hadi bakalım canlarım ,uçun yamaçlardan ,aşın dağlardan
tamam orada olmasına oradayız da, bu işin organizasyonu cuma toplantısında mı belli olacak?
motosikleti olmayan arkadaşlar nasıl gidebilecek?
benim 3 kişilik çadırım var, çift(eş, dam) olarak organizasyon yapılabilir mi?
millet ben lastiklerimi değiştirmeye karar verdim. piyasa araştırmam tamam da tek sorunum motorumun bu haftasonu 2500 bakımına girecek olması. ön dişliyi büyütünce acaba rampalarda çekişte bir sorun yaşarmıyım diye endişem var yaa. keşke 125 lik almasaydım diyorum. ama yakıt olayını düşününce de teselli buluyorum. sizce 250 likle değiştirmelimiyim?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Konu Benİ De İlgİlendİrdİĞİ İÇİn Bİlhassa Sordum Sevgİlİ Yurekce.
İÇİn Rahat Olsun Tertemİz Bİr Ortam . Zannetmİyorum Kİ LÜzumsuz Adamlar Gelsİn.zaten Orada Bİzbİze Olacagiz. Kİmsenİn Kİmseye YanliŞi Olmaz . Benİm ArkadaŞlar Bİraz Kalabalik Gİdİyo Kiz ArkadaŞlarimiz Da Gelecek.gonul Rahatligiyla Getİrebİlİrsİn.
Oraya Kadar Senİ Goturup De Otelde Yatiracak Degİlİz .rahat Ol...
Bencede ortam son derece güvenli olacak
Aslanköylüler'de çok sıcak kanlı insanlar
[I][COLOR="Indigo"]Sen düşünceden ibaretsin, geriye kalan et ve kemiksin.
Gül düşünürsün, Gülistan olursun; Diken düşünürsün Dikenlik olursun. (Mevlana)[/COLOR][/I]
harika bir etkinlik olacağa benziyor... gelmeyi çok isterdim..
eğlenceniz bol olsun... bigün tanışmak görüşmek dileğiyle..
Bekleriz fatoşş istediğin zaman.haftasonu ÇMSK yı da al gel. Hep beraber olalım.
walla önce babamla bi klübe gidelim de ...
hep beraber yapalım bişiler.. ben hem adanada hem mersinde olunca zor oluyo.. adanada oturuyorum mersinde çalışıyorum...
zor tabii.Adana -Mersin.
çmsk ile birkac geziye gitmiştik biz de mersin grubuyla... ama sonra koptuk.Neyse bu haftasonu ayarlayın Arslanköy de olalım.
Yeni arkadaşlıklara her zaman kapımız açık...
[I][COLOR="Indigo"]Sen düşünceden ibaretsin, geriye kalan et ve kemiksin.
Gül düşünürsün, Gülistan olursun; Diken düşünürsün Dikenlik olursun. (Mevlana)[/COLOR][/I]
teşk.
benim bu hafta zor.. ama adana çmsk için bilmiyorum .. alp'e sormak lasım..
başka bir zaman mutlaka..
Yarin Sabah GÖrÜŞmek Üzere İyİ AkŞamlar
arkadaslar merhaba... Benide bu gruba almaya ne dersiniz her zaman aranızda olamam fakat elimden geldiği kadar gelırım sizinle...we kurallar hoş buna inandıgım ve hosuma gitiigi için ilgilendim
ve buraya yeni girdigim için etkinliklerden pek haberim yok bu konuda da yardım istiyorum
ressam_01 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin ressam, ben mersin de değilim ama bu haftaki etkinliği kaçırmamanı tavsiye ederim..
Arkadaşlar,
Pazar günü saat 09:30 da carrefour otopark girişinde buluşup (normal yollardan !) festivale gideceğiz... sanırım kros grubu olarak 12 kişi falan olacağız...
Katılımcı arkadaşları bekleriz
bartar, hojam zaten sonuçta gözne yoluna çıkacaz.. o yzden şunu yine 9:30 mezarlığın oradaki Adese eski adıyla Versada toplanalım..
CBR 600F Honda,
hocam yeri bu akşam arkadaşlarla toplantımızda kararlaştırdık yeri ve yolu... şu vakitten sonra hepsini tek tek aramam lazım... uzun iş... bunları aşmak için mail grup kurmaya çalışıyoruz zaten...
carrefour un üzerindeki yol yerine grubu adese ye yölendirip oradan yola çıkmaya ikna etmeye çalışacağım... ama karar pazar gününe kadar beklemeye kalacak gibi...
daha pratiği gelin carrefour da buluşalım ve oradaki yoldan çıkalım, yol oldukça tenha ... grup seyrine çok uygun...
katılacak tüm arkadaşların 10-15 dakika erken gelmesi gerektiğini hatırlatmama gerek yok sanırım...
ben pazar günü saat 9 da oradayım. yalnız kafama takılan şu 4 soru var.
1-eşli gelebilyomuyuz? (asıl soru : Başka eşli gelen olacak mı?)
2- akşam dönüş saati hakkında bir plan var mı?
3- yiyecek olayını nasıl yapıcaz?
4- hareketten önce yol ve düzen hakkında bilgi verilecek mi?
bu arada hoşgeldin ressam. ben de yeniyim ama cuma günü toplantılar yapılıyormuş. bende ilk kez gidecem ama çok sıcak bir ortam. etkinlikleri buradan okuyabilirsin ya da haberin olduğu zaman başka etkinlikleri de buradan duyurabilirsin. Görüşmek dileğiyle...
siteye yeni gelen tüm motor sevdalısı arkadaşlar,
HOŞGELDİNİZ
beni ve arkadaşlarımızı tanımayanlar için yazıyorum.
ne kadar siteye fazla yazı yazmasam da sitenin başlangıcında yer alan isimlerden biriyim.
geçtiğimiz hafta sonu mersinde ki grubumuzla tekir yaylasındaydık .tekirdeyken adana mt ile haberleştim. onlarında çamlıyayla da olduğunu öğrendik ve yolda karşılaştık.
Güzel olan şuydu ki arada hiçbir çıkar ilişkisinin olmadığı bir sıcak selam, sımsıkı sarılma ve gözlerimizde mutluluk vardı.
Bu hafta sonu davetim üzerine ADANA MT Mersin'e gelecek ve beraber bir gezi düzenleyeceğiz. adana mt sayfasında ayrıntıları görebilirsiniz.
dotluğumuzu ilerletmek ve tanışmak isteyen YENİ arkadaşlar, bana alper_ipek@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz.
sizleri bir akşam arkadaşlarımla beraber kahve içmeye davet ediyorum.
yolunuz açık olsun...
geziye gelmek isteyenler varsa şayet lütfen bana ulaşsınlar ki organizemizde bir eksiklik olmasın.
insanlar dostlarıyla vardır, dostlarımız en iyi referanslarımızdır. MAKİNE ve KILIÇBALIĞI'na bizleri sorabilirsiniz.
Selamlar yürekçe,
soruların cevapları;
1-eşli gelebilyomuyuz? (asıl soru : Başka eşli gelen olacak mı?)
gelebilirsiniz, başka gelen olurmu bilmem, özellikle kross grubunda olcağını sanmıyorum
2- akşam dönüş saati hakkında bir plan var mı?
saat 20:00 gibi burada olacak şekilde hareket edeceğiz.. yani 19:00 gibi arslan köyden çıkarız
3- yiyecek olayını nasıl yapıcaz?
gezilere giderken bir arkadaşı kasa yapıyoruz adam başına 5-10 ytl arasında para veriyoruz... bütün harcamalar kasadan ve ortak yapılıyor... yemek işini arslan köyde halledicez...
4- hareketten önce yol ve düzen hakkında bilgi verilecek mi?
ewet grup liderimiz fatih tüm kuralları, işaretleşmelerimizi ve sorumlu (artçıları-kaza ve problem halinde müdahale edecekleri) arkadaşları tek tek anlatıyor/tanıtıyor...
bu arada cuma gününden festival alanına gidip grubumuzun pankartını asacak olan 4-5 kişilik bir grubumuz daha olacak... "çılgın kroscular" önceden gidecek olan arkadaşlar kamp alanı oluşturup 2 gece konaklayacak...dönüşleri bizim grubumuzla olacak...
bir eklenti daha yapacağım, özellikle speed motoru olan arkadaşların grup seyirlerini ani hızlanmaları sebebi ile seyirimizi bozmaları genel olarak yaşadığımız problem oluyor. bu davranışlardan dolayı sıkıntılı anlar yaşanılabiliyor... speed tarzındaki arkadaşların grup içinde seyrine müsade etmiyoruz ve gruptan ayırıyoruz... veya başlangıçta ayrılmalarını ayrı bir grup olarak seyahatlerini sağlıyoruz...
Çok SaĞol Bartar. Bu Arada Ben SaĞlikÇiyim. Bu Konuda Bİr Yardim Gerekİrse Elİmden Gelenİ Yapmaya Hazirim. İstersenİz KÜÇÜk Bİr Ecza Paketİ Hazirlayabİlİrİm.
çok Sağol Bartar. Bu Arada Ben Sağlikçiyim. Bu Konuda Bir Yardim Gerekirse Elimden Geleni Yapmaya Hazirim. Isterseniz Küçük Bir Ecza Paketi Hazirlayabilirim.
Cİks33, Adana Mt İle Ne TÜr Bİr Gezİ Plani İÇİndesİnİz Bİlmİyorum Amabu Haftakİ ArslankÖy Gezİsİne Katilmayi DÜŞÜnmeyecekmİsİnİz. Alternatİf Bİr Plan Varsa Bİlgİlenmek İsterİm.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)