herkese gunaydın nezıh paylasımın ıcın tesekurler sabah sabah turk duygularımızı kabarttın ama bunu anlamayan kısıler basınızda olan kısıler neyse toplantı yarın benım halı saha macım var ben katılamam hepınıze kolay gelsın
herkese gunaydın nezıh paylasımın ıcın tesekurler sabah sabah turk duygularımızı kabarttın ama bunu anlamayan kısıler basınızda olan kısıler neyse toplantı yarın benım halı saha macım var ben katılamam hepınıze kolay gelsın
nezih bu güzel paylaşımın için teşekkürler.
perşembe teklifime dün nezih,eren,ciks; bugün sencer,musti malesefe, ok dedi. perşembe toplanalım ozaman.ok
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
ok kardeş. gerçi bu akşam ereni biraz rahatsız edeyim diyorum. özledim sizi yaaa. öpüldünüz.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
saat kacta bulusuosunuz?
saat 8 gibi sanırım.sencer abi yokluğun belli oluyor.
mustafaaa nerdesin beee?
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
arkadaslar merhabalar. nasılsınız benim bugun yine titresimle basım dertte ama hallettım artık tıtremeye son heheheee
Ressam Ne Yaptin Kİ KipraŞmiosun Be KardeŞİm?
GerÇİ Ben Adana Lafini Bİle Duysam Zangirdamaya BaŞladim Bu Hafta İÇİnde. Allah Allah Ne Oldu Kİ Acaba
SaĞol KaanciĞim. AkŞam GÖrÜŞÜrÜz Umarim...
BU ARADA AZ ÖNCE ALANYA mt DEN SAHİLKENTLİ(HÜDAVERDİ) YANIMA UĞRADI. ERDEMLİYE KADAR GELMİŞ, TANIŞMAK İÇİN YAKMIŞ YOLLARI. SAĞOLSUN. HEPİNİZE SELAMI VAR. BEN AKŞAM HEPİNİZİ ONUN YERİNE ÖPÜCEKMİŞİM
[QUOTE=yürekçe;418780]Ressam Ne Yaptin Kİ KipraŞmiosun Be KardeŞİm?QUOTE]
motorun saseye olan baglanti yerlerindeki vidalari sokmus sencer abi %50 azaldi dio vardir ressamin bildii bos is yapmaz o
[QUOTE=loisnowifu;418794]BAĞLANTI OLMAZSA TİTREŞİM DE OLMAZ DEĞİL Mİ? vayy kardeşime bak sen. bunu kimse düşünemedi değil mi kardeş motoru asfalttan toplayınca anlıcaz ne kadar bişi bildiğini bağlantı vidası sökülür mü ressam
aklıbaşında bir ustaya görünün bence. sevdiklerime zarar gelsin istemem
[QUOTE=yürekçe;418862] abi emrenin dedigi gibi basıt bişe degil bee motoru iki tane ana demir vida ve bir tane üstten küçük iki tane vida tutuyor ben o üstteki vidaları söktum yanı motoru tutan ana demirler duruyor motor boşta değil hehheee su anda hiç bir sorun yok titreme yarı yarıya düştü mukemmel oldu abi emreye tavsiye ederim sordum sorusturdum da öle cıkarttım heheheheee alemsiniz yawww
arkadaslar ben hangı persembe olursa olsun ben toplantılara katılamam bu haftalık ıdare edelım yanı persembe olayında ben yokum bız bu hafatadan sonra cuma gunune tasıyalım bu olayaı daha ıyyıı olur mu arkadaslar
işte, geldim, burdayım
Guess who just got back today
Them wild eyed boys, that'd been away
Haven't changed, that much to say
But man I still think them cats are crazy
They were asking if you were around
How you was, where you could be found
Told them you were living downtown
Driving all the old men crazy
The Boys are back in town (The boys are back in town)
(I Said) The boys are back in town
The boys are back in town
The boys are back in town (The boys are back in town)
The boys are back in town (The boys are back in town)
.
.
.
(allahına kadar)
en sonunda geldim bugün akşam ,yarın akşam görüşürüz ama gecikebilirim ., araşırız..
27, B(Rh+),Avukat,Mersin,Chopper
günaydın sevgili arkadaşlaaaarrr.
eee böyle giderse ertelene ertelene THY yolcu seferlerine döneciz. bi karar verin de ben de uyayım bari.
amanın bu kaos ne dir yahu... çarşamba çarşafa dolandı,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar tatil ....
akşama konuşalım çözeriz elbet...
kandiliniz mübarek olsun dostlarım...
arkadaşlar herkese günaydın,benim fikrim toplantının bugün olmasından yana...Keşke katılamayacak arkadaşlarda katılabilse ama tabiki çoğunluğun kararına uyulucaktır.. benim fikrim bu görüşmek üzere.. bu arada kandiliniz mübarek olsun........................
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
BIR DAMLA UMUT SERPILSIN YUREGINE BIR TATLI MUTLULUK DOLSUN GOZLERINE BIN BIR HAYALLERIN GERCEKLERI BULSUN DUALARIN KABUL OLSUN.kandiliniz mubarek olsun..........inancı olmayan ve cekirdek yer gibi günah işleyen insanlara bir notum olacak haaaaaaaaaa ben dindar veya aşırı dinci biri deilim inançlı bir vatandaşım şu fotoğrafları anlasınlar ve birgün öldüğü zaman ne hesap verecekler çok merak ediyorum sevgi ve saygılarımla dostluk kardeşlik hiç bitmemesi dileğiyle ..............
Tüm Mersin Halkının ve MT-Mersin üyelerinin BERAT KANDİLİ MUBAREK OLSUN!
Saygılar (MT-Eskişehir Adına : viper_1 (volkan) )
[QUOTE=cross33;419557]BIR DAMLA UMUT SERPILSIN YUREGINE BIR TATLI MUTLULUK DOLSUN GOZLERINE BIN BIR HAYALLERIN GERCEKLERI BULSUN DUALARIN KABUL OLSUN.kandiliniz mubarek olsun.......
Borçlarimizdan, ceza ve günahlarimizdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bagislayandir, unutmayalim.. Eller semaya kalkip, yürekler bir atinca bu gece, gözler sevinç yaslariyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun!
Aaa Bİz
Amİn
Sevİlyorsunuz...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)