Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Mersin - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    FZR600
    aramıza hoşgeldin,
    ekimde aramızda seni de görmek isteriz
    yolun açık olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar,

hafta sonu gezi planınızı burada paylaşırsanız harika olur...

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    duruuuuun bizsiz gezi olmadı olamaz
    şu an anamurdayız herşey mükemmel kıskananlar çatlasın
    cumaya yola çıkıyoz pazara bizide fikrimizi alın dağıtırız ortalığı eiğtttt lennn !!!!
    yarın toplantıda bizi de arayın öle karar verin........
    sevgiler saygılar....
    [B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]

cross33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cross
    arkadaşlar herkeze kocaman mrb diyor saygı ve sevgilerimi sunuyorumsizleri özledik bea neyse duygu sömürüsü yapmayalımda bizsiz toplantı yapıyonuz bizsiz karar alıyonuz ulan bari haber verin kaanın gücü yetmez ise bende ona yardımcı olurum dağıtma konusunda sevgiyle kalın haaaaaaaaaaaaaa kıskananlar çatlasın demiş kaan katılıyorum sizleride seviyorum dünya kadar fotomuz var haberiniz olsun
    byyyyy

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Adanadan sevgiLerLer aLper-kaan-nezih 3Lüsü
    Born To Be wild,Live to Ride...

GAZLA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler dün aksam gelemedim babam biraz rahatsızdı en kısa zaman da görüşmek dilegiyle kusura bakmayın....

Motosikleti
    FZR600
    janti kardeşime selamlar.
    biliyorsun değil mi bir akşam tekrardan yengeç yemeye gideceğiz ama bu sefer herşey serbest olacak özledim be seninle gırgır yapmayı.

dün akşam hep beraber olmak dostluğumuzu ilerletmek gerçekten de çok güzeldi. çok güzel bir toplantıydı. katılan herkese teşekkür ediyorum.

benkaan + cross33 gelin artık özledik sizi. bu arada nezih uyku sorunları yasadığının söylentileri aldı başını gitti. benkaan ile uyumaya çalışmak yürek ister.

arkadaşlar bu hafta sonu fındıkpınarı yaylasına gitmesi düşünüyoruz.
    gelmek isteyen arkadaşlar yazılarınızı bekiyorum

Alıntı GAZLA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler dün aksam gelemedim babam biraz rahatsızdı en kısa zaman da görüşmek dilegiyle kusura bakmayın....

kardeşim çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir. elimden gelen birşey olursa tel 24 saat açık hiç çekinme. tekrardan geçmiş olsun

art-niyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok çok geçmiş olsun, umarım önemli birşey değildir,selamlar.

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    GAZLA geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmesini diliyorum.

görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

hepinize tesekkür ederim arkadaslar böbrekte taş varmıs biz daha ciddi bişey zannettik insallah düşer yoksa zor olacak biraz ALLAHIN izniyle iyileşir bugun daha iyi cok şükür...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    @gazla KardeŞ, Çok GeÇmİŞ Olsun. YapabİleceĞİm Bİr Şey Varsa Elİmden Gelenİ Yaparim. Mersİnde Özel Bİr Hastanedeyİm. Benİmle İlgİlİ Bİlgİlerİ Cİks33'ten Alabİlİrsİn. Ürolog Doktorumuz Da Yanimda. İrtİbatlaŞalim....

Findikpinari' Yaylasinda YengeÇ Var Midir?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

saol yürekçe tesekkür ederim bişey olursa arrım kardesim!

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    slm mersin mt'nin güzel insanları(bazı şerefsizler hariç) uzuncaburç gezimiz çok güzel oldu.alper abi fotoları en kısa zamanda getireceğim bu arada adana çmsk ya da çok teşekkürler.en kısa zamanda görüşmek üzere.(Hasan abi umarım mesajımı silmezsin slmlar)
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

cemero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zongshen cross 125
    gençlik hakkaten ortalık karışmış noluyo yaa hayretle okuyorum napıyosunuz nööörüüüyonuzz anlayamadım kimseye karışmıyorum karışamıyorum ciddi anlamda bir atışma söz konusu böyle güzelim bi birliği dağıttık ve felaketle sonuçlandığı için herkesi kutluyorum herkese sevgiler selamlar saygılar (tek takıldığım nokta ufacık yaşınla o kelimeyi yazmaya utanmadınmı acaba hakedenler olmuş olabilir ancak sana hiç yakıştıramadım yaşının küçüklüğüne veriyorum )arkadaşlar rica ediyorum böyle şeylere üzülüyorum herne sorunumuz varsa toplanalım hep birlikte çözmeye çalışalım tek tek buluşalım ama buraya yansıtmayalım diyecem ama yansıyan yansıdı bi kere daha fazlası olmasın tekrar selamlar saygılar en kısa zamanda görüşmek üzere

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı cemero adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (tek takıldığım nokta ufacık yaşınla o kelimeyi yazmaya utanmadınmı acaba hakedenler olmuş olabilir ancak sana hiç yakıştıramadım yaşının küçüklüğüne veriyorum )

kesinlikle haklısın cello abi..
    CBR 600F Honda,

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    hepinize tesekkür ederim arkadaslar böbrekte taş varmıs biz daha ciddi bişey zannettik insallah düşer yoksa zor olacak biraz ALLAHIN izniyle iyileşir bugun daha iyi cok şükür...
    gazla dostum çok geçmiş olsun... en yakın zamanda iyileşmesi dilegiyle

Guwencin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok

Acil şifalar dilerim..

GAZLA allahtan acil şialr dilerim. umarım en kısa zamanda iyileşir. toplantıyı dert etme biz iste senin için birdaha toplanırız... zati hemen hemen hergün toplanıoz ;P

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    Alıntı cemero adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (tek takıldığım nokta ufacık yaşınla o kelimeyi yazmaya utanmadınmı acaba hakedenler olmuş olabilir ancak sana hiç yakıştıramadım yaşının küçüklüğüne veriyorum )
    burda ben yıldırım33 ün nickini çalan kişiye dedim gruptan olup olmadığını bilmiyorum.böyle bir konuyu da toplanıp halledebileceğimizi hiç sanmıyorum.ve şunu söyleyim hiç utanmadım ahda bi daha yazıyorum yıldırım33 ün nickini çalan 'şerefsizdir'....kimse üstüne alınmasın ama celal abi seni kırdıysam senden özür dilerim...ama keşke beni bu kadar aşağılamasaydın neyse bu arada boğaç abi geçmiş olsun....
    YUNUS EMRE KARAN
    www.facebook.com/yunusemrekaran
    https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw

muzo33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    boğaccım geçmiş olsun birader,yapcak bişey warsa bi alo yeterli.düşünmeden ara lütfen.tekrar geçmiş ossun.
    herkese selamlar....

badmad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsxr 600
    beyler herkese selam boğaç kardeşim geçmiş olsun an kısa zamanda sağlıgına kavuşur inşaallah baban sende bir an önce aramıza dön artık özletme kendini bu hafta fındıkpınarındayız beyler ben cumartesinden gitmeyi düşünüyorum çünkü 7..8 yıldır hiç gitmedim evin durumu nedir bilmiyorum misafirlerimize mahçup olmak istemem biraz çeki düzen verip eksikleri gidermeye çalışacagım gelmek isteyen tüm dostlarımı bekliyorum herkese sonsuz saygılarımla motorunuzun vede kalbinizin sesi hiç durmasın sevgilarimle

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler