değerli arkadaşlarım özledim lan hepinizi be
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Akdeniz Bölgesi İller Buluşması için Buradan devam
http://www.motosiklet.net/forum/show...492#post445492
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
selam arkadaşlar hepınizi çok özledim antalyadan herkese selamlar
valla sende özlettin kendini be ne zaman dönecen?
malum oruç ve hava şartlarından dolayı şu sıralar biraz mesafe girdi araya.
fakat ben erenin yanındayım devamlı. malum çocuk artçı arıyor.
bende moral vermeye çalışıyorum. eren dediğim gibi babanla bi görüşsek diyorum bu konuyu ne dersin?
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
reşit neler yapıyon?
arayı fazlamı uzattın nedir
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
buyrun efeemm
kısa bi süre için burdayım nasıl yardımcı olabilirim
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
ilker geçen senin tantuniciye uğradım seni sordum neyse mersinde isen görüşürüz sevgiyle kal...burdan yanlızca gerçek insanlara sesleniyorum onlarda çevremdeler ey ahali lan neler yaparsınız kaan siteye neden girmiyorsun senin o gıcık konuşmalarını bile özletiyorsun hepinizi teker teker öpüyorum saygı duyuyorum hepinize slmlar arkadaşlar
şşşttt birbirinizi yemeyin bakiim...
yahu şu ramazan çıksında bi uzun yol yapalım...yemişim parasaını dellendim ben moruk!!! anamurdan geldikten sonra hiçbiyol beni kesmiyo...öneri reca ediimm
kesinlikle haklısın kaan. ben bu pazar çıldırdım. şehir içi dolaşıp durdum ama kesmedi. akşama doğru yaylaya niyetlendim ama hava bozdu. abi ben bu anamur işini cidden düşünmeye başladım. az önce anamurlu bir hastamız geldi, hava ve yol hakkında mevsimlik bilgi aldım biraz. yol gidilmeyecek gibi değil, yağmur olsa bile ben yola çıkamyı düşünüyorum. gerçi motoruma tam güvenmiyorum ama sizin gibi dotlarla yola çıkanın yolda kalmayacağını yaşayarak öğrendim.
bu arada ilkerle dün akşam karşılaştık. selamı var, bu akşam ya da yarınki toplantıya kesin gelecek, özlemiş hepimizi (öyle söylüyor ) yaa salih abi sen nerelere kayboldun
hepinizi seviyorum
yok abi 1 geceliğine anamura falan gitmem ben
ama bayramda 1 geceliğine dahi olsa kaçıcam ( inşallah hep beraber )
nezih neydi la kardeşinin çalıştığı yer???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)