sahilde gezinmeyin kask yok şu yok bu yok diye alıyolar...dikkat poliss
sahilde gezinmeyin kask yok şu yok bu yok diye alıyolar...dikkat poliss
dostlar uyarılar için saolun.. bende şimdi yakıt almaya çıkıyodum.. neyse kask flanda alırız artık... mbeykozlu hocam her zman bekleriz..
CBR 600F Honda,
arkadaşlar. sabahki polis kontrol noktalarını 4 bir yandan telefonla ben de aldım. maalesef daha ehliyet yok. Acaba yarın narlıkuyu tarafına gidersek problem yaşar mıyız tırstım valla.674 ytl cezası war bu işin sonuçta.ne dersiniz son dk. deişikliğiyle yayla tarafına mı gitsek .
babacım benimde aklıma takıldı o sorun ama yayla tarafındada jandarma trafik var.. ?_?
CBR 600F Honda,
valla hem jandarma polisler kadar anlayışlıda olmaz söyleyeyim ben, kesinlikle bişey anlatamazsınız, en azından bizim köye giderken bekleyenler öyle ama kaskı görünce kafada belki hiç durdurmaz diyeceğim ama toplu görünce bu olasılıkta düşük geliyor, işiniz biraz sakat aman dikkatli olun...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
sizin köy ne tarafta gcc? ciddi soruyor um
mersin,cruiser,avukat,27
artniyet adlı üyeden alıntı
erdemli'de babacım, kayacı köyü. bende ciddi cevaplıyorum
ok saol gcc. o tarafıda eledik ozaman madem orda da çevirme var :( bu yüzden sormustum.
sen mersinde değilsin su anda sanırım.öğrencilik falan mı?
mersin,cruiser,avukat,27
hocam mademki bu saate kadar burdayız bir karar verelim.. yarın iki saat düşünmeyelim..
tarsusa ne dersiniz dicem ama 2 ay içinde 6 defada gidilmezki aynı yere..
CBR 600F Honda,
bizim orda jandarmaların ne zaman bekleyeceği hiç belli olmuyor, yazın çoğu zaman bekliyorlar ama kışın da es geçmiyorlar hani, biz kerimle gittiğimiz gezi de şansımıza beklemiyorlardı ama yine de sakat olay,artniyet adlı üyeden alıntı
evet ben temmuz başına kadar mersinde değilim, öğrencilik olayı var ama temmuz başında inşallah okulu küllün bitirip geleceğim mersine son senemiz de, ondan sonra artık eylemlerde ben de varım kısmetse,
ya keşke ehliyet olayına daha önce el atsaydınız üstad ya, ben geçen hafta sınava girdim gelirken ehliyeti cebe atıp geliyorum...
neyse artık yarın da geziyi bir şekilde yapmaya çalışın ben burdan sizin kadar heyecanlanıyorum mersin mt de var diye, yarın akşama fotoları dört gözle bekliyorum haberiniz ola
bu arada ben sana özel mesaj atmıştım, bi karşılık vermedin üstad?
sevgiler tüm mersin mt'ye ...
özel mesaja bakmayı bilmiyorum ki şimdi çözerim ama ;)
bende girdim zaten ehliyet sınavına mayıs sonu cebimde ozamana kadar köşe kapmaca :(
mersin,cruiser,avukat,27
hoca özel mesajıda özetliyim.. yukarıdaki forum butonun yanındaki kontrol paneline gir.. sonrasında özel mesajlar ve gelen kutusu.. hatta bunu direk ana sayfada kullanıcı resminin bulunduğu alanın altındada görebilirsin..
ya şimdi özel mesajı falan bırakalımda gideceğimiz yeri kararlaştıralım.. tam yatıyodum ehliyetsizlik sorunu görünce uykum kaçtı..
CBR 600F Honda,
tamamdır olay
gezi nereye oldu arkadaşlar...
polis falan fazla yoktu bugun ben yeni dışardan gelim sahil temiz ama mezitliden sonra ne var bilmem
sonunda mersin grubu toplandı.. resimleri akşam atarız.. galiba biz shadow959 la biraz hızlı geldik.. ben eve geldiğimde onlar daha kızkalesindeydiler.. neyse bekleyelim..
mbeykozlu, dostum boğsak tarafına düzenledik geziyi.. çok eğlenceliydi.. bir dahaki geziye senide bekleriz..
CBR 600F Honda,
kerim tebrikler, noldu polisti ehliyetti dert ediyordunuz bir problem çıkmadı umarım, en kısa zamanda fotoları bekliyoruz
Geldiiiik!!! muhteşem bir geziydi. iyiki narlıkuyu dan sonra yolu uzatıp boğsak a gitmişiz. Adana grubunu da gorduk. Adana ÇMSKGrubu tahmin ettiğimizden kucuktu ama motorları .....aman tanrım. gormeklazım. Arkadaslar, kotu bi haberim var. benim fotograf makinasıyla cektiimiz butun pozlar BOGUK çıkmış. makinanın pili azdı sanırım. .Psiko, resmi cok kucultunce guzel cıkıyo. sen bilgisayar bolumundesin duzzeltebilirsen sana gondereyim bu resmleri. Ama Alperde de hemen hemen 70 foto olması lazım fazla fazla yeter sanırım.
Mersin MT'de ehliyet kask vb. sorunlar mı var hep?
çağrı hocam tamam yolla ben bir çaresine bakayım..
fraktal, maalesef ehliyetsizlik gibi sorunlar mevcut.. ama şimdilik geçerli.. zaten arkadaşlar kursla falan uğraşıyolar...
cidden güzel bir geziydi ama çok yavaş gidip geldiniz bea..
CBR 600F Honda,
gerçekten çok güzel bi geziydi.gelen herkeze tekrar teşekkürler.ama resim olayına üzüldüm.alper sen yolla bari resimleri
pckopat biz psikopat değiliz.ondan yavaş gidip geldik
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)