayenesini yaptıracağım. Bazı sorularım vardı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. TUVTÜRK sitesinden baktığım kadarıyla Mersin limana yakın 2 istasyon varmış.
Yoğunlukları hakkında bilgisi olan varmı?
Yan çantalar ve arka sosis çanta sorun çıkartıyor mu?
High hawk egzoz takılı bu şekilde muayene ettiren var mı? Orjinal haline çevirmek gerekiyor mu?
Dostlar Merhaba. Önümüzdeki günlerde Silifke - Anamur civarında Çadırlı 3-5 gün konaklama yapmayı planlıyorum. Motosikletle girişimin sorun olmayacağı yerler önerebilir misiniz ?
www.sahildenturkiye.com
Merhaba tekrar,
Mesajıma geri dönüş olmadı. Bende hayırlısı diyip yola koyuldum. Öncelikle TUVTÜRK çağrı merkezini aradım. Egzoz için her hangi bir durum oluşmayacağını söylediler. Muayene esnasında görevli ile görüştüm. Egzozun her hangi bir sorun teşkil etmediğini iletti. Yan ve arka çantalar içinde chopper tarzı motorlar için hafif kusur olarak yazdıklarını böyle bir bilginin kendilerine merkezden bildirildiğini ilettiler.
Her hangi bir sorun çıkmadan muayeneyi tamamladım.
Herkese kolay gelsin.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)