olur alper bana uyar. biz saat 19:00 da buluşuruz sende işin bitince haberleşiriz. mayıs sonuna kadar biraz daha sabır
olur alper bana uyar. biz saat 19:00 da buluşuruz sende işin bitince haberleşiriz. mayıs sonuna kadar biraz daha sabır
ok arkadaşlar görüşürüz bnde çağrıya yani davulcuya telefonla ulaşayım son durumu söyleyeyim
beyler çağrıyla konustum şimdi.benim garaja geliyor sonrada saat 19 da kültür merkezinin önündeki dijital satin ordayız
mersin,cruiser,avukat,27
selam millet. ooo muhabbet tam gaz , hadi bakalım. tamam Alper I'll be there in your Garage by 18:00. Then we get to the meeting point.
evet muhabbet bence de tam gaz, haydin bakalım umarım güzelcene toplanıp artık yaparsınız şu geziyi, yapında namımız yürüsün be...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
en sonunda buluştuk gezdik tozduk gayet güzeldi.saolun arkadaşlar....
mersin,cruiser,avukat,27
evet buluştuk gezdik tozduk önder merak etme gezdik haberin olsun hadi sevin hihi biz daha gezeriz hepsi cana yakın insanlar dur daha alanya antalya almanya italya rusya moskova azerbeycan içimden bi ses fazla uçtuğumu söylüyor
Selamün aleykümmm..
omerowen adlı üyeden alıntı
iyi iyi hadin bakalım, sevindimbu arada seni de iyi gördüm, evet biraz fazla uçtun bence de,böyle böyle namımız yürüyecek ha
gözne falan diyordunuz değiştirmişiniz gezi planını ve rotasını, ama iyi yapmışınız..
kerim ülen hani vadiye uzak diyosun, narlıkuyu daha yakın sanki, ne o ufkun genişlemiş gördüm seni
diğer mersin mt deki arkadaşlara da selamlar olsun diyorum, umarım iyi bir gezi iyi bir birliktelik ve iyi bir paylaşım olur...
bu mesajdan iki dakika sonra(flood yapmamak için):
aleykum selam mbeykozlu, hoşgeldin keşke bir tanışma mesajı atsaydın göremedim ben baktım ama neyse sevgiler sana da
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
ya arkadaşlar resim ekleyecektim ama beceremedim bi türlü. öğretseniz çok sevinecem
mersin,cruiser,avukat,27
mbeykozlu, hoşgeldin hoca..
arniyet hocam öncelikle www.imageshack.us adresine girip fotoyu upload ediyosun.. sonrasında ki çıkan resim linklerinden forum için olanı alıp formda mesaj yazdığın bölmde üstteki resim butonuna tıklayıp adresi oraya yapıştır.. bütün resimler için böyle yap..
bu arada yarınki hava durumunada baktım.. hava yağışlı deil ama parçalı bulutlu.. hatta sizde bakın..
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...spx?secimNo=58
önder abi aslında kayacı vadiside aklımızda wardı ama bütün şartları göz önünde bulundurarak (yol, ehliyetsizlik fln) seçtik narlı kuyuyu.. ama vadiyede mutlaka gidecez..
CBR 600F Honda,
evet baya güzel bi gündü. tanışma güzel ve sıcak bir ortamda oldu.saat 21:00 den sonra artniyet davulcu ve ben bara gittik fasıl muhabbeti çok güzeldi. ama en güzeli mersin mt bomba geliyor
hocam en karmaşık fotoyu koymuşşsun ya.. tamam senin motor güzel görünüyoda biz darmadağınız.. başka fotolrdan birini koysan daha ii olur..
CBR 600F Honda,
resimleri yükledim (umarım) o yukardaki resim denemeydi zaten yeni başlık açtım birinci mersin buluşması diye ordan bakabilirsiniz
mersin,cruiser,avukat,27
Yeni katıldım sayılırr..
Mersin de yaşıyorum...Bi dahaki buluşmada bende olmak isterim...
Diger iller sıklıkla yapıyo buluşma işini organizasyonları baya iyi...
İnşallah mersindede ilerleme olurrr..
Saygılar hepinize.
Yakın zaman varmı buluşmaa???
mbeykozlu, hocam tabiki war.. yarın buluşuyoruz(pazar).. narlıkuyuya seyehat war.. bu arada sende motor olarak ne war.. ??
CBR 600F Honda,
kanuni racer var...Yarında erkan mişş artık öbür hafta falan katılırım ..
Saol ilgine
arkadaşlar 2 -3 yerde polis motor topluyodu mersinde haberiniz olsun
mersin,cruiser,avukat,27
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)