Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Mersin - MT]

REKLAM ALANI
    sahilkentli007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250R
    sanırım anamura kadar gelecektiniz.. bende oraya gelip sizlerle tanışmayı istiyordum ancak planlar tutmadı... başka sefere diyerek sizlere ii eglenceler... ;)
    [B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muzo33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    arkadaşlar gelmedinizmi daha geziden?merak ettim nerelerdesiniz?

stunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda -titan -twister
    Alıntı muzo33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gelmedinizmi daha geziden?merak ettim nerelerdesiniz?
    bugünkü yaptığımız kayacı vadisi gezisini sorunsuz olarak tamamladık.kadirli den katılan ressam_01 ve moderatör hasan beye ve eşine, diğer mersin mt deki arkadaşlara teşekkürler.
    görüşmek umuduyle.
    stunc -honda titan -honda twister
    motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.

ilker333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    arkadaşlar gezi çok güzel oldu katılan herkese teşekkürler adanadan gelen reşit ve emreye arkadaşlar iyiki geldiniz hasan abiye selamlar

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    çok güzel bir gezi oldu tekerinize sağlık arkadaşlar herkeze slm lar şermuta alemin delikanlı motorcuları...

Motosikleti
    FZR600
    tüm motor dostları merhaba,
    gene mersin motorcuları olarak efsane yazdık.adana'dan bizleri kırmayıp gelen dostlarımız da yanımızdaydı.
    10 motor + 1 araba ile 18 kişi ile mükemmel diyebileceğimiz bir geziyi daha bitirdik.
    önce kayacı vadinin suları üzerinde bir yemek faslı yapıldı,sonra da sıkı bir muhabbette koyulduk ve zamanı gelmişti yolları arşınlamanın. motorlara bindik ve deniz alemine yolculuk yaptık.
    bir güne iki geziyi sığdırdık.
    adanadan katılan hasan abi'me, reşit ve emre kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.
    geziye katılan bütün mersinli dostlarıma teşekkür ediyorum.
    böylegüzel bir hafta sonunda sizlerle olmak gerçekten gerçekten çok keyifliydi.
    herşey gönlünüzün güzelliğince olsun...

GAZLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yediğiniz içtiginiz sizin olsun ciksssss resimler nerde !!!

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    resimler gezi yazıları bölümünde boğaçım. ama sen yoksun diye çok yaramazlık yaptı bu ciks biraz hırpaladık ama adam olmaz bu hergele baksana yine edebiyat parçalamış şunu bi döv beee
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

ilker333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    sencer abi akşam seni bıraktığımdan beri nasılsın

Alıntı ilker333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sencer abi akşam seni bıraktığımdan beri nasılsın
    arkadaşlar trafiğe aman dikkat motor u hiç önemsemiyolar
    iki kişiyle dalaştım az kalsın dalıyodum

Motosikleti
    250 mct
    aman diyiim ilker.alışmalısın artık...
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Benim ilk gezimdi ve cok eğlendim mükemmel bir gezi mükemmel bir eglence ve en güzeli mükemmel bir Arkadaslık dostluk, sizleri tebrik ediyorm böyle güzel böyle içten bir arkadas ortamınız oldugu için.
    Sizin gibi insanlarla tanıstıgım için çok mutluyum sizlere çok kanım ısındı... Özellikle sencer abiye ve alpere cok tesekkur ediyorum allah razı olsun Alper olm mitili attım üstüne cıkan yere taş atıyorm hehehe
    İlker kerdesim tesekkur ederim hepinizi tek tek saymama gerek yok hepinizi cok seviyorum hepinize cok tesekkur ediyorum... hakkınızı helal edin

Motosikleti
    250 mct
    ressam içten ve samimi duyguların için teşekkürler.sende buralara kadar geldiğin için sağol.
    evet biz güzel bi grubuz.dostluklarımız ve paylaşımlarımız anlatılmaz ancak yaşanır.ama gruptan elememiz gereken bi kişi daha var onu şutlarsak çok daha sakin ve güzel olucak.
    evet bildin ciks .yahu keşke onuda götürsen adanaya.vallahi bak benzin parasını biz veririz.at bi köşeye bizde kurtulak sende sevaba gir

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ilk gezimdi ve cok eğlendim mükemmel bir gezi mükemmel bir eglence ve en güzeli mükemmel bir Arkadaslık dostluk, sizleri tebrik ediyorm böyle güzel böyle içten bir arkadas ortamınız oldugu için.
    Sizin gibi insanlarla tanıstıgım için çok mutluyum sizlere çok kanım ısındı... Özellikle sencer abiye ve alpere cok tesekkur ediyorum allah razı olsun Alper olm mitili attım üstüne cıkan yere taş atıyorm hehehe
    İlker kerdesim tesekkur ederim hepinizi tek tek saymama gerek yok hepinizi cok seviyorum hepinize cok tesekkur ediyorum... hakkınızı helal edin
    ressamcığım, hakkım helal olsun elbette. bu gibi şeylerin lafı bile olmaz ama daha da katmerliyerek helal olmasını istiyorsan eğer kaanın teklifini bir düşün derim. benzin paraları bizden

İlker kardeş, dün de ben bir arabayla dalaştım. bu salaklar motosikletçilerde biber gazı olabileceğini ve açık bir camdan sıkılan spreyin sürüş halinde olan şöföre ne yapabileceğini hiç düşünmüyolar mı acaba sen yine de sakin olmalısın

kaancığım, senin tüm önerilerine sıcak bakmaya başladım ama fırsat bu fırsat deyip bana evlilik teklif etmezsin heralde

ve genel anlamda şunu da söylemeliyim : HEPİNİZİ SEVYOM BEN YAAA
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ressam içten ve samimi duyguların için teşekkürler.sende buralara kadar geldiğin için sağol.
    evet biz güzel bi grubuz.dostluklarımız ve paylaşımlarımız anlatılmaz ancak yaşanır.ama gruptan elememiz gereken bi kişi daha var onu şutlarsak çok daha sakin ve güzel olucak.
    evet bildin ciks .yahu keşke onuda götürsen adanaya.vallahi bak benzin parasını biz veririz.at bi köşeye bizde kurtulak sende sevaba gir
    sende sadeecr kendini düsünüyorsun bencil adam tamam sen kurtuldun diyelim ben ne edecem hehehehee abi sizin olsun be sagol saka tabi alperin kel kafasına kurban olam ben ooyy oy tamam gelsın kardesım yalnız benzin paralarını göreym

Motosikleti
    250 mct
    sencer abi bu sabah mesajını göremedim olmuyor böle
    ressam senin istediğin para olsun.istersen sana tır parası verelim onla götür.zabdetmesi güç oluyo zaten.

öneri
    yarın 30 ağustos zafer bayramı. gezi dönüşünde vadide edilen o lafa inat alalım bayraklarımızı ve çıkalım caddeye. bayram nasıl kutlanır ve bayrak nasıl taşınır gösterelim
    evet kimler geliyo???

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ben yarın 18,00 a dek çalışıyorum. gelmek isterdim. ama gzüel fikir. ttum doğrusu... fikir geliştirilebilir. ne dersiniz?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    250 mct
    ok bu akşam iş çıkışı konuşuyoruz.yarında akşam saat 8 de buluşup bayraklarımızla caddeye iniyoruz.
    mükemmel bi geçiş olacak

Motosikleti
    Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ok bu akşam iş çıkışı konuşuyoruz.yarında akşam saat 8 de buluşup bayraklarımızla caddeye iniyoruz.
    mükemmel bi geçiş olacak
    olabilir ama ben gidecem heralde alpere yeterince yük oldum zaten ben cok sevinirdim boyle bişeye katılmayı ama yinede bakarız heheheeeee

Motosikleti
    250 mct
    tüm site şehir şehir bayraklı geçişe hazırlanıyor.çok ama çok güzel

Motosikleti
    FZR600
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ressam kardeşim (reşit) aramıza katıldığın için onca yolu tepeleyip geldiğin için teşekkür ediyorum sana. başımın üstünde yerin var gene beklerim. sıcacık gülümselerin esprilerin ve dostluğun için teşekkür ediyorum. kapım her zaman sana açık...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler