RADAR VE DİNAZOR MEHMET BU AKŞAM TRİBU DA NE DERSİNİZ MERSİN MT. DAVET EDİYOLAR . AKŞAM HERKESİ BEKLİYORUM.ORDA OLALIM.
RADAR VE DİNAZOR MEHMET BU AKŞAM TRİBU DA NE DERSİNİZ MERSİN MT. DAVET EDİYOLAR . AKŞAM HERKESİ BEKLİYORUM.ORDA OLALIM.
mersin grubu.....
Akşam Tribu da buluşma var İstanbul'dan uçacam nerdeyse oaya değerini bilin oranın ve akşam tribuda toplanın , herkese selamlar
ben akşam tribudayım görüşmek üzere ayrıca ilker kardeşim aramıza hoşgeldin
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
slm arkadaşlar
akşam tribu ya gelemedim. ümmet abiyi görmek tanışmak isterdim. bu arad bi arkadaş daha katılmış.
hoşgeldin ilker aramıza
alper istanbuda motorsuz ne yapacaksın.? çabuk gel
en büyük mersin mt
sevgiler
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
stunc abi haklısın walla mooruda çok özledim.....fırsat olursa kiralıyacam...
ve arkadaşlar bende sanıyordum ki mersin de motor var , gelin de burda görün motor neymiş ya inanamıyorum ne manyak motorlar var, dergilerde gördüğümüz motorların hepsi yollarda ....
alper net e nereden giriyorsun? internet cafeyemi takılıyorsun. senin msn kapalı ama şu anda nettesin. orada okul dışındaki zamanını nasıl geçiriyorsun?
burada tuttuğm evde internet bağlantısı var... bilgisayarımıda götürmüştüm zaten...stunc63 adlı üyeden alıntı
msn genelde kapalı oluyor benim akşamları msn de oluyorum
ve sürekli geziyorum, müze , sergi, cafe , bar.... zaten hergün okul yok bolbol zamanım oluyor
oh başkanm yarasın walla.. gez toz bakalım...
ben akşam tribuya gelemeyebilirim.. size ii eglenceler gençlik....
bu arada stunc abi keşke dün gelseydin.. ümmet abi çok iyi birisiydi.. acaip sıcak kanlı.. neyse diger mesajmdada dedigim gibi turkiye turu adam için hiçbişey.. birde motorunu deiştirirse çay içmeye bile gelir yani..
CBR 600F Honda,
kerım nıye resımlerı yuklemedın cok tembelsın
Yeni yine yeniden
okan hiç sorma yauv.. zamanmı oldu.. zaten sabah 7 de ayrıldık bizimkilerden.. gelip yattm akşm kalktım arkadşlar aldı götrdü bea.. yeni geldm eve.. atarm birazdan.. olmadı bu gece onunla ugraşcam işte..
CBR 600F Honda,
hadi bakalım kerim kolay gelsin ayrıca akşam konserde kimse yoktu ben çağrı ve sait bide ilker gelip soda içti sonrasında nemi oldu tribu dağıldı sait jean claude wan dammelik yaptı bi kaç olay çıktı
motor şimdilik yok ama olursa HAYALLLL BUYSAA
ummet abı yuklemezse resımlerı mersını basarım dıyor haberın olsun kerım
Yeni yine yeniden
walla basar abi.. adam için 5 dkklık yol.. abijim toplu göndermeyi deniyorum olmuyo.. 120 tane resim tek tek nasıl atayım..
CBR 600F Honda,
senın ısınde zorrr
Yeni yine yeniden
olm bak alacam ifadeni.... pis heriff..
CBR 600F Honda,
kerım nıye flood koruması olmamıs ben onu anlamadım
Yeni yine yeniden
ben sana anlatacam daha sonra..
CBR 600F Honda,
mersin bu hafta uykudaydı galiba. ses soluk çıkmıyor.
tabii başkan olmazsa napsınlar, napacaklarını şaşırdılar galiba.
alper çabuk dön takımı topla bu böyle olmaz.
mersin mt sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)