Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    sencer abi allah kolaylık versin diyorum... kaan ne yapıym 400 lük veya 600 lük bişey düşürebilir isem alacam alamazsam ozama düşünürüz ama ne zoruma gidiyor biliyonmu ben motor alırken çok aradım ikinci el bir cross ucuza bulamadım sonra bayıldık 3 kağıt aldık şimdi satıyoruz kimse cevap vermiyor hayret ya .....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman

Yalniz Değilsin...

Alıntı cross33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sencer abi allah kolaylık versin diyorum... kaan ne yapıym 400 lük veya 600 lük bişey düşürebilir isem alacam alamazsam ozama düşünürüz ama ne zoruma gidiyor biliyonmu ben motor alırken çok aradım ikinci el bir cross ucuza bulamadım sonra bayıldık 3 kağıt aldık şimdi satıyoruz kimse cevap vermiyor hayret ya .....
    DOĞRUSUN NEZİH

alana kadar akla karayı seçiyoruz. motorumuz yok diye elimiz kolumuz bağlanıyor. sonra da satmak için yanıp tutuşuyoruz. neyse nezih, alım satım işlerini pek açma, sonra "satacaksan sat, alacaksan al da rahatlıyalım" oluyor.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    haklısın nezih malesef.bir kaç yere daha netten ilan ver.müsait olunca sana adresleri veririm.
    ama sencer abi seni kırgın gördüm sanki... umarım yanılıyorumdur.canın sıkan olay bumu yoksa?
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı cross33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben erenin oraya koyuyorum motoru eren ilgilenir eğer alacak kişi yabancı deilse indirimde yaparım gelsin bir akşam üstü erenin oraya görüşelim ben yoksam erenle görüşsün kafasına yatarsa hoşuna giderse alır kendine iyi bak bu arada ressam nasıl oldun iyileştinmi bu haller sana göre deil reşit biran önce iyileş
    kardeş tesekkür ederim aksam ilaçlarla falan biraz düzeldim şu anda iyi sayılırım Allaha şükür.
    herkese selamlar kaan şu bıldırcınlardan bir iki tanede bana ayırın yawww canım istedi ehuehuuheee

Motosikleti
    Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın nezih malesef.bir kaç yere daha netten ilan ver.müsait olunca sana adresleri veririm.
    ama sencer abi seni kırgın gördüm sanki... umarım yanılıyorumdur.canın sıkan olay bumu yoksa?
    yok canım yaa, dün akşam yolda kaldım. kaç saat itekledim motoru. gaz telim koptu adnan mendereste. allahtan yavaştım ve sağ şeritteydim. annem de artçıydı. dolmuş yoluna kadar itekledim. annemi dolmuşa bindirip iteklemeye başladım. her yer kapalıydı. neyse geçti gitti. motor evde yatyor. depo sökülmeden takılamıyormuş. servis alsancak kavşağında olduğundan nasıl getirecem bilmiyorum. servis bana avans ayarını sonuna kadar sık ve çalıştır dedi. vitese geçtikçe hızlanyormuş öyle yapınca. bu şekilde yarın sabah yola çıkıcam. hayırlısı olsun... hepinizi seviyorum

Motosikleti
    250 mct
    yahu abi bizlerden birini niçin aramadın ben müsaittim gelirdim!!!!!!!!!
    çok kızdım şimdi sana!!!! hiç kusura bakma.
    ayrıca yarın çalışmaz isem sabah gelirim alırız motoru servise götürürüz. en kötü olasılıkla çekeriz!!!
    ama birdaha böyle bi sorun olursa mutlaka ara!!!!!!!
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

Motosikleti
    keeway superlight
    yahu abi bizlerden birini niçin aramadın ben müsaittim gelirdim!!!!!!!!!
    çok kızdım şimdi sana!!!! hiç kusura bakma.
    ayrıca yarın çalışmaz isem sabah gelirim alırız motoru servise götürürüz. en kötü olasılıkla çekeriz!!!
    ama birdaha böyle bi sorun olursa mutlaka ara!!!!!!!
    hakikaten sencer abi yaa!keske arasaydin ben bile gelirdim adanadan 10dk surmezdi .zaten bahane ariyorum cok gecmis olsun abi halledersin canini sikma bozulmasin nesen

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    sencer abi ben çarşının merkezinde oturuyorum motor veya araba ne olursa olsun abi neden haber vermedin vereydin arabayla gelir seni ve anneyi eve bırakırdık motoru sabah alırdın abi neyse olan olmuş artık geçmiş olsun sade sen deil beni tanıyan herkez için söylüyorum gecein her saatinde acil nezih hattı :05448801558-05372310693...

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    Sencer abi ben çalışmıyorum gerekirse beni ara bende gelirim çekeriz motoru hiç sorun olmaz hem ben tecrübeliyim bu konuda...
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    cok ayıp etmıssın sencer abı valla sen sıkıstınde arayabılırsın valla cok ayıp etmıssın kımın bası sıkısırsa arasın arkadaslar bu arada ehlıyet sınavınıda gectık pazar dıreksıyon var

Motosikleti
    hepiniz canımsınız. çok teşekkürler... saat 20,00 işlerimin yoğunluğundan işyerimden şimdi çıkıyorum. sizleri özledim. yarın sabah bakalım neler olacak. hepiniz seviyorum. iyi akşamlar (sabah okuyanlara ise GÜNAYDIN)

Motosikleti
    SENCER ABİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YENİ OKUDUM VE ÜZÜLDÜM... en azından depo delinmedi,artçı ayaklıgın düşmedi,teker patlamadı ,yan kapak düşmedi,subap ayarın deli olmadı heheheeee biz hepsini yasadık sen deki bunada şükür
    burayı okuyun Kılıçbalığı yazmış
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21581

ben katılacam çunku kozan cok yakın burada olmanızı çok isterim tabi siz bilirsiniz yinede.. ben çok istiyorm gelin beee anlaştıkmı

Motosikleti
    250 mct
    neyse bu olay sana ders olsun sencer abi... ama hala ve hala kızgınım bilesin...
    mustafaaaaamm hayırlı uğurlu olsun kardeşim...
    darısı direksyona...

Motosikleti

Günaydiiiin

neyse bu olay sana ders olsun sencer abi... ama hala ve hala kızgınım bilesin...
    mustafaaaaamm hayırlı uğurlu olsun kardeşim...
    darısı direksyona...
    sevgili arkadaşlar, gaz teliniz koparsa (gerçi çoğunuz bilyosunuzdur) avans ayar vidasını sonuna kadar sıkın. ayakytan çalıştırın veeeee vitese takın. vites boştayken deli gibi baaryo ama vites yükseldikçe devir düşüyor. vites fren yapa yapa gelyosunuz. gerçi benim gibi bir acemi bu şekilde şehir içi 10 km. gidebilyosa sizde yaparsınız. tek kusur şu olyor = kontrolsüz güç güç değildir! sözünü bir kez daha anımsıyorsunuz. yol boyunca dörtlüleri yanar halde ve sağ şeritte giden motosikletin sağından geçmeye çalışan terbiyesiz şöförcükler, yol boyunca akraba olduk (!) haberiniz olsun!!!

ama olsun, allahın izniyle çok şükür sağ salim servise ulaştım. hepinizi seviyorum.

musatafaaaaa hayırlı uğurlu olsun kardeşim. gerçekten de çok sevindim ehliyetine, artık bir artçı koltuğumuz daha boşaldı. darısı ilker ve yunusun başına...

Motosikleti
    FZR600
    sencerim geçmiş olsun, keşke birimizi arasaydında yanına gelip çekseydik biliyorsun, en azından ben geceleri yaşıyorum. çok nadirdir erkenden kendimi eve kapattığım bir daha ki sefere unutma yardımına gelecek bir sürü dostun var.
    allah daha kötüsünden hepimizi esirgesin.
    kılıçbalığının formunu okudunuz mu? fikirleriniz nelerdir?

Motosikleti
    250 mct
    ben gelemem malesef...

Motosikleti
    Abi bu seferlik gelin bee hadi ama beni kırmayın bari son defa görüşmüş oluruz kaan cım senide bekliyorm baglama calarsın bize tamammı optüm sizleri
    no naz

Motosikleti

Kpss

ben gelemem malesef...
    BEN DE GELEMİYORUM. NİŞANLIM KPSS YE GİRECEK

Motosikleti
    250 mct
    ressam naz değil inanki maddi olanaksızlık...
    bak bu 2. hafta ve uzun yol yapamadım hep şehir içi sıkıldım bende ama malesef... :(

Motosikleti
    keeway superlight
    ressam naz değil inanki maddi olanaksızlık...
    bak bu 2. hafta ve uzun yol yapamadım hep şehir içi sıkıldım bende ama malesef... :(
    aynen!abi cok iyi anliyorum seni.aslinda nasil istiyoruz gitmeyi.gidemeyecekte deiliz ama
    olmuyo iste.isin sonunu dusunuyoruzyada ayin sonunu

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler