kebabına anlasabılırız :mr green:
kebabına anlasabılırız :mr green:
zuhhahaha olur wallaaa...
CBR 600F Honda,
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
DevilRider, faceinface, PcKopatGhostRider, yürekçe
mısafırlerımız var puahhaa
hoşgelmişlerrr sefalar getirmişler... lea okan karpuz kes ordan ..
CBR 600F Honda,
taamam kesıyorum bekkelyın
MERHABA MERSİNDEN YAZIYORUM. MERSİN DEKİ L GRUPLARINA NASIL KATILABİLİRİM. BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ? yurekce@hotmail.com
selam , oluşturulmuş gruba katılmak isteyene yer var mı? nasıl katılabilirim, yardımlarınızı bekliyorum....
hoşgeldin arkadaşım aramıza
Arkadaşım Aramıza
Forum Kurallarını Buradan Okuyabilirsin
Kan Grubu Listesine Yazılmak İçin
Ehliyetle İlgili Her Türlü Sorun İçin
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
yürekçe, hoşgeldiniz hocam.. cumaları olan toplantımıza katılabilirsiniz.. tanışalım.. pazar günüde gezi yapmayı düşünüyoruz.. deniz fln.. gelirseniz bekleriz.. bu arada motorunuz neydi...
CBR 600F Honda,
damsız almayızda ondan motoru soruyoz
ben de toplantılara gitmek istiyorum yaws.. ama bir girdiğim sayfayı tekrar bulamıyorum. bu site biraz karışık galiba. alışmam zaman alıcak sanırım
yokya fazla karısık deıl sayfa atlamıstır sadece toplantılar cuma gunu 20:00 da olur
devil haklı... olm hmnde forum kurallarını koymuşsun.. sanki mod hrf.. ... her neyse dostum site çok basit.. ana sayfada arama butonundan mersin mt yi bulup hmn girebilrisin..
CBR 600F Honda,
zealsun 125 cc modifiye, deri giydirilmiş, üç çanta, siyah. bir kaçgün içinde resmini de ekleyecem ama önce mortoru yıkamam lazım. son üç hafta tek başıma adana - silifke - kızkalesi filan tek motor takılıyorum nişanlımla. umarım bu hafta birlikte takılırız
kerım gezı ısı nezman denız dusunuyomusunz????
tabiki... o zmn ilk gezi pazar günü.. denize.. hedef belli deil.. mcdonaldsn önünde saat 9 da toplanıyoruz..
CBR 600F Honda,
pekı hangı denıze gıdeceksnız olu denız usanoglu vs vs yanı
bu arada toplantılar nerede yapılıyor?
pozcuda tribu cafe bılıyomusun orayı??
yahu motosikletle denize gitmenin bir anlamı yok gibi gelio bana. gezi tarzında bişeyler düzenlenecek mi?
gezi herzman duzenlenıyor ondan busefer denız fılan dendı yoksa herzman gezı yapıılıyor
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)