Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Mersin - MT]

REKLAM ALANI
    badmad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsxr 600
    evet hepimize geçmiş olsun pek yazmak istemedim ama oldu bi kere ders oldu artı tatlı bir deneyimdi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Bu nasıl arkadaslıktır anlayamadım ben kalkıp sizlerle tanısmak için 200km yol yaparak yanınıza gelecegimi söylüyorum sizler tınlamıyorsunuz bile:( bunun için herkese çok teşekkur ediyorm... Sadece üzüldüm:(

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    ressam bi yanlışlık olmasın? başımızın üstünye yerin var. sen sadece geleceğin zamanı söyle bizde tanışalım.
    fındıktan dönerken kolumdan arı soktu :( çok canım yandı. montun bileğinden içeri bodozlamadan girdi ve soktu hergele
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ressam kardeş, yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir, geleceğini tam olarak yazsaydın seni mersinin istediğin girişinde ( otoban, yayla yolları, mersin-adana yolu, antalya yolu vs....) karşılardım veya karşılardık. eminim yanlış anlaşılma olmuştur. zaten hafta içinde de gidilecek yer tespit edilip, ona göre toplanılıp gidiliyor, ama şunu da bilmelisin ki, her zaman başımızın üstünde yerin var... sitemin için de teşekkürler. gönül, sevdiğine küsermiş derler.

ilker kardeşim, çok teşekkür ederim, ama yapabileceğin bir şey olursa haberin olur. öpüldün kocaman...

kaan kardeş, geçmiş olsun ama aklıma şöyle bir kaç ihtimal geliyor:
    1-o arıların kovanına yakın uyumuşsundur
    2-diğer arkadaşlar kiralık sokucu tutup seni sokturdular
    3- o arı sana platonikten aşıktı. sen tercihini yapıncaterk edilmeyi hazmedemedi
    4-şanssızdın
    5-ben çok konuştum
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

GAZLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar cok güzel bir geziydi kaza olayı dısında ALLAHTAN kimseye bişey olmadı herkese slm lar

Motosikleti
    FZR600
    geziye katılan bütün motor tutkunu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
    gelemeyenlerinse yokluğu belliydi.

bu hafta sonu yaklaşık olarak 11 motor fındıkpınarı yaylasındaydık. bir kısmımız cumartesi gecesinden, diğer kısmımız da pazar sabahtan fındıkpıkpınarına ulaştı.
    yolda giderken ufak çaplı da olsa bir kaza yaşandı. ama şükürler olsun ki arkadaşlarımızın kendilerinde birşey yoktu. motorlarda da ciddi bir hasar meydana gelmemişti.

biraz yoldan bahsediyim.

yol giderek çetin bir hal almıştı. virajlarla boğuşurken gecenin karanlığında, bir yandan da yerdeki çam yapraklarıyla uğraşıyorduk. derken şartlar giderek zorlaştı. rüzgar öyle güçlü esiyordu ki yan rüzgarlara direnmek bizi virajlarda bayağı yordu.

ama düşmüştük yollara ve tek tutkumuz buydu. bir ara yağmurda çiseledi ama yılmadık ve ulaştık fındıkpınarına. önce badmad' ın yayla evine gittik ve daha sonra rotayı cross33'ün yayla evine çevirdik.
    yerleştikten hemen bir masa hazırlandı derken bir muhabbet bir muhabbet sabahı sabah etmişler ben 01*30 a kadar dayanabildim.

pazar sabahı erkenden kalkıp çarşı merkezine indik. mersinden gelecek olan arkadaşlarımız vardı. hep beraber güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra hedef noktaya ulaşmak arzusuyla yolllara koyulduk.

bizlere yolu tarif eden köylülerin de gazabına uğradık. yaklaşık olarak 1 saat yarısı asfalt yarısı mucur olan bir yolda cross yaptık tabi çıktıktan sonra yorulmuştuk ve aynı anda acıkmıştık.
    güzel bir yerde oturup yemeğimizi yedik dostluklarımız arttı ve güçlendi.

artık mersin bizi beklerdi. çok tatlı bir grup sürüşü ile mersine döndük ve herzaman ki gibi kahve içmeye gül' e gittik.
    hafta sonumuz her ne kadar çetin geçse de buna değdi.

geziye katılan bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

bu hafta sonu ki gezimiz de hep beraber olmak dilekleriyle yolunuz açık olsun.

Motosikleti
    250 mct
    sercan abi o arıdan sanada lazım mı?
    ciks reca ederim
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

ilker333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    kaan kardeş geçmiş olsun , arı nasıl ......!!!!

Motosikleti
    arıyı acile kaldırmışlardır. kafa travması geçirmiştir.

ilker bana arı lazım deil kardeş. almiim saol

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    geçmiş olsun (nezih & kaan) abi... geziye gelmeyi çok isterdim ama gelemedim en kısa zamanda görüşmek üzere...
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    arkadaşlar beni düşünen herkeze tşkür ederim kaan arıya nasıl kıydın canım vijdan azabı ne olacak o arının bir ailesi varsa ne yapcan ayıp ya bide espri yapıyon pi sana

Motosikleti
    gsxr 600
    arkadaşlar bence o arı girecegi yeri kestiremedi ah bi bileydi şindi kaan selenin üstünde oturamazdı tahminimce neyse arıya büyük geçmiş olsun beni uyutmadın hakkı adelet yarabbim benim bişey yapmama gerek kalmadı neyse iyi eğlendik çarşamba günü herzamanki yerde hepinizi bekliyorum şimdiden düşünelim herkes gezi için yer belirlesin karar verelim eminim her zamanki gibi güzel bir gezi bizi bekliyor bide söz ben en arkada geleceğim

omerowen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200
    allah yolunuzu açık etsin kaza bela vermesin selamlar uzun zamandır yokum öyle olamsı gerekiyor bi kaç takım şeylerle boğuşuyoruz işte farınız ve yolunuz açık olsun
    motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA

Motosikleti
    günaydın sevgili arkadaşlaaaar... bu haftasonu için adanaya gidip anavarza'yı görelim mi, ne dersiniz? adana MT'le irtibatlaşsak ve organize olsak nasıl olur. hem düz yol hem de dağ tırmanışı olur. ya da tarsusu esha-bı keyfe ne dersiniz? neyse çarşamba akşamına kadar biraz daha düşinyiim. hepinizi seviyorum kardeşlerim

Motosikleti
    250 mct
    vallahi hafta sonu ne yaparız veya sınız bilmem ama cumartesi akşamı meriç in ( tanıyanlar bilir ) ve benim doğum günü partimiz var koordinatları yarın sabah burdan bildiririm gelmeyenide gebertirim ona göre

Motosikleti

seve seve

benkaan;399431]vallahi hafta sonu ne yaparız veya sınız bilmem ama cumartesi akşamı meriç in ( tanıyanlar bilir ) ve benim doğum günü partimiz var koordinatları yarın sabah burdan bildiririm gelmeyenide gebertirim ona göre[/QUOTE]

canım gebermek korkusundan değil de , yani sevgiden dolayı gelicem
    ben sana ne hadiye alırım şimdiden bilmiyorum ama eren'le birlikte paralarımızı birleştirp performans arttırıcı ve susturuculu bir egzos alabilir. di mi eren kardeş

Motosikleti
    gsxr 600
    bence de kaana susturucu egzos lazım ama motoruna degil kendisine

ilker333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MCT 250
    slm arkadaşlar çarşamba akşam saat 8,00 da sevgi deyizzz ,,,,,,,,.... bu arada
    polisler motor topluyo , aman dikkat ehliyetsiz arkadaşlar motora binmeyin

omerowen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200
    bugün eren arkadaşımı ziyarete gittim tavırları pekde hoş değildi arkadaşlar beni birisine benzetti sanırım yanlış insanlarla arkadaşlık kurduğumu düşünüyorum diğerleri için aynı söz söylenemez ama herhalde onlarda aynı fikirdedir kusura bakmayın arkadaşlar görüşmemek üzere hoşçakalın sevgiyle kalın
    motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA

Motosikleti
    250 mct
    eren susturucuya falan ihtiyacım yok. olamazada ben gayet memnunum
    bizde dün erenin ordaydık gayette iyiydi. neden acaba?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler