eiwallaa...
ama 1024 kpbs deıl haberınız olsun 800 kusur
Çok Merak Edİyorum Yaaa, Mersİn Mt KaÇ KİŞİ?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
tamam derim kerim.nedenir ki başka böyle bi teklife...
BİR SEN VARSIN HAYATIMDA, YANMIŞ LASTİK KOKULUM
SENİNLE BİRLİKTE ÖZGÜRLÜĞE BİR YOL BULURUM
PARAM KALMAZSA KASKIMI SATAR YİNE BENZİN ALIRIM
SENDEN BAŞKASINA KAPALI KALBİM, TEK AŞKIMSIN MOTORUM
YÜREKÇE!!!
bu arada beni de mersin MT kadrosuna dahil etmem için n e yapmam gerekiyor arkadaşlar?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yürekçe adlı üyeden alıntı
sen yeterki toplantılara gel yürekçe , muhabbete katıl gerisi kolay.. baya bi duygusalsın heralde , motor aşkı baya yoğun olmalı sende
yürekçe, hoja sen gel toplantılara gerisi kolay..
devil, dostum haklısın walla.. bendede öyle.. bir zamnlar çevirmeli olark bağlandığımz kablolarla 1024 sağlarlarsa alt yapı olmadan.. olacağı budur.. sürekli kopuyo benm net.. ne işime yaradı o zmn... benmki 128 olsn ama kopmasın..
CBR 600F Honda,
puhahahahaa ne guzel ıste kopsun bısı olmaz senın ınternet cınden gelıyordur belkı bak benımkı kopuyomu ohhhh ne rahat
Yurekce arkadasım hosgeldin aramıza . şiir de cok hoş bu arada.
devil, sie.. zamannda o modme servet bağlamıştım bea..
CBR 600F Honda,
Başkanım bu pazar bulutsuzluk ozlemi konseri vardı... Ka çır dık.
Akkuyu da taşucu tarafında .
el yapımı yapsaydın daha ıyı olurdu turk malı olurdu hemde servet baglamazdınPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
ayrıca beyler ehliyete yazııyorum oleyyyyyyyy ehuehuehuehueuheeh
devil, şimdiden hayırlı olsn.. o zmn bunu ıslatmk lazım.. lea aklıma gelmedi deil kendm yapmak..
CBR 600F Honda,
valla daha yenı dedekavagından geldık bıraz once orda ıslandık zaten.. bilirmiisn dedekavagını
yok bilmiyom orası neresi?_? ve ıslandık derken?_?
CBR 600F Honda,
ya tomukun oralarda yayla gıbı yer pıknıuk yerı gıbı orası suyun kaynagı masamız suda zaten buz gıbı 5-6 saat ayagım suda kaldı dondum dedekvagını bılmıyosan yasama istersen gıderız bırgun
hmm.. bahsettiğine göre güzele benziyo ama bunn asıl ıslatmakla alakası yok.. neyse bi ara giderz.. dizlerin ne alemde.. pansumana gidiyomusun hala..
CBR 600F Honda,
tabı gıdyom yaa hatta oraya gıtmeden mezıtlıdekı 2 nolu saglık ocagına gıttım... ayrıca gıderız bırgun ıstersen sen bıra ıcersın ben de 1 bıra belkı ıcerım gerısı kola
falla güsel olur lea.. gidelim.. bizim tayfayada haber veriris.. isteyen gelsin.. o zmn haftaya oraya gidelim.. yada hafta için...
CBR 600F Honda,
masa bası 10ytl bıde suyun ıcıne ındırdıkmı masayı ohhhhh
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)