sie ibne
sie ibne
DevilRider adlı üyeden alıntı
bak bu siteden şutlanmak için iyi bir sebep..
CBR 600F Honda,
kababına anlasabılırız
hayır anlasmadık geyık bolumunde bende senın acıgını yakaladım sen 1 kebap ben 1 kebap ok
selam ıkı teker alemının ınsanları
slm (hay ben bu 10 karkterın )
slm ......
[COLOR="Blue"][SIZE="2"][B]Extreme_Biker O-'O[/B][/SIZE][/COLOR]
selam butun ıkı teker ustunde gıdenlere pazar ıcın bısey dusunen varmı varsa ben yola hazırın makına yenı bakımdan cıktı ben sabaha kadar burdayın ama sındı bıraz uyuyacam
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
DevilRider, davulcu, Extreme_Biker
merısınlıler bırıkmeye basladı
ayrıca beyler yenı bır sıteye gecelımmı kendımıze ayrı bı sıte fılan ole bısı denıyor dorumu olursa ben bı yardımcı olurum
slm gençlik.. yarın için bir plan yok.. ama cello abi flnda gidelim demişti.. yarın çıksak bile ögleleyin çıkarız.. kısa bir yol yani gözne fln yapar geliriz ne dersiniz?_?
CBR 600F Honda,
kerım ıyı fıkır kımse gelmese bıle ametın yanına gıderız kepırlıye ordalarmımbılmıyorum ama arar konusuruz ne dresın
walla katılım olur heralde ya.. o zmn yazalım hemn..
Yarın öglen 1 gibi toplanıyoruz.. Mezarlığın oradaki Versa yeni adıyla Adesede toplanıyoruz.. Hedef Gözne.. Herkesi bekliyoruz..
CBR 600F Honda,
Selam n'ooldu pc kerim geziyi yaptınız mı . Yaptıysanız fotoları bekliyorum..
Mersin mt uyanın siteye birileri sahip cıksın. Mersin mt ilk defa 2. sayfaya dustu.hadi mesaajlarınızı bekliyoruzzz.
gerçekten çaarı hoja haklı.. haydi uyanınnn.....
alooooo kimse yokmu yauwww...... şiiii ses verin...
CBR 600F Honda,
mersınlıler uyumayın hadi ayakalanın mersinidmanyurduda dustu zaten
harbi ya.. uyuyo millett.. lea bugn toplantıyada gidemedim ama kimse gitmemiş zaten..
CBR 600F Honda,
kac kısı geldıkkıı bende merak ettım
bir tek cello abi gelmiş işte.. birde yyunus tel açtı.. gidemedim.. arkdşlr wardı.. ama haftaya sağlam bişeyler yapalım..
CBR 600F Honda,
sen nıye neon takmıyon
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)