hepiniz iyi güzel hoş süper gezi diyorsunuz ama fotoları bir atamadınız yahu, bekle bekle nereye kadar, de hadi ama, görelim şu fotoları
hepiniz iyi güzel hoş süper gezi diyorsunuz ama fotoları bir atamadınız yahu, bekle bekle nereye kadar, de hadi ama, görelim şu fotoları
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
abi benden daha psikopat idolüm war.. shadow959..benkaan adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
bidahakine katılıcam...
Pazar günü 6 7 tane race büyük motorlar vardı gurup halinde geziyolardı onlar mı adana grubu??
adana grubunda fazla race yoktu.. ama kral motorlar wardı..
CBR 600F Honda,
Arkadaşlar Alper resimleri nereye attı bilen bir yazsın please.
gezi yazılarında.. http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13048
CBR 600F Honda,
eeee mersin gezinin yorgunluğunu atamadımı hala niye kimsede ses seda yok. olmaaaz cuma ya ayarlayalımda bi sohpet buluşması yapalım bari...
arkadaşlar ben tarsustan firethief davulcuyla adnan mendereste karşılaştık tanıştık beni buraya yönlendirdi artık görüşüp haberleşiriz umarım
hoşgeldin.tanışma mesajını "tanışma forumuna " da taşı kendindende biraz daha bahset...
harbiden kaan başlık iyicene sustu, o kadar çok mu yoruldunuz yav, ya da bu ilk ve son organizasyon muydu?sevgiler tüm mersin mt ailesine, gün sayıyorum gün
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
yahu hepiniz birden nereye kayboldunuz.tamam söz veriyorum nereye isterseniz oraya gidicem.hem gidonun somunu bu hafta gelicek.şşş heyoooo sesimi duyan varmııı
selam arkadaslar ben bu aralar biraz yogunum.malum son sınavları yapıyoz.Art_niyet in de şenliklerde takıldıgını zannediyorum(çag universitesinde) . bu arada sevgili FIRETHIEF ARAMIZA HOŞGELDİN.Art niyet bu arkadaş da müzikle ilgileniyormuş. ''Ben Alper den daha saglam solo atarım ,gelsin depişelim'' diyor.'' Bilmiyorum artık ...Şöyle sazlı sozlu bir bulusma yapalım da , hem sizi dinleyelim, hem de kulagımızın pası silinsin. Bu haftasonu gezi var mı yoksa ilk haftadan havlu mu attı mersin mt...hadi bakalım plan plan plan !!anlaşıldı tamam!!
yahu ne havlu atması.kimsenin siteye uğradığı yokki... yarın akşama buluşalımmı? akşam üstüde olabilir belki pazara bişeyler yaparız...
çağrı hoca yoklama yapıypr. herkes bir ''burdayım'' desin ki haftasonunu bir konuşalım..
pckopat; burda... bugn akşam buluşabiliriz.. sahilde sakin bir yerde.. millet becerilerini sergilesin.. olmadı yarın akşam.. ne dersiniz?_? sohbet için..
CBR 600F Honda,
yahu bi denk gelemedik... yarın akşam üstü buluşalımmı? pazara bi gezi yaparız belki uzun kısa fark etmez. bu arada artniyet boğsağa gidicenmi??? yarın öğlen nette olucam buluşalım
gençlik hayırdır ya.. ne boğsağı..
CBR 600F Honda,
bu hafta benim boğsak işi yatar arabayla yada motorla....ama pazar buluşalım
manzarası güzel biyer var bildiğim şarap +sucuk
mersin,cruiser,avukat,27
alper hoca katılıyorm.. fazla açılmadan takılalım.. ama sizde yine ehliyet sorun var arabaylamı halledeceksiniz.. _?
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)