sanırım anamura kadar gelecektiniz.. bende oraya gelip sizlerle tanışmayı istiyordum ancak planlar tutmadı... başka sefere diyerek sizlere ii eglenceler... ;)
sanırım anamura kadar gelecektiniz.. bende oraya gelip sizlerle tanışmayı istiyordum ancak planlar tutmadı... başka sefere diyerek sizlere ii eglenceler... ;)
[B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]
arkadaşlar gelmedinizmi daha geziden?merak ettim nerelerdesiniz?
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
arkadaşlar gezi çok güzel oldu katılan herkese teşekkürler adanadan gelen reşit ve emreye arkadaşlar iyiki geldiniz hasan abiye selamlar
çok güzel bir gezi oldu tekerinize sağlık arkadaşlar herkeze slm lar şermuta alemin delikanlı motorcuları...
tüm motor dostları merhaba,
gene mersin motorcuları olarak efsane yazdık.adana'dan bizleri kırmayıp gelen dostlarımız da yanımızdaydı.
10 motor + 1 araba ile 18 kişi ile mükemmel diyebileceğimiz bir geziyi daha bitirdik.
önce kayacı vadinin suları üzerinde bir yemek faslı yapıldı,sonra da sıkı bir muhabbette koyulduk ve zamanı gelmişti yolları arşınlamanın. motorlara bindik ve deniz alemine yolculuk yaptık.
bir güne iki geziyi sığdırdık.
adanadan katılan hasan abi'me, reşit ve emre kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyorum.
geziye katılan bütün mersinli dostlarıma teşekkür ediyorum.
böylegüzel bir hafta sonunda sizlerle olmak gerçekten gerçekten çok keyifliydi.
herşey gönlünüzün güzelliğince olsun...
resimler gezi yazıları bölümünde boğaçım. ama sen yoksun diye çok yaramazlık yaptı bu ciks biraz hırpaladık ama adam olmaz bu hergele baksana yine edebiyat parçalamış şunu bi döv beee
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
aman diyiim ilker.alışmalısın artık...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Benim ilk gezimdi ve cok eğlendim mükemmel bir gezi mükemmel bir eglence ve en güzeli mükemmel bir Arkadaslık dostluk, sizleri tebrik ediyorm böyle güzel böyle içten bir arkadas ortamınız oldugu için.
Sizin gibi insanlarla tanıstıgım için çok mutluyum sizlere çok kanım ısındı... Özellikle sencer abiye ve alpere cok tesekkur ediyorum allah razı olsun Alper olm mitili attım üstüne cıkan yere taş atıyorm hehehe
İlker kerdesim tesekkur ederim hepinizi tek tek saymama gerek yok hepinizi cok seviyorum hepinize cok tesekkur ediyorum... hakkınızı helal edin
ressam içten ve samimi duyguların için teşekkürler.sende buralara kadar geldiğin için sağol.
evet biz güzel bi grubuz.dostluklarımız ve paylaşımlarımız anlatılmaz ancak yaşanır.ama gruptan elememiz gereken bi kişi daha var onu şutlarsak çok daha sakin ve güzel olucak.
evet bildin ciks .yahu keşke onuda götürsen adanaya.vallahi bak benzin parasını biz veririz.at bi köşeye bizde kurtulak sende sevaba gir
ressamcığım, hakkım helal olsun elbette. bu gibi şeylerin lafı bile olmaz ama daha da katmerliyerek helal olmasını istiyorsan eğer kaanın teklifini bir düşün derim. benzin paraları bizden
İlker kardeş, dün de ben bir arabayla dalaştım. bu salaklar motosikletçilerde biber gazı olabileceğini ve açık bir camdan sıkılan spreyin sürüş halinde olan şöföre ne yapabileceğini hiç düşünmüyolar mı acaba sen yine de sakin olmalısın
kaancığım, senin tüm önerilerine sıcak bakmaya başladım ama fırsat bu fırsat deyip bana evlilik teklif etmezsin heralde
ve genel anlamda şunu da söylemeliyim : HEPİNİZİ SEVYOM BEN YAAA
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sencer abi bu sabah mesajını göremedim olmuyor böle
ressam senin istediğin para olsun.istersen sana tır parası verelim onla götür.zabdetmesi güç oluyo zaten.
öneri
yarın 30 ağustos zafer bayramı. gezi dönüşünde vadide edilen o lafa inat alalım bayraklarımızı ve çıkalım caddeye. bayram nasıl kutlanır ve bayrak nasıl taşınır gösterelim
evet kimler geliyo???
ben yarın 18,00 a dek çalışıyorum. gelmek isterdim. ama gzüel fikir. ttum doğrusu... fikir geliştirilebilir. ne dersiniz?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ok bu akşam iş çıkışı konuşuyoruz.yarında akşam saat 8 de buluşup bayraklarımızla caddeye iniyoruz.
mükemmel bi geçiş olacak
tüm site şehir şehir bayraklı geçişe hazırlanıyor.çok ama çok güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)