dün gece alınan bir karardı ve yeterince organize olamadığımızı düşündük yani gidip orda mahrum olmaktansa başka zaman planlı şekilde gideriz dedik...
dün gece alınan bir karardı ve yeterince organize olamadığımızı düşündük yani gidip orda mahrum olmaktansa başka zaman planlı şekilde gideriz dedik...
bencede en mantıklısı zaten bı arkadas yamur yagacanı solemıs ıdı
Yeni yine yeniden
tüh be tamda hazırlamıştık kendimizi
CBR 600F Honda,
kerim semsıyenı hazırlamısmıydın
Yeni yine yeniden
arkadaşlar ben belki gelemeyebilirim..
bu arada biraz önce mustafa abiyle görüştüm.. bana mezarlığın orada kmlerini kontrol edin gelirken 27. km de mola verebilirsiniz dedi.. nereye geldiğini tam olarak bilmiyorum ama sarnıç olabilir.. ve son olarakta güzelyaylaya geldiğimizde mustafa abiyi aricakmışız..
gelip gelemeyeceğim konusundada yarın sabah haber veririm..
CBR 600F Honda,
selam arkadaşlar wallaa hakkaten haaa olmuyo böye bu aralar nete giremiyorum bugün aslanköydesiniz herhalde gelemedim çünkü yarın ankaraya gidiyorum kafa dinliyecem dün hep mersindeydim ancak erenin yanında geçirdim tüm günü elektrik tesisatı çöktü komple yandı onunla uğraştık 7 saat saolsun eren halletti arkadaşları da orda görmüş oldum bir kısmını yorgunluktan gelemedim dün tribuya bu arada dün sınava girdim tmammen saçmalıktan ibaret deli oldum 20 soru için 2 aydır bekliyorum ve bir ay daha bekleyecem çok saçma gerçekten sorular neyse allahın izniyle alayımda rahatlıyım bari arkadaşarağustosta alanya yapalım bari hiç olmazsa harika olur üç günlük bu konuyu dikkate alırsanız sevinrim görüşmek üzere 2 hafta yokum herkese selamlar saygılar
abıcım gezın sız gezın bızde ehlıyet bılene yok
Yeni yine yeniden
cello abi geçmiş olsn... arkadaşlar bir mersin mt gezisi daha gerçekleşti.. süperdi.. ben ve sait abi her ne kadar erken kalkmak zorunda kalsakta harikaydı.. herkese teşekkrler..
CBR 600F Honda,
gezi cokguzeldi herkese teşekkürler . Başkan Alper hadi bakalım fotoları bekliyoruz...
abijim daha yenimi döndünüz.. tabi kaptınız olayı.. bu arada sait abi yeni olmasına ragmen dönüşte çok iyiydi.. kurallar dikkat işaretler fln çok ii.. tek sorun biraz hızlı olması ama yinede çok iyiydi..
CBR 600F Honda,
ooo fotolarda varmıs baskanım elını cabuk tutarsan sevınırız
Yeni yine yeniden
tabi olm bizim hangi gezimizde foto yk.. unutma başkanımızın yazarlığıda war..
CBR 600F Honda,
cep telefonu ıle cekmedınız deılmı
Yeni yine yeniden
okan sna orada çektim yolladım hemn cepten.. msndeyken.. ama linki kaydetmemişsin o ayrı..
evt başkanım bende o kadar diyorum ama gelmiyo.. ama ehliyet problemi war..
CBR 600F Honda,
ewet ehlıyetten korkuyorum ama toplantılara gelecegım
Yeni yine yeniden
bu arada stunc63 hocam grubumuza hoşgeldin..
CBR 600F Honda,
slm arkadaşlar
dün ilk defa sizlerle geziye katıldım.
herşey çok güzeldi. eve ulaştığımda saat 20,30 civarıydı. evdekiler meraklanmışlar. tlf nada ulaşamammışlar. (malum avea özel bi hat her yerde çekmez.) turkcell hattıda yanıma almayı unutmuşum. biraz azar işittik. (malum evlilik) evdekiler ne kadarda haklı olsalar da erkekliğe b... yedirmemek için üste çıkmaya çalışsamda olmadı. haklı sözlere söyliyecek laf bulmakta zorlandım.
hepiniz çok değerli kişilersiniz. arkadaşlığın dostluğun devamı karşılıklı saygı, sevgi, açık yüreklik ve anlayışlı olmaya dayanır. en kötü günlerin böyle olmasını dilerim.
bu arada gezi fotoğrafları konuldumu henüz bakmadım.
görüşmek umuduyle.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)