Çarşamba günü için daha fazla kişi katilsin arkadaşlar canlansin biraz konu
Çarşamba günü için daha fazla kişi katilsin arkadaşlar canlansin biraz konu
Arkadaşlar tekrar selamlar.
1-2 sayfa önce de bahsettiğim gibi motosiklet işinde yeniyim. Mondial 250 MCT motosikletim var ancak, motosiklet çevrem ve geçmişim olmadığı için, bakımları veya arızaları için hangi ustaya güvenebilirim bilemiyorum. Sonuçta bir japon değil bu motor ve iyi ustalar (yamaha, honda ustaları) ilgilenmek istemeyebilirler, siz kimi önerirsiniz Mersin'den? Evim üniversite yolunda.
Bir de aksesuar vs için nerelere bakabilirim? yan deri çantalar felan almak istiyorum.
Bir sorum daha var, motorun benzin deposunun kenarlarında ufak boya kalkmaları var, onları bir kaportacıda macunlatıp boyatmak istiyorum ama yine motosiklet kaportası ile ilgilenebilecek bir kaportacı önerebilirseniz sevinirim.
Görüşmek üzere, güvenli sürüşler iyi günler.
merhabalar
evin üni yolunda ise kale yolunda eski samma motor suan ise motoracing var Ahmet usta. veya suan ben motorumu evime daha yain oldugu için ozgur cocuk parkinin orada kanuni servisi var Mehmet ustaya yaptriyorum.
Aksesuar konusunda da bldgim harput motor veya pozcu ust gecidinin oradaki motosilet magazalarina bakilabilir.
kaporta konusunda da ben gelecek hafta bir kac parcayi boyatacam. istersen sende gelip gorusebilirsin.
iyi günler
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Merhabalar.
Tavsiyeler için teşekkürler. Motoru aldığımdan beri ufak tefek şeyler için hep Kuyuluk yolundaki İsmet Usta'ya gittim. Yani adamdan pek şikayetçi de değilim aslında, pratik, kafa da çalışıyo ama yine de bi başka usta görüp tanımak lazım diye düşünüyorum. Ahmet Usta'yı deniyeceğim.
Pozcu üst geçidin neresinde motosiklet mağazaları varmış ya, nasıl dikkat etmemişim? Oraya da bir bakacağım. Kaporta işi için de beraber gidebiliriz hocam, hem tanışmış da oluruz. Cumartesileri 3-4'ten sonra boşum ben, hafta içi 6'dan sonra.
Görüşmek üzere.
Merhabalar salı günü mersinden çıkıp muğla marmaris arası akyaka beldesinde azmakbaşı campingte bir kaç gün çadır açıcam toplamda gidiş geliş 1500 km olacak bana eşlik edecek varmı ..?
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bu sefer motorla değil arabayla Fakat şunu diyebilirim.Gideniniz olmuştur belki.Harika yollar,harika manzaralar.Çok güzel virajlar var.
Fakat trilyon verseler.125-150-250 lik motorla gitmem.Düşük cc motorlarla gitmek işkence resmen.Çok yükseklere çıkıyorsunuz birden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Yavaş yavaş plan kurdum.İnş gelecek sene büyük cc alırsam ilk buraya gideceğim.Enduro tabi
Çam kokuları çok pis kafa yapıyor bu arada
Teşekkürler ikinize de, profillerinizden telefon numaralarınızı alıp kaydettim. En kısa zamanda iletişime geçeriz.
Ali, sanırım Kimya Mühendisliği okuyorsun, yanlış okumadıysam. Ben de MEÜ Kimya mezunuyum ama FEF
Muhabbet için bi kanal daha çıktı işte
sercan, burası neresi kardeş?
oldukça benlik :D
Trabzon Uzungöl abi
Çarşamba varım..
Yarın gazlamak isteyen varsa, gazlayalım.
carsamba bende varım
MERSİN MT bu hafta Kanlıdivane-Kızkalesi gezisindeydi..
oh oh ohh...
çarşamba günü 2014 ün ilk toplantısını yapıyoruz yani..
saat 20 kahveaevinde ya da istediğiniz herhangi bir yerde.
Yürekçe'nin vardır bir bildiği! Yarın yazar..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)