mersin mt ordamısınız yarın görüşmek üzere.adanadan selam.
mersin mt ordamısınız yarın görüşmek üzere.adanadan selam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
İki teker daima tek tekerden daha iyidir :cherry:
emre gel bakalım sat bitir şekerleri bitmez ise biz yeriz iftardan sonra
ümmet abi daha önce geldiğinizde sizinle tanışamamıştım.umarım mersine geliş saatiniz iş çıkışımla uyar da buluşup biraz sohpet ederiz
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
evet arkadaşlar, lois ve ümmet kardeşler, abiler. buyurun gelin ama umarım iş çıkış saatine uyar da ümmet'le görüşmüş-tanışmış oluruz. luis kardeş, gel de sat şekerleri, ben de tanıdığımız bir şekerci var mı diye piyasayı alt üst etmiştim, son anda yetiştin. ŞEKER-MAN'ım benim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
babaanne babaanne benim ağzım niye bu kadar büyük ????
iftar yemeği güzeldi demek???
ulan niye erken gelipte yardım etmedin??? yemek tam yenecek sen geldin!!!
eren alma kardeş bunları dükkana...bende selam vermicem zaten...
işi gücü kola içsin dursun.
bari resimleri hizalı ekleseydin...
of nezih of bıktık artık abicim yaaa
şipşak nezih olsun bundan sonra senin adın. heryerde resim çekip duruyon nasıl olsa
şipşak nezih
cumartesi iftara yine toplanalım ama eksiksiz duyruluuuurrrr
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
slm dünkü iftar için eren abiye çok teşekkürler...görüşmek üzere bu arada ümmet abiyi karşılıyacakmıyız...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
saat kaçta gelicek bilmiyoruzki iş çıkışı 1 saat müsait olurum sonra iftara misafirliğe gitmeliyim.ama karşılamayı isterim elbette
yazın yazın siz daha büyük harfle yazın bi gün kendinizi kapının önünde bulacaksınız ya bakalım ne zaman
ama ben de motor sürmek isityoruuuuuummm
ümmet abi'den haber var mı?
ulan alacanız olsun hıcbıseyden haberdar etmıyorsunuz yıne sofara kurmussunuz erenın dukandaa uzaktamıyız kardeşlerım ıkı sokak gerıdeyız valla darıldım sımdı ne uzuncaburcu bayranda ıyı olur ma nasıl olsa tatıl kafaya gore gıt gel sana katılıyorum sutunc abı pazarlar bosa gelıp gecıyor hıcbı falıyet yok bır yere gıtmek onemlı dııl pazarları beraber olalım yeter benın ıcın bılmem farklı dusunen varmı yoktur sanırım
walla mustafa bey darılma gücenme yok,hemen hemen hergün toplanmaya gayret ediyoruz.çarşamba günleride özel olarak toplanıldıgını sende biliyosun
bu arada dünkü yemek gerçekten harikaydı,ellerine saglık eren usta.
herkese selamlar
selam arkadaşlar ne zamandır bi araya gelemiyoruz en kısa zamanda toplanalım hepinize selamlar....:
measi bitince işim olmadığı zaman erenin oraya mutlaka uğrarım.
çarşamba günleri toplanma işi ramazan dolayısıyla sanırım biraz karıştı.
ama biz çarşamba günü iftarımızı orda yaptık bizden başka gelen giden olmadı
pazar konusuna gelince ramazanı atlatalım yahu biri yer biri bakar iyi olmuyo bende isterim yoksa buluşmayı
selam arkadaşlar size bir iyi bir de daha iyi habarim var cumartesi ben gelemiyorum çünkü babamlara gidip iftarı orda açacagım aman darılmayın bana bide daha iyi haber 4 yıldır balıga çıkamıyordum yarın serkenden gidip tekneyi suya indirecegim pazara balıga çıkacagım hazırlık yapmam gerek yeniden dogmak gibi bişey bana dua edin hava bozmasın yıllardır bu anı bekliyordum hepinizi çok çok seviyorum yarın erken gelinde yüznüzü göreyim
s.a mersin.mt her yaz hemen hemen mersine gelirim mükemmel bir ilimizdikkatimi çeken bir şey var mersinde ben o kadar gezdim allah için bir tane plakasız moto görmedim çevremdekilere sordum niye bu kadar önem veriliyor diye dedilerki 1.polisler göz açtırmıyor 2.çalma olayları olduğu için yani bulunduğu zaman sahibi belli olsun diye bizim elazığ da çogu moto plakasız ve sürücüleri ehliyetsiz moto kullanımıda mersin in yarısı bile değil.Mersini seviyorum inşl bir dahaki gelişimde üzerinde mt.yazan bir moto görürümde sohbet ederiz neyse herkese slm allaha emanet olun mersin.mt
[ ELAZIĞ-MT ]
eren denize ve balığa kavuşmana sevindim.bugün malesef niyetli değilim.animasyon var bigün fire verdik bakalım animasyon çıkışı yetişirsem diicem ama zor 5,30 da bitecek
kraljames mersini beğendiğine sevindim.mersin gerçekten çok güzel bir il ama dışardan göründüğü gibi çokta iyi değil herşey. yaza geldiğinde bu sayfadan haberleşelim sohpet ederiz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)