allooo... kimse yokmu yauww... şşşş ses verin millett... hafta sonu diyorum.... tarsus diyorum... alla allaaaa... cvp verin bea...
allooo... kimse yokmu yauww... şşşş ses verin millett... hafta sonu diyorum.... tarsus diyorum... alla allaaaa... cvp verin bea...
CBR 600F Honda,
deneme 1-2 deneme 1-2
Yeni yine yeniden
mrb mersinin karizmatik motorcuları herkeze slm bu arada senin leptop markası ney celal
slm beyler hoşgeldiniz
Yeni yine yeniden
slmlar herkese..
nezih abi laptop ın modeli asusA6Q teknik özellikleride bu sayafada olması lazm ama bulamadm.. http://tr.asus.com/products3.aspx?l1...me=A6%20Serisi
CBR 600F Honda,
arkadaşlar pcdepodan aldım makina çok iii asusA6Q00 modeli pc yardımcı olduğun için teşekkürler cross alcaksan yardımcı olurum ok ))))
ne dmk abi görevimiz..
CBR 600F Honda,
cihazı görmeden bişey diyemem ama fiyatınıda söylersen iyi olur celal pc asus marka olarak nasıl bilmiyorum rem işlemci ekran kartı hafıza bunlarıda bir yazarsan bir bakayım celal ok
mersin mt bugn akşam yine Tribudayız.. Eksik olmasın..
CBR 600F Honda,
diyene bakarmısın gece 12 de gelmeyı dusunmuyorsun degılmı kerım
ayrıca kerım 1111. mesajı sen yazmısın
Yeni yine yeniden
okaaaaannnn... olm warya.. neyse sen akşam görürsün.. 15 tane dürümünü yiyimde gör sen bakalım..
CBR 600F Honda,
herkese merhabalar;
kerimcim mutlu yıllar,iyiki dogdun iyiki warsın
iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiimi yi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim iyi ki dogdun keeeriiiim.
iyi doğdun kardeş nice yıllara olsun ben bu aralar çıkamıyorum çok sıkı bi kontrol var kısmetse ehliyeti aldığımda gelecem o taraflara bu arada makina mı biraz tanıtayım asusu tartışmak yersiz olur herhalde bilg. bilen bilir makina 1gb ram 80gb harddisk 256paylaşımsız ekran kartı dvd writer kamerası bluetootu hepsi içinde mevcut yani kısacası manyak bi makina crosscum sen naptın motoru sattın mı?
kerim doğum günün kutlu olsunPcKopatGhostrıder adlı üyeden alıntı
sabah EgeKnn mersine geliyor. haberiniz olsun. kırmızı halı döşemezseniz beni izmirde gezdirmezmiş. aman mahcup etmeyin beni
beni bile gezdirdin kerim. kenan abiyi karşılamazsanız hepinize espiri yapar
tüm mersin mt ye sevgiler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
MT Mersin şu an ankaradayım iş için ve bu gece 12 de yola çıkıyorum mersine gelicem yine iş için ve yaklaşık 1 hafta oralardayım görüşmek üzere cep telefonum 0536-424-81-80 cumartesi sabahı 7.30 gibi mersindeyim yanlız kızkalesi bilginize ama gelir giderim yakınmış yada siz gelin yormayın modunuzu
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)