hakkaten arkadaşlar görüşemiyoruz yaaaww bu aralar çok sıkı yollarda arama felan oluyo kötüüü yaniii saolsun nezih haber veriyo yollarda bişey oldumu burdan teşekkür ediyorum ona en kısa zamanda gelcem görüşürüz
hakkaten arkadaşlar görüşemiyoruz yaaaww bu aralar çok sıkı yollarda arama felan oluyo kötüüü yaniii saolsun nezih haber veriyo yollarda bişey oldumu burdan teşekkür ediyorum ona en kısa zamanda gelcem görüşürüz
arkadaşlar şu yarış olayını bırakın , yapmayın etmeyin , bende daha önce yaptım bu tarz şeyler ,motosiket le değildi ama oldukca hızlı yaşadım denilebilir ,şunu unutmayalım ki son pişmanlığın acısı bir ömür çıkmaz haberiniz olsun...gerçekten saplanır kalır kalbinize..
ve dahası , grup halindeyken zaten böyle birşey yapacağınızı aklıma bile getirmem ,olmadı da zaten hiç, sadece bir arkadaşınız, kardeşiniz, olarak rica ediyorum sağ ve sağlim olarak ,sağlam kafalı ve sağlam vücutlu olarak güzel ,keyifli günlerde görmek isterim sizleri.
bakın sizlere ne diycem bu hafta yani ayın 29 unda Okan Bayülgen in TV Makinası adlı prgramına MT üyeleri ile birlikte gidip sizleri temsil etmeyi planlıyorum..Nasıl olur? pankart falan yapalımmı?
mersin,cruiser,avukat,27
nasıl bısey mesela .... mersin mt fılanmı yazacaksın yada avatarındakı resmı fılanmı koycaksın
Yeni yine yeniden
geçmiş olsun okancım.. ee herkes bi gün cezasını buluyo...
bu arada akşam tribudayız.. akşam radar war.. haberiniz ola.. sonra way ben duymadım ben görmedim demeyin
beyler en karizmatik motorcu yarışması için adayım.. oylarınızı esirgemeyin..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18168
arkadaşlar oylarınızı eksik etmediğinz için tşkkrler..
CBR 600F Honda,
selam genclık
kerım ayıpsın oyum hep sana
slm şeytan.. hoşgeldin.. toplantlara bekleriz..
CBR 600F Honda,
selam arkadaşlar yarış yapmakmı ya hastanelere günde 10 ila 25 kaza olayıyla insan geliyor getiriliyor kimi talihsiz kimi kendi hatası kmide yarış yapan insanlar arkadaşlar hastanelerde boş yatak var haberiniz olsun eğer hız için bi makina alacak lsa idim kendime race alırdım ama genede kimseyle yarışmazdım sevgilerimle herkeze ............................
en yakın zmanda gelcem benım adımı bılıyomusun senPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
DevilRider adlı üyeden alıntı
yoo.. neydi?_?
CBR 600F Honda,
adanadan ahmet laa tanımadınmı
arkadaşlar bi fikir vermediniz gitti pankart konusunda yaw...
mersin,cruiser,avukat,27
selam mersin mt grubu ben mehmet konya mt'den önümüzdeki hafta yıllık iznimi kullanmak üzere ayrılıyorum bir hafta kadar Anamura gelecem inş. motorsikletim büyük olmadığı için motorsikletle gelemiyorum müsait olan arkadaşlar olursa görüşüp hem tanışmak hemde anamur hakkında bilgi almak isterim. şimdiden teşekkürler..
bende yıllık izinde anamurda olucam cross33 le birlikte olucaz ama biz ayın 13 ünde yola çıkıcaz... anamur güzeldir ama oraya varmadanda çok güzel yerler var.
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Selam arkadaşlar ben de bugün Bursa yenişehir deki motofest06 ya dogru yola cıkıyorum...yola cıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklar . farınız yolunuz açık olsun.Kazasız belasız gidin , dönün inşallah.
herkese iyi yolculuklar
herkese iyi yolculuklar
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
keriiiiiiiiiimmmmmmmmm benım ısmım otekılerdennnnn nee eksıgım varrrr benımkınıde lınk koy banane bananeeee
ekledim lea.. ağlama hemn.. bu arada herkese slm ve iyi yolculuklar...
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)