slm arkadaşlar hepinize iyi günler iyi çalışmalar....akşam görüşmek üzere
slm arkadaşlar hepinize iyi günler iyi çalışmalar....akşam görüşmek üzere
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
malesef ben mesai yapıcam bugün. dün de biraz mesai yaptık.iş çıkışı geldim ama erende,ciks te kapatmıştı şahidim ahmettir .bugün eğer erken çıkarsam gelirim. gelemezsem kusura bakmayın.geziyi biliyorsunuz zaten...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
böyle bir yer dünyada bulunmamaktadır ki eğer olsaydı haberimiz olurdu be kaan dostun dostu kazıkladığı kardeşin kardeşi öldürdüğü babanın evladına tecavüz ettiği ve daha nicelerinin yaşandığı bir dünyadayız ne olursa olsun karamsar olmayalım biz böyle deiliz allaha şükür...sencer abi türkcelim kapalı telsimim açık msn de foruma yazmışsın ondan aldım abi başka varsa bilmiyorum sevgi ve saygılar arkadaşlar...........
GÜnaydin Sevgİlİ ArkadaŞlaarrrr...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
GÜNAYDIN ABİ NASILSIN İYİSİNDİR İNŞALLAH DÜN TELEFONLA ÇEKTİĞİM FOTOLAR SİLİNMİŞ YA BİLGİSAYARA HAVIZA KARTINI TAKTIM BİRTANE BİLE FOTOĞRAFI BULAMADIM ÜZÜLDÜM YA HI BİDE MESAJINI ALDIM TEŞEKKÜR EDERİM ABİ DÜŞÜNMEN BİLE YETER...
herkese iyi günler bugün motorum bakımdan çıkacak İnşallah ve süper hızlı olacak öne yeni dişli taktırıyorum...görüşmek üzere...
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
Hayirli Olsun YunuscuĞum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Abi ne romantik bi yermiş bu mersin-mt,ŞiirLer feLan.BenKaan döktürmşsün be abi Ciks 33 denen vatandaşı göremiyorum nerede kendiLeri :D
Born To Be wild,Live to Ride...
mersin mt nasılsınız yawwww ben acayip hasta olacam sanırım elim ayagım dökülüyor ölü gibiyim dua edinde iyileşeyim bee herkese selamlar sevgiler
ressam geçmiş olsun dualarımız seninle biran evvel iğleşmen dileği ile... bu arada reşit benim motoru satıyorum senin tanıdığın varsa cross isteyen makina çok temiz herkeze sorabilir makinayı görebilirsin aklında bulunsun ok tekrardan geçmiş olsun
reşit geçmiş olsun. fakat duayla olacagını zannetmiyorum. iyi bi dinlenmeye ihtiyacın var bence. tabii durmadan gezersen bi adana bi mersin bi osmaniye üşüttün sanırın. (kafayı değil gövdeyi) hele hele mersindeki son günündeki eğlenceden sonra yine iyi dayanabildin.
zannedersem ciks zor ayılır bugün. tinerciliğe başlamış. dükkanda sabahtan beri tiner çekiyordur.
yunuscum inşallah istediğin gibi olur motosikletin
görüşmek umuduyle
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
nezih benim bi arkadas solemisti 2000 ytl ye temiz bi cross gorursen aklinda bulunsun die bende erenin dukkanda sattiini orenince hemen aradim cocuu.oda mersinde zaten.tmm dedi gormek icin ama buaralar bazi ailevi sorunlar yasio snr konussak dedi tmm dedim bende.gorusursem haber ederim sana
abi o akşam çok güzeldi valla sende olsaydın keşke kaan saz çaldı dinledik heheheee
jantiiii sen buraları bilirmiydin bee
ressam geçmiş olsun...
ayrıca güvercin şu resmi bi güzelleştirde hatıra olur saklarız
silifkeden selahattin abi aradı.bıldırcın zamanı başlamış. " av severmisin " dedi. bende "evet" dedim. "ben ayarlıyayım sizde gelin" dedi...
bilgilerinize...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
kaan nedır bu sılıfke,de av ısı nezaman olur bu hepımız kesıgız ama kıs gelmeden ıyıı bı kaplı bı gezı daha yapalım arkadaslar cok ıyı olur ama herkesı ayarlıyalım eksık olmasın anca beraber kanca beraber
bende aynıyım mustafa.çok açıldık konuşalım ortak karar alalım.mesela ay başı bana uyar hem son defa kamp yapar hemde ava gideriz.bıldırcınlarrrrrr
ben erenin oraya koyuyorum motoru eren ilgilenir eğer alacak kişi yabancı deilse indirimde yaparım gelsin bir akşam üstü erenin oraya görüşelim ben yoksam erenle görüşsün kafasına yatarsa hoşuna giderse alır kendine iyi bak bu arada ressam nasıl oldun iyileştinmi bu haller sana göre deil reşit biran önce iyileş
yahu şu motoru satmana baya üzlüyorum. alışmıştın iyice...tabi bende
Allah daha iyisini nasip eder inşallah...
sencer abi işlerin yoğun sanırım hala.yoksun ortalıklarda...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)