bartar , gezinin keyifli olduğunu ve eğlendiğinizi arkadaşlardan örendim ..tebrik ediyorum , daha güzel gezilere.
bartar , gezinin keyifli olduğunu ve eğlendiğinizi arkadaşlardan örendim ..tebrik ediyorum , daha güzel gezilere.
2500Km BAKIMI YAPILMIŞ, ARKA LASTİK DEĞİŞTİRİLMİŞ, GERİSİ ORİGİNAL 2600 Km'DE ZEALSUN 125-6 motosikletimi satıyorum. ilgilenenlerin dikkatine...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ArslankÖy Gezİ FotoĞraflarini En Kisa SÜrede EkleyeceĞİm, GÜzel Bİr Haftasonuydu.
Katilan Herkese TeŞekkÜrler
İyİ Haftalar
[I][COLOR="Indigo"]Sen düşünceden ibaretsin, geriye kalan et ve kemiksin.
Gül düşünürsün, Gülistan olursun; Diken düşünürsün Dikenlik olursun. (Mevlana)[/COLOR][/I]
beyler sakinlik ya tartıssma olmasın artık
GEZİMİZ İÇİN ADANA MT VE MERSİN MT GRUBUNDAN ARAKDAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER. GEZİ İÇİN ÇOK FAZLA SÖZE GEREK YOK ZATEN. MÜKEMMELDİ...
beyler gezinizin güzel geçtiğine sevindim.. her ne kdar ben aranızda bulunmayı istesemde evdeki tadilat-onarım yüzünden bu hafta katılamadım.. hatta bu hafta birçok şey kaçırdım.. neyse ki siz eğlenmişsiniz mutlusunuz bu bana yeter.. bir diger gezide görüşmek üzere...
CBR 600F Honda,
alper mustafanın yazdıklarına bende şaşırdım çünkü bir insan kendini aşagılamaz ve ögrendimki o yazıyı kendi bilgisi olmadan kahpenin biri yazmış dün bunu ima etmek istedim yoksa benim hakkımda kimse bişe yazmadı ama diyorum ya ha bana yazılmış ha arkadaşıma şifrelerimize dikkat edelim yoksa arada böyle tatsızlık lar çıkabiliyor hepinizi seviyorum
arkadaşlar geziye kaza sebebiyle gelemedim bu yüzden hepinizden özür dilerim gezinin güzel geçmesine sevindim ... herkese selamlarr
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Moderatör: Makine **************
Arkadaslar Hepİnİzİ Taniyorum Hemen Hemen Bence Kİmİn Kİmle Ne Sikintisi Varsa Delİkanli Gİbİ Konussun Herkes Bİrbİrİnİ Taniyo BÖyle İmali Konusmak Cok Basİt!
Arkadaşlar bu konuyu kapatın artık. Burda gereksiz tartışma istemiyoruz. Kişisel meseleleri nasıl çözerseniz çözün. Buraya yansıtmayın. Bunu devam ettiren kim olursa gerekli işlem yapılacaktır. Bilginize.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hasan abi onur doktor mustafa abi ve eşi sizleri yeni tanıdım adana gurubu çmsk olarak çok sıcak insanlarsınız... biz kaanla beraber şuan aydıncıkta moladayız yollar çok güzel maceralı bir yolculuk oluyor bazen kaan choper motoruyla cross yapıyor mecburen ama süper yaaaaaaaa buradan mersin mtnin delikanlı efendi dürüst olan tüm arakadaşlara slm gönderiyor allaha emanet olun diyerek yolumuza devam ediyoruz birdaha nete nezaman gireriz bilmiyorum ama hepiniz allaha emanet olun gezimiz bitincer fotolarımızı sizlerle paylaşmak ümidi ile
hoşçakalın
dostlarım şuan aydıncıktayız ve az sonra anamura geçicez. şimdiden sizleri çok ama çok özledik. keşke sizde buralarda olabilseydiniz. bu arada beim motora laf atanlara duyrulur cross yapıyo benim oğlum crossss
kıskananlar çatlasın.
son söz bizimle dostluğa,paylaşıma,dürüstlüğe ve adilliğe yürüyen tüm motor sevdalılarına selam olsun.
varız , var olucaz burdayız...
sevgiler
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
SİZİ SEVİYOS BİZ... ÖZLEDİK BEAAAA
Benkaan ve Cross33, gezinizin iyi geçtiğine sevindim. İnşallah kazasız belasız dönün de şu fotoğrafları da bizimle paylaşın.
Canlar, Bu Haftasonu Bİr Plan Var Mi?
sevgili motor dostları, bu hafta sonu da güzel bir organizasyon bizleri bekliyor.
motora binmeden geçer mi hafta sonu, bugün akşam haberleşiyoruz.
bomba gibi bir hafta sonu bizleri bekliyor.
yolunuz açık olsun
kaan özlettin kendini kardeş iyi eğlenceler en yakın zamanda görüşmek dileğiyle nezir e selam..
akşam saat 6,00 da eren' in ordayız
sencer naber !!!!
merhablar hemşerilerim... ekim ayında kısmetse mersindeyim... uzun bi tatil olacak... olursa bişeyler dahil oluruz elden geldiği kadarıyla... slmlar...
[B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)