yok abijim ya ben orjinalini seviyom makinann.. ne o öyle ışıklı hava limanı gibim..
yok abijim ya ben orjinalini seviyom makinann.. ne o öyle ışıklı hava limanı gibim..
CBR 600F Honda,
bugün cuma yani toplanma günü.standart buluşma yeri olan tribu da sadece 1 eleman var ''AHMET'' ama buluşma için gelmemiş.bir zaman 18-19 motor dizdiğimiz tribu bomboş.ayrıca 2-3 haftadır gezide yoK.buda bize ''mersin mt''dağılıyor mu sorusunu aklımıza getiriyor.Arkadaşlar ben eski mersin mt geri istiyorum lütfen elimizden ne geliyorsa yapalım grubu dağıtmayalım.biraz sorumluluk üstlenelim en kısa zamanda görüşmek üzere bye
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
ewet ya grup elden gıtmıs toparlamak lazım sankı herzmanmı bulusuyoruz hafta 1 ondada gelelım lutfen
yunus çok ama çok haklısln.. bende istiyorum eski mersin mt yi.. lütfn biraz ugrasalım.. buradan yetkililere sesleniyos... şka lea ztn yetkili bnm..
CBR 600F Honda,
yetkılı gorevı ıhmal yapıyor sıkayet etcem
sie.. yetkiliyi yetkiliyemi şikayet etcen...
CBR 600F Honda,
kerım nedıcem bak gel su neonları takalım
arkadaşlar yapmayın etmeyin ya ben toplanamayan bi mersin grubunu görünce istanbuldan üzülüyorum 75 milyona rezil oluyoruz ...
ya herkesin çaba göstermesi gerek...
bikaç hafta sonra bn gelincede böyle yapmayın sakın ha oturmak yok...en büyük geziyi biz yapacaz bu yaz
ewet herkesın cabası gerkelı bunun ıcın resmen degıldı mersın mt hıc toplantıya 1-2 ksı gelırmı ayıp ya
bence başkan gelinceye kadar herkes toplasın kendini.. veeee gelincede bombayı patlatıp ürgüp-peribacalarına doğru gazımızı açalım... başkanım ne dersin..
CBR 600F Honda,
kerım sende cok uctun beee
slm arkdşlar.. bu pazara bişeyler yapalım.. mesela denize gidebilriz.. yorumları bekliyorum...
evt bu hafta deniz olabilir...
CBR 600F Honda,
uzun zamndır gezi yapmıyourz.. çok iyi olr.. bence gidelim..
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
çalışmakk lazmm mersinmt calısmak uzun süredir boş kaldık bısıler yapalım
bu haftaya bişeyler yapıyoruz o zmn.. denz fln yapalım.. lea oki gelnmi sende..
CBR 600F Honda,
yaram varya nasıl gelıyım zaten doktor neşterledi
puhaha.. benm arkamda gel dicem ama öylede ne kadar sağlıklı olrsun onu bilmem...
CBR 600F Honda,
yok ben almaayayım
hatırlıyon mu tribu çıkışını...
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)