bende o kadar gezdim yayalaları tek serin yer çamlıyaylanın da üzerinde bolkarlar 3200 yada 3300 civarıydı sanırım 6-7 derece arasıydı.
bende o kadar gezdim yayalaları tek serin yer çamlıyaylanın da üzerinde bolkarlar 3200 yada 3300 civarıydı sanırım 6-7 derece arasıydı.
Yarın saat kaçta nerede buluşuyoruz? Ben Marina'ya yakın kalıyorum.
Hocam ben yarın yokum..ailece pikniğe gidiyorum.
Mersin Mt'yi ite- kalka canlandırmaya çalışıyoruz..destekleyen herkese teşekkürler.
Haftaiçi isteyen olursa küçük bir kaçamak yaparız.
Maalesef Mersin'de durumlar böyle 3 5 kişi toplanmaya çalışıyoruz.
Mersin MT canlanır dıye umut edıyorum .
Herkese ıyı hafta sonları..
Bu buluşmalari cumartesileri yapsak daha cok kisi gelecek sanki
bulusma yapamıyoruz sıkıntı orda aslında
Ben erzincanda festivale katıldım.çekilişten t-shirt kazandım.Mersin adına.tr nin heryerinde adam geldi siz bir buluşamadınız ya.Nerden baksan 20 tane 1200 gs ciden 18iyle kanka oldum )
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Resimleri atarım mersinde mümkün değil böyle bi festival org.yapılamaz..500-600 kişi tr nin heryerinden adam var.Kısa zamanda atarım fotoları gölün çevresinde harika bir ortam
Gençler siz yazmayı seviyorsunuz anlaşıldı. Solo yaparız sorun değil.
ben çalışıyorum bugün ay sonu diye mesaide garanti, ertorosda ailesiyle geçirecek 2 hafta önceden planı yaptılar ordan biliyorum. zaten normalde biz bu hafta taşdurmaz yapacaktık, ama bizim izinler sürekli değişir.
Üzülerek söylüyorum Mersin Mt den birşey olmaz.
Maalesef.
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Olur olur niye olmasın
Daha ölmedik..bu haftada köfte ekmeğe sattık
çarşamba günü 3 te çıkıyorum gelmek isteyen olursa ertorosla ile musalı yakınlarında bir tepeye gidip mersini fotograflayacağız.
herkes yazıp çiziyor arkadaşlar...
toplanmak isteyenlere yazıyorum;
10 eylül 2014 çarşamba günü viranşehirdeki kahveevinde toplanıyoruz. ben saat 8 den itibaren oradayım...
toplanmak isteyenere duyurulur.
sabah mı akşam mı? ona göre vardiya değişmem gerekecek. öğlen 3 te işte olmam lazım vardiya değişirsem 3 te çıkıcağım.
Merhabalar ben ibrahim genelde hep uzun yola cikarim ama sehir ici gezintilerde yaparim bana eslik edebilecek varmi ..
Arkadaşlar tekrar selamlar.
1-2 sayfa önce de bahsettiğim gibi motosiklet işinde yeniyim. Mondial 250 MCT motosikletim var ancak, motosiklet çevrem ve geçmişim olmadığı için, bakımları veya arızaları için hangi ustaya güvenebilirim bilemiyorum. Sonuçta bir japon değil bu motor ve iyi ustalar (yamaha, honda ustaları) ilgilenmek istemeyebilirler, siz kimi önerirsiniz Mersin'den? Evim üniversite yolunda.
Bir de aksesuar vs için nerelere bakabilirim? yan deri çantalar felan almak istiyorum.
Bir sorum daha var, motorun benzin deposunun kenarlarında ufak boya kalkmaları var, onları bir kaportacıda macunlatıp boyatmak istiyorum ama yine motosiklet kaportası ile ilgilenebilecek bir kaportacı önerebilirseniz sevinirim.
Görüşmek üzere, güvenli sürüşler iyi günler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)