bende gelemem............
bende gelemem............
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
yaw hiçbiriniz gelmiyormu yaniiii yaaa tamam ben tek giderim
ne olsun be nezih. pazartesi sabahı ne kadar iyi oluna bilirse o kadar iyiyim...
debriyaj telim koptu kopacak 3-4 tel tutuyor.hani senle aldığımız sıkışıtırıcı varya onu dışardan tutturduğumuz için teli yiyor...
bi formül yapmam lazım... sabah zor geldim
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sen bana zor anında telefon açmadığın için bende sana açmam kusura bakma sencer abi!!!
yanımda yedek tel yok. bi gaz teli var ama olurmu olmazmı bilmiyorum denemek lazım. akşam üzeri çarşıya doğru gelecem ama yolda kalırsam, debriyaj sız gele bileceğimi sanmıyorum. ben eren miyim ki süre biliim
neyse bişey olursa s.o.s çekerim...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
sencer abi bizde seni seviyoruz saygılar ...kaan tel nereden kopmak üzere aşağıdanmı önceki kopan yerden yükarıdanmı yukarıdansa değiştirmekten başka çaren yok ama hangi viteste koparsa o vitesle gel durduğundada marşa bas gaz ver motor gider genede sen bilirsin mersinde görevli olsaydım yardıma gelirdim kardeşim geçmiş olsun olmazsa erene gidelim nazımız geçiyor bir formül bulalım kendine iyi bak dikkatli ol....................
evet yine aşağıdan kopuyor.hala nasıl gelirim bi fikrim yok ama bi şekilde çarşıya atmalıyım kendimi. neyse yolda kalırsam ararım.kolay gelsin sanada...
kırgın değilim sadece kzıgınım... ama geçti merak etme
ayrıca;
18-26 Kasım tarihleri arasında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Mersin Otomobil, Ticari Araçlar ve Motosiklet Fuarı düzenleniyor.
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Moder işbirliğinde ve Forza Fuarcılık AŞ organazisyonunda otomobil fuarı çalışmaları başladı.
Bu sezon yapılacak fuarlar için çalışmalara başlayan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Komitesi, ilk olarak 18-26 Kasım 2006 tarihinde Mersin Otomobil, Ticari Araçlar ve Motosiklet Fuarı’nı düzenleyecek.
SERGİLENECEK ÜRÜNLER
Fuarda; Binek ve Ticari Araçlar: Binek otomobiller, kamyonet, pick-up, otobüs, midibüs, minibüs, ambulans, çekiciler, treyler, kamyon, panelvan, kamyon römorkları, treyler ve kamyonlar için üst yapımcılar.
Yan Sanayi: Aks üretimi, şanzıman üretimi, ısıtma ve soğutma sistemleri, fren sistemleri, haberleşme sistemleri, motor yağları ve koruyucu yağlar, lastikler, lastik kaplama ürünleri, yolcu ve sürücü koltukları, araç iç dizayn firmaları, özel frigofirik kasalar, kabin üretimi vb.
Aksesuarlar: Otomobil ve ticari araçlar için jantlar, çamurluklar, oto koruma sistemleri, oto kılıfları, oto teypleri, takograf, oto alarm cihazları, araç takip sistemleri, aynalar vb.
Motosiklet: Motosiklet, bisiklet, aksesuarları ve yan sanayi.
Servis ve Bakım Ekipmanları: El aletleri, hava ve su makineleri, bakım malzemeleri, egzoz, oto elektrik, kilit sistemleri, radyatör, ziftleme, rot balans sistemleri, motor yenileme, kaporta boya sistemleri, vinç, kaldırma ekipmanları, oto dönüşüm kitleri, yıkama ve yağlama malzemeleri, akü, cam, yangın söndürme, klima, madeni yağlar, akaryakıt ve gaz istasyonları malzeme ve ekipmanları, akü, enjeksiyon ve egzoz gazı test ekipmanları, otomatik yıkama sistemleri vb.
Garaj Ekipmanları: Kapı sistemleri, kilit ve kumanda sistemleri, ayna, bariyer sistemleri vb.
paraları hazırlayın ucuza alışveriş demektir bu hep birlikte topluca gideriz...
kaan geçmiş olsun kardeş.dün kozandan feke ye gectik baya bir gezdikten sonra acıktık tekrer kozana geldik cok güzel bir yemek yedik walla manyaktı keske sizlerde olsaydınız sizsiz geziye gitmeye alışık degilim yaww... saygılar
bişi olmaz alışırsın reşit
bu arada debriyaj telini yapayım derken tamamiyle iptal oldu...hoş zaten 4 tel tutuyordu...
akşama gelmeye çalışıcam ama gelemezsem;
beni kurtarııııınnnn!!!!!!!!!
güünaydın arkadaşlar köylüüüüüüü ;üüm nerelerdesin yahu sencer abi dün akşam seni bekledik gelmedin saygılar abi kaan debriyaj olmuştur inşallah bidaha bu sıkıntıyı yaşamazsın
mıstafa sırra kadem bastı ama ehliyetiyle gelecek. verin artık mavi kuşu mustafaya...
sizin motor daha satışa sunulmamış.siz alın bende binicem
Selamlar mersinli arkadaslarım bugün nasılsınız inşallah.osmanıye mt yi unutmayın len insan kardesini unuturmu yawww bak ben hergun sizinleyim karısmam sora.
kro gibi görünüyorum emmmmeeeeeeeeee kültürlüyümdür haaaaaaa
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)