nası yani 10 ytl.. sadece masamı 10 ytl yok sa yicekler flnda warmı..
nası yani 10 ytl.. sadece masamı 10 ytl yok sa yicekler flnda warmı..
CBR 600F Honda,
yok ya kendın pısır kendın ye yada pısırme ac kal masalar 4 kısılık 10 ytl ıste baska bısı yok hıı unutmadan tuvaletı var ama
ıyıde hem motor surecen hem ıcecen o nasıl olacak???* onu anlamadım
sanki hiç yapmıyos...
CBR 600F Honda,
valla yapmıs gıbı halın yok hala salam olduguna gore
dabi olm.. biz ööle hemn yıgılmayıs... senide görces bakalım..
CBR 600F Honda,
ben kola ıcecem dıyom sen hala nedıyon ıckı ıcersem sırasıyla cezalar
1-ehliyetsiz yakalanmak
2-aşırı hızdan radar
3-sarhoş araç kullanmak
4-motorun bandrolu yatmadı
5-bıyere vurursam karsı tarafın masrafı
olm sen çıkma bi yere.. şikayet etcm seni.. ama biliyon anlaşabiliriz..
CBR 600F Honda,
KÜnaydiiin... HuŞgeldİn Dİyenlere HoŞbulduuuumm. ArkadaŞlar Benİm İkİ Önemlİ Sorunum Var
1 - Zealsun 125-6 Kullaniyorum Ve Arka Tekerİm SÜreklİ Kayiyor. Cumartesİ AkŞami A. Menderesten Babİle DÖnÜŞ KavŞaĞinda Vİrajda Teker Kaydi Ve Orta RefÜje Kadar Yan Yatip Kaydip DÜŞtÜm Ve Allahin Araba ŞÖfÖrÜ Gelİp Kaldirmadi. Allahtan Motor Korumam Var. Bana BİŞİ Olmadi, AŞkima Da Olmadi, Tek BasiŞta ÇaliŞti. Ama Ben Neden Son 2-3 GÜndÜr SÜreklİ Kayiyorum Sİzce Sebep Nedİr?
2 - Arka Tekerİme Kaymayacak Ve En GenİŞ Olarak Hangİ LastİĞİ Kullanabİlİrİm?
Bu Cuma İnŞallah Toplantida GÖrÜŞÜrÜz KardeŞler... Bİr De Şu Logo Var Ya, Motosİklet Sembollu, Turuncu Olan. İŞte Ondan Yaptirip Grup Üyelerİnİn Bİrbİrİnİ Tanimasi İÇİn Bİ Tarafimiza YapiŞtirsak Dİyom.
Ayrica GÖzne Yolunda Bİrbİrİmİzİ TanimadiĞimiz Ve Grup Üyesİ Olan Veya Olmayan Tek Veya Grup Selam Veren Herkese TeŞekkÜrler.
YÜrekÇekalin..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hoşbuldum canlarım. bu arada logo stiker olayını gerçekten ciddi ciddi düşünüyorum ben. o logodan yaptırp yapıştıralım. hem reklam olur. ne dersiniz?
hi sorma yaw...deli oldum şansa bak dedim.. işallah bidaa gelirdavulcu adlı üyeden alıntı
yürekce kardes, ben şu anda istanbuldayım, ama yakın zamanda gelecem...yürekçe adlı üyeden alıntı
Logo olayını bizde istiyoruz ve bitürlü hayata geçiremedik, nerde nasıl kaça yaptırılır öğrenirsek ypıştıralım tabiki...
ve çok geçmiş olsun, başka kaza görmezsin umarım dikkat edelim.
lastiğin kayması , bilinen sebplerin dışında (eskime,kabaklaşma....) bu aralar etkili olan sıcakların lastiğin içindeki hava basıncını değiştirmesi olabilir bi kontrol et istersen..genleşme durumları yani...
yürekçe + nez hoşgeldiniz
aslında o logo olayı guzel... logomuzu goturelım onlar bı guzel 3-5 dakkda cıkartırlar sanırım ıstedıgımız kadar
ayrıca tekerlkın havası ınık olabılır yanı 130 luk lastık al dıyecem olmaz.. o motor kolay kolay kaymaması lazım ya sen cok yatıyorsun ya havan ınık yada donerken gaza bıraz asılıyorsun bence kayma nedenın bunlardır
kerim yedin bitirdin be beniiiPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
mersin mt grubu selamlar gecen hafta bahsetmiş olduğum gibi geçtiğimiz haftayı anamurda geçirdim gercekten çok güzel yerler cok hoşuma gitti sizinle tanısamadık sağlık olsun hepinize sonsuz tşk ler
selam hoşgeldin
cuma gunu toplantı var gelecekmısın?_?
Ben Cuma GÜnÜ Sİzİnleyİm ArkadaŞlar...
yeri biliyorsun sanırım tribu
Arkadaşlar şu toplantı yerinin adresini verirmisiniz?Davet edilmedik ama neyse..
nez hoşgeldin pozcu kuşimatuda tribu kafenın orda toplanırız kıme sorsan gosterır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)