akşam toplanıyoruz görüşmek üzere bye....................
akşam toplanıyoruz görüşmek üzere bye....................
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
arkadaslar bundan sonra herkes kendını ayarlasın yaaaaa carşamba gunu toplanalım motorcu arkadaslarımın çarşamba günü sevgi kafede toplammaktan başka daha önemlı ne işi olabılırkı söleyın bana yok arkadaşim geldı yok mısafırım geldı daha ne sayım ya bı dünya sey var demekkı o günü hıçe sayılıyor yok öle bıdaha kırarım bacaklarınızı valla admı dellemdırmeyın
eren topladınızmı neler oldu bıldıgım kadarıyala sızın yazlıga gıdılıyordu gecen kı kebap cok gudeldı ordada yapacaz dımı ama hala bı bayan motorcu bulamadık yemekler yapacak mantılar börekler allaaaaaaaah
motorcu bayan arkadaşları sen aşçı gözüyle göryosun be kardeş, bacılar duymasın valla seni aküye kutup başı yaparlar, oksitlenirsin . bence sen evlen, yengeye motor sürmeyi öğret. o da sana mantı açmayı öğretsin. hayat müşterektir mustafam. zaten artçılığa da iyice alıştın. zorlu olmaz
hepinizi seviyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu mantı uzzzzzzaaaaaaar gıder bunu ben actım ama bende sıkıldım bu muhabbetten benım 2 3 yıl daha evlemmeye nıyetım yok bu zamanıda sızın gıbı yurekten seven cıkar beklemıyem samımı kısılerle geceırecemm evlenınce tek bı degısıklık olacak benım mavı boncugun arkasında bı artcı olcak ıyıkı varsınnı z hepınıze gunaydım ben işe gıdıyorum
herkese günaydınnnn
hafta sonu bizleri beklerrr
bu haftaki gezimiz tömük'e olacak...yaz artık bitiyor havuz faslı yapmazsak olur mu???
elbette olmaz
mangal partisinde görüşmek dilekleriye
hepinizi seviyorum
arkadaşlar mrb sizlerle olamasamda kalbim hep sizinle olacak ha eğer neden pazar günü gelmiyon diyecek olursanız pazartesi günü söz aldılar mecburen gelemiyorum size iyi eğlenceler
bende gidemiyorum. gezilerin sayısını azaltmam lazım. ne yapalım bunada şükür...
sencer abi bügün uyuyon yahu
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
valla bişi söliyim mi. ben de pazar günü gelip gelmem arasındayım ama yakın yer olması ve sizlerle birlikte olmayı sevmem dolayısıyla bir yanım daha ağır basıyor. ne uyuması be kaancım, canım çıkıyor. ssk, bağ-kur, emekli sandığı tüm hasta takibi benim yetersiz personelime verildi. help' heeelp!
arkadaslar herkese merhaba 4 gündür sehir dısındaydım artık bundan sonra görüşürüz sencer abi motoru değiştinmi??
vay boaç kardeş.... sen nerelerdesin yahu. sana bundan sonra karabatak diicez bi görünüyon bi kayboluyon
eren ne yapıyor sorusuna cevaben:
1. resimde tamir
2. resimde de tamir ettiği yerlere farfüm sıkıyo
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
günaydın sevgili arkadaşlaarrrr....
hoşgeldin boğaç. yok değiştirmedim ama topic te açtığım twister'lardan bi tane alıcam. tunç abi, bak ben sana resimlerin anlamını söliim.
1. resim : erenin bakışlarından anladığım kadarıyla, yahu bu kabloyu aha tam burdan vidayla arabaya taktımmıydı ( bu arada içinden de yüzyılların en büyük icatlarından biri olan oto elektrikçiliği pozları veriyor. eee tabi adam haklı..) filan derken birden bire paparazziye yakalanıyor ve arabayla uygunsuz bir halde(pantolonun diz aşağısı yok ve kısa kollu giymiş. "iş" elbisesiyle ve "iş" üstünde) yakalandığı için şok oluyor. (bkz. resim 1- gözler aşk şehvetinden kaymış ve dudaklar büzük)
2. resim : arabayla aralarında hiçbir şey olmadığı ve sadece dost olduklarını kanıtlamak için esnaflık profili çiziyor ve oda parfümü şişesinin içindeki arabasal maddeyi (yeşil bişiii) kaputun üst tarafına sıkıyor.
şimdi sadete gelelim; erenciğim gözümüz yok. kablo ve elektriklerle mutluluklar diliyorum. şiişşştt, benden sır çıkmaz. mümkün olduğunca ağzımı sıkı tutmaya çalıştım. kimse bişi anlamadı di mi arkadaşlar. ;)
yok sencer abi hiç bişii anlamadık
yani senin anlattıklarından hiç bişii anlamadık
anlaşılmaz bi insansın sencer abi,kimse seni kolay kolay anlayamaz
"anladığını,anladığımı,anlamamalısın" diye bi şiir vardı o geldi aklıma.
ama sende anlatamadınki anlayalım. anlaşılır bi dilde anlatsan bizde anladığımızı anlatırız sana.anlaşılmamanı anlamsızlığı yüklenmiş yine anlamsız cümlelerine.anlatamadığın cümleleri sen bana anlat ben anlaşılır bi dilde anladığım kadarıyla anlatırım
anlat beeeeee
anlaaaatttt
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)