kaan abi doğum günün çok güzel geçti çok eğlendik tekrardan mutlu yıllar
kaan abi doğum günün çok güzel geçti çok eğlendik tekrardan mutlu yıllar
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
hadiii arkadaşlar gelinnn artıkkk sitttresss
ulaaa mustafa nerdesinn
ilker333 Arkadaşların varmış olması lazım. Size anlatırlar. Bu arada özel mesajına bak kardeş.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
gittik geldik...
gelen,emeği geçen herkeze teşekkürler...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
geldim gedim, yetiştim arkadaşlar. GÜNAYDIN...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
vaaay resim eklimeyi öğrendin ülemiiiii....
yakışırrrrrrr....
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
HEPİNİZ ASLANSINIZ BE KARDEŞLERİM. YAKIŞIR TABİ Kİ. seviyorum hepinizi. valla...
Mal kaybeden, birşey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden herşeyini kaybetmistir. GOETHE
şu güzel sözü duyunca aklıma geldi.
ayağını yorganına göre uzat.yoksa gezileri falan unut
yandı gülüm keten helva...
ben ayvayı yedimde. uyariim dedim...
arkadaşlar umarım geziniz güzel geçmiştir haftaya ki gezide inş bende varım görüşmek üzere
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
sencer abinin yazmaya çalıştığı ama başaramadığı sözlerin türkçeye çevrilmiş halidir :
dünya,karşılaştığın fırtınalalarla değil,gemiyi limana sağ salim yanaştırıp yanaştıramadığınla ilgilenir...
sürüden ayrılanı kurt kapar
bu güzel fransızcan için teşekkürler sencer abi
arkadaşlar yazmış olduğunuz güzel sözler için teşekkür ediyor bende bitane yazıyorum (ağaca dayanma çürür insana dayanma ölür ) tabi bide gülelim dimi küçük bir fıkraya ne dersiniz Çekici bir genç kadın, çok zayıf bir bebeği doktora kontrole götürür. Bebeğe bakan doktor: - "Bu çocuk iyi gıda almıyor", der ve kadına dönerek: - "Lütfen soyununuz", diye rica eder. Soyunan kadının göğüslerini iyice kontrol eden doktor: - "Düşündüğüm gibiymiş hanımefendi" der, "sizin hiç sütünüz yok." Kadın: - "Tabi olmaz doktor bey", der. "Ben çocuğun teyzesiyim..."
gülmekten yıkıldım yani...
bu ne bee fıkramı şimdi...
Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..
al da gül biraz...
bende göremiyorum.
lambaları kim kapattı lan...
nezih bana yamuk yapma!
Ama kare,cember falan yapabilirsin.
sızın sabahtan aksama kadar baska ısınız gucunuz yokmu arkadaslar nedır bu fıkra ata sozlerı yazmıssınız yazmıssınızda haftanın en guzel kelımelerı nez den cıkmıs tesekurler hadı herkes ışının gucunun basına hartalar falan bekler iş iş iş iş iş iş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)