ya arkadaşlar ben bugün akşam oturdugumuz ortamdan baya piskolojim bozuldu niye benim artçım yok sabah işe akşam eve bumudur hayat lafım artçısı olanlara onların degerini bilin artçılarınıza iyi davranın emi bide bana da bulun yaa yeter artık elimde pankartla arayacam yoksa ben de istiyorummmmmmmmm
hmmm cumaya denk gelyor. mersine en az 6 saat mesafede. sabah erken ya da bir gün önceden öğlen yola çıkmak lazım. en az 1 gün orada kalıp, sonraki gün öğlen çılırsa en az 3 gün ayırmak lazım gelir. herkes çalışıyor. ayrıca da ekonumik olarak ta iyi hesap yapmak lazım ama neden olmasın. 29 ekim resmi tatil olmasına rağmen çalışanlar var (ben dahil) yaklaşık 1 ay var.
bu güzel fikriniz tekrar tekrar kutluyorum. ama keşke bunu geçen ay için hesaplamış olsaydık. havalar bozuk gidiyor bu aralar. neyse, hayırlısı...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
arkadaşlar günaydın nasılsınız kaan canım bak dün akşam için mantıklı karar ver mağdur olmanı istemem kaan akıllı ol veya aklını başına devşir yapma ya beni dinle lütfen ok bunu senle tekrar tekrar konuşabilirim
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
sencer abi yağmurluklarımızı almışsın saol aybaşı görüşelim abi sanada fazla yük oldum kusura bakma saygılar...
ArkadaşLar gezinize adanadan katıLan kimse yokmu ?
Born To Be wild,Live to Ride...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22400
Antalya lı arkadaşlara selamlar....
27, B(Rh+),Avukat,Mersin,Chopper
merhaba art - niyet. 29 Ekimde Mersin/Anamur da yapılacak olan akdeniz mt il grupları toplantısında tanışmak nasip olur inşallah.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
aythakan tabiki isteriz yeni insalar motorcu arkadaşlar ben ve 10 motorcu arkadaşım adına konuşuyorum allahtan mani çıkmazsa görüşelim konuşalım tanışalım...birde şu konuşma hoşuma gitti paylaşmak istedim, (ingiliz lordu ATATÜRK'ün daveti üzerine istanbul'a gelir.ingiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan türk elindeki tepsiyi devirir.herkes büyük bi şaşkınlık içinde kalmıştır ve ATATÜRK 'ün ne tepki vereceği beklenirken, ATATÜRK ingiliz lorduna dönerek:
"HALKIM HERŞEYİ BECERİYOR DA Bİ TEK UŞAKLIĞI BECEREMİYOR". der)
abi bi dur toplanalım kaan şu an biraz sorunlu arkadaşların fikir ve görüşlerini alalım haberleşiriz ok önemli olan arkadaşça birlikte olabilmek...
ya ben ne diyom siz ne diyonuz mt mersin bumu dayanışma hepinizin lastigini patlatırım sonrada banane derim ona göre
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)