millet te sıraya girmişti zaten...
arada buluşup bi bakın motora
millet te sıraya girmişti zaten...
arada buluşup bi bakın motora
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
görüşmeyi yaptım. sağol kaan
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sencer abi bugün sedat abiyi gördüm sahil tantuni açılışında anlaşmış gibi bişey olmuşsunuz...İnşallah alırsın şimdiden hayırlı olsun
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
ramazanınız mubarek olsun mersin mt
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ben size demedimmi alın bir keewey superlight 150 diye almadınız aha 4 milyar olmuş http://www.motomax.com.tr/fiyatlar_1.asp?markanedir=10
Bir yanlışlık olmasın. 250 cc den daha mı pahalıya satıyorlar bunu. Düzeltirler sanırım önümüzdeki günlerde.
selam,
güzel bir hafta geçirmenizi dilerim
sencer abi anlat bakalım ne oldu şu motor işi
reşit o fiyatta bi yanlışlık var...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
slm arkadaşlar kaan mesajını aldım saygılar. hepinizi çok seviyorum... bu arada ramazanı şerifinizi kutlara bol kazançlı günler dilerim
günaydın sevgili arkadaşlaaaar..
sizlere de hayırlı ramazanlar diliyorum..
bu sabah erenin yanına uğradım, biraz lafladık. selamları var.
twister için fiyatta pek anlaşamadık be yunusçum. biraz indirim yapsaydı olabilirdi. üzerine çok az daha koyup sıfır km. 250 cc. garantili makina alırım diye düşünüyorum. kışa girerken bir makinaya 5000ytl bağlanmaz. aynı makina antalya ve istanbulda 4,500ytl deniyor. beklemedeyim.
bu arada yağmur kıyafetlerinizi sipariş ettiğim yerden aldım. banyoda bizzat test ettim. giyimi rahat, el-ayak bilekleri uygun esneklikte. gri renkte. 3 adet getirdim. en kısa sürede ulaştırıcam size. tek dezavantajı tek beden L var. ama nezih sana da uyar diye düşünüyorum. takım elbisenin üstüne giydim ve oturuş kalkışlar çok rahattı ve hala biraz bolluk vardı. umarım herkes beğenir.
hepiniz seviyorum.
bence mersinde sen 4,500 e makina bulamıyacaksın.bari bunu kaçırma sencer abi...
bu arada kışlıklarınız hayırlı olsun!!!kaça aldıysanız ucuza almışsınız!!!
sencer abi ben çok kötüyüm bademcikler şişmiş ve başıma vuruyor akşam bişeyim yoktu niyet edip yattım abi bana yardıcı ol doktora gitmeden bişiler yapabilirmiyiz işe çıkmadım yağış var diye ama çıkın derseler bişe demicem çıkacam akşam hap olarak ne alayım sevgiler...
eğer iltihap yoksa ve sadece şişme varsa ilaç alma!!!
ama iltahap varsa anti biyotik al.ama vitaminsiz alınan antibiyotik işe yaramaz unutma. iltihap varsa sıcak içme,ılık iç ne içeceksen!!!
ayrıca doktor tavsiyesi olmadan mecbur kalmadığın sürece ilaç alma!!!
hadi geçmiş olsun
hemeroid için yeni bir melhem yaptım gel sanada veriim
bende sana anti-deprasan verecem,yetez ise fare zehri
şaka bir yana şu makineyi kaçırma derim bak ortada kalıcan...
cross gecmiş olsun kardes...
walla fiyatta bencede yanlıslık var gibi ama bakacaz cıkar kokusu
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)